19

нЕма лабаво!

преди 5 години

Има пълно основание този Росен да бъде екстрадиран-в държавите ,които са колониално зависими от САЩ,американското право стои над националното и международното!А ако случайно някой съдия реши ,че има съвест и не разреши екстрадиция,или го уволняват или му спретват някакъв компромат,а често пъти просто американците пращат няколко специалисти,хващат човека ,натоварват го на американски самолет и точка по въпроса!

18

Анонимен

преди 5 години

Росенчо защо не започне да работи нещо смислено, а се занимава с далавери да прелива от пусто в празно! Всеки тарикат все някога си намира майстора.

17

Анонимен

преди 5 години

Няма такова споразумение за гражданите. Има само за американските войници.

16

Анонимен

преди 5 години

*** се мисли за тарикат когато *** кифтета , но когато оцапа нещата оревава цяла България .

15

Анонимен

преди 5 години

Кой каквото е копал да си го сърба...

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Не знам за такъв случай, но самото съществуване на подобно споразумение е скандално и унизително за българите и България!

13

Анонимен

преди 5 години

"САЩ: Екстрадирайте Росен Йосифов! Има ли основания?"Според заглавието, дори и американците не са обедени, че трябва да се екстрадира

12

Анонимен

преди 5 години

Колко хамерикански граждани са колели и бесели в България?

11

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че човекът е сгазил лука. Не виждам защо е цялото това оживление по спасяването на един мошеник.

10

Анонимен

преди 5 години

В същото време хамерикански граждани могат да колят и бесят в България, но български съд не може да ги съди понеже някой еничарр е подписал споразумение за това.

9

Анонимен

преди 5 години

а защо не сте написали и останалите две обвинения ? освен за пране на пари е обвинен в рекет и корупция .

8

Анонимен

преди 5 години

На това му се казва абсурд- да те обвиняват в кражба на пари, които физически не съществуват.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости, че то на всеки може да повдигнат обвинение за пране на пари. По щатските закони биткойните не са пари а продукт, копаш биткойни или копаш марули все тая. Утре ако си купиш кило марули и значи переш пари после си търси адвокати и се разкарвай! Отделно, че САЩ обиждат българската правосъдна система и не я признават за действителна по тоя начин. Щом могат да съдят българи, значи българите могат да гласуват за американски сенатори и президенти. България не признава хакера Тръмп за президе

6

Милица

преди 5 години

Няма конкретика, само общи прказки.Дори да се измъкне при всяко излизане в трета страна може да бъде задържан по искане на сащ.

5

odpo

преди 5 години

До кога България ще се гъзи на други страни, сама ще се маже с вазелин и никога няма да поеме отговорност за гражданите си. Как така гражданин на България, ще бъде арестувам в България за да бъде изпратен на друга страна да го съди за нещо си което е извършил на територията на България а не на другата страна! Аз ли съм луд или за управниците ние не струваме нищо, ние не сме хора, за тях ние сме НУЛА. Това трябва да спре!

4

дежа вю

преди 5 години

Сега ще довтасат вашингтонските лакеи да призовават за екстрадиция на поредния български гражданин. Ще започнат да го обиждат агресивно.

3

Елемаг

преди 5 години

Kaзвах ви аз,че само с началото на "екстрадацията" ще сме 100 бона вътре от Страсбург.Абсолютно неадекватни институции в България!!!Американците дори виновни,гледат да си спасят гражданите.Нашите ,при тоя случай,дето всеки в 1-ви курс право ще умре да се смее се засилили с обработката даже.Бойко и ГЕРБ ,кой ли не екстрадираха,тия предатели.А за гюленистите Бог ще го съди,този подлизурко на Ердоган!!!

2

ТHE Патриот

преди 5 години

писхнаха ми краварските терористи и варвари с тяхните отвличания на чужди граждани!ФАЩ ,Англия Израел оста на злото!

1

Анонимен

преди 5 години

А коги яди кифтетата ни рива,нали? Ауу,какви ефтини биткоинчета,що да не ги купя,далаверка си е.