61

Анонимен

преди 5 години

Политиците деистват по мн.стар принцип.РАЭДЕЛЯИ И ВЛАДЕИ.Не раэбраха ли че ЩАСТИЕ НЕ СЕ ГРАДИ ВЪРХУ НЕЩАСТИЕ. НЕ РАЭБРАХА ЛИ ЧЕ НЕМОЖЕ ДА ПОЛЭВАТ И ПРИТЕЖАВАТ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ТЯХНО.те са си иэпусна ли ЕГОТО В небесата а нас ни имат эа *** и по нисши твари.Това ще им иэиграе мн.лоша шега

60

непоэнат

преди 5 години

Който има ОЧИ нека гледа-и да ВИЖДА. Който има УШИ нека слуша-и да ЧУВА.Който има ГЛАВА на раменете нека да я ПОЛЭВА.Време е да иэлеэем от от капсулата в която са ни сложили нашите политици.ТЕ не ни броят эа живи същества.

59

Анонимен

преди 5 години

Квото и да пишете, ако щете да си счупите пръстите, факта, че президента има най- висок рейтинг по голям от този на правителство и парламент взети заедно - не можете да го промените. За тва е и тази злоба и безсилие на разни недялковци и пр. клоуни!!!!!!

58

Анонимен

преди 5 години

Всяка новинка за президента е като манна небесна за герберските тролчета-дава им възможност за себеизява, творчество в хулите и креативност в плювните!!!!! Ама нещо ви куца, повтаряте се, и потретвате, лесно разпознаваеми сте и вече че сте втръснали. Ама до като Цвък. плаща кеш... макар, че от това файда няма!!

57

Анонимен

преди 5 години

Импийчмънт за това ушато недоразумение!

56

срам

преди 5 години

Аз слушах отчета по телевизията.Речта будеше и смях и възмущение.Как е възможно да оставим този да ни представлява?

55

Анонимен

преди 5 години

За Радев казват, че е проект на Русия и БСП, за Борисов, че е проект на Германия и САЩ.... Излиза, че в нашето българско управление участват и винаги са ни управлявали някоя от Великите сили.

54

непоэнат

преди 5 години

На нас ни трябват ДЪРЖАВНИЦИ а не политици;.партия;- е органиэирана прест.група

53

Анонимен

преди 5 години

Радев е продукт на евроазиатско инженнерство на Кремъл в България, а мантрата, че бил натовски генерал е само маска за прикритие на руския Троянски кон !

52

teo

преди 5 години

До ЕХА ТАЗИ ЧЕРВЕНА *** РАДЕВ трябва да се запознае с конституцията и да не забравя, че България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА и , че трябва вместо да говори по медиите, като махленска червена клюкарка, а да даде отчет в ПАРЛАМЕНТА! Този президент сякаш не живее в България, а някъде с капризната си съпруга на някой самотен остров! Българино ????

51

Анонимен

преди 5 години

Всеки президент има съветници, които са тесни специалисти в различни области, за да дават съвети и експертно мнение по различни въпроси. И Тръмп има съветници, и Путин също. Не е в това обаче проблемът, а в липсата на твърдо безкомпромисно отстояване на българските интереси. Нашите политици трябва да поставят винаги на първо място интересите на народа и България като цяло, а не да се свеждат глави пред чужди държави.

50

Льотчика е лъжец

преди 5 години

Освен всичко друго излъга че не е бил член на БКПА всъщност е бил делегат на 12 конгрес на шайката им

49

Анонимен

преди 5 години

До 40 Сегашният Президент е избран от Решетников, а излъгаха Народа, че бил "независим" !

48

Тотално излишна

преди 5 години

Институция е президенствотоХарчат се едни пари за заплати *** наши хора и екскурзии в чужбина Нещата които говори льотчика са ми написани от съветници като онзи *** Иво Гристов

47

teo

преди 5 години

Българияникога не е имала такъв некадърен президент като Радев с 500 съветникана високи заплати. За съжаление само ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОСТАНКИ,които се мъчат да върнат СЪВЕТСКИЯ КОМУНИЗЪМ! Щом Радев иска предсрочниизбори, нека да са ПРЕЗИДЕНТСКИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ и България да сеосвободи от ЧЕРВЕНИ *** НА КОМУНИСТИТЕ!!! Българи, изхвърлете Радев отДондуков 2 ! БЪЛГАРИНО ?????

46

НЕПОЭНАТ

преди 5 години

най лошото човешко качество е АЛЧНОСТА.А ТЯХНАТА Е БЕЭКРАИНА.алчност эа пари и алчност эа власт.империте са съэдавани от народа но и сваляни от народа.що го эабравят ВЛАСТ ИМАЩИТЕ

45

Анонимен

преди 5 години

На мен лично ми омръзна от партии, които само сменят имената си, коалират се с цел власт, а с едни и същи членове от 30 години насам. Народът страда, боледува, умира, изнася се в чужбина, обеднява. Демокрация истинска не видяхме, а само инфлация, корупция, назмачения на послушни и близки на властта хора и кризи - социални, политически, икономически, институционални, образователни, културни и т.н.

44

непоэнат

преди 5 години

трябва пълна ревиэия на целият преход.и всеки да си понесе отговорноста.а ТЕ СИ НАПРАВИХА ЭАКОН само эа 10 г.наэад.а крадът 29 г.много лесно искат да се иэмъкнат.мислят ни эа мн.*** явно

43

Циник

преди 5 години

От 89 насам - *** борят корупция и милион други проблеми - когато са на власт - си крадат - като шумкар - частна мандра!Тоа убавец с джапанки вместо уши ... вече заприличва на Тодор влашкия ром Замфиревь.Старата песен - на нов глас - изберете ме , че пак да краднем - и "сивия му кардинал" - КуРсланинова се ояде... окладе се като свинкя преди коледа...и тролчетата позитански търчат ...пръстчета ще счупят да хвалят фатмако!

42

Байфидан

преди 5 години

Радефф става за погребален агент. Аз такъв за пРезидент не искам.