13

САЩ

преди 5 години

Потресаващ цинизъм, блокираха икономически Куба, после обвиняват за бедността Кастро, и забравят, че преди Кастро Куба беше превърната в увеселително островче на престъпният капитал (хазарт, леки жени и др), същата история с Венецуела, забравиха превратите срещу Чавес, икономическите блокади и санкции, опитите за убийства, последното срещу Мадуро с дронове.А Гуантанамо кога ще върнат на Куба, нали са демократични?Някой да си спомня Алиенде, а Иран-контри скандалът?Британия блокира златото.

12

Анонимен

преди 5 години

Американската лакомия край няма!А Англия е най-обикновено слугинче на САЩ!

11

Боби

преди 5 години

До АнонименТова ще е повод Венецуела да мине на разчети в Юани за търговията с петрол - в САЩ всички свързани с долара ще подскочат на метър над земята барабар със стола на който седят в момента. А Китай има такъв голям вътрешен пазар че целия петрол на Венецуела ще го глътнат и още ще искат.

10

САЩ

преди 5 години

САЩ и демокрация?Ние не можем да бъдем съдени в Хага за военни престъпления и геноцид с/у човечеството, защото сме "изключителни" - само на мен ли ми се струва, че това е расистка идеология близка до Нациз_ма?Като започнем от дефектните пушки на Д. Морган Гражданската война и финансирането на нацисти$те в Г-я, стигам до изводът: че нацизъм и капитализъм са неразривно свързани!За мен Сандърс е законният президент на САЩ, демократичен и правов, и какво хората да правят преврати в САЩ?

9

Анонимен

преди 5 години

Изхождайки от изключителността си Америка може да назначава и уволнява президенти и премиерии генерал-губернатори.

8

Анонимен

преди 5 години

САЩ марширува и освобождава страна след страна, а през това време всеки подритва Раша.

7

Разбирай

преди 5 години

докато не дойде на власт правителство, което да се закълне във вярност на САЩ!

6

така е

преди 5 години

Виновна е Венецуела, как не ги е срам да се пръкнат на територия, където има въглеводороди на САЩ?!

5

Анонимен

преди 5 години

Хамериканците ламтят за петрола,златата и плодородната вулканична почва на Венецуела.

4

До#1

преди 5 години

Бих казал,когато си богат и не се съгласяваш с рекетьорите си от Фашингтон!

3

Анонимен

преди 5 години

Междувременно средния запад в САЩ е скован от рекордни студове, ама тя прироата от къде да знае, че глобалистите са обявили глобално затопляне бухухухх.

2

Сами

преди 5 години

Сама си е виновна Венецуела, ако нямаше петрол, сега нямаше да се готви налагане на хамериканска демокрация. Ако Русия не им попречи, ще гледаме краварите в джунглите на Венецуела как воюват за великата цел - контрол над петрола. На тях и без това им липсват джунглите на Виетнам и сега ще ги обземат стари спомени.

1

Анонимен

преди 5 години

Лондон не искат да им върнат златото, САЩ им конфискуват петролната компания ... ей така се прави, когато вдигнеш мерника на някой.