18

Анонимен

преди 5 години

***!

17

Орбан си отива

преди 5 години

Орбан е пътник. Народът на Унгария е срещу него и скоро ще го свали от власт.Така ще стане с всички слуги на Русия в Европа...

16

Как ще стане?

преди 5 години

Надявам се да не работя и да ми плаща държавата! Ама няма да стане! В Русия на соца се вика ,,совка", те дето са го създали и те не вярват? А те за тая просттотия, половината са си платили с живота!

15

Анонимен

преди 5 години

Току що излезе на светло главният организатор на дългогодишната антикампания срещу Орбан.

14

House M.D.

преди 5 години

Как се почитат жертвите на неслучило се събитие?

13

Василев

преди 5 години

Много бе, в България са били около 40 000, а в Унгария са 600 000, в Гермнаия са били 350 000!Да ги докараме до 6 милиона, ама без да надуваме статистиката!!!???Агент Найджъл Хобс!ЦРУ!!!

12

Аре всеки у къщи си!

преди 5 години

Унгария за унгарците,Израел за израилтяните! Никой няма правото да си вре гагата в Чужд Дом!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Един мъдър мъж беше казал, че политиката и най-древният занаят много си приличат.Редно ли е да обвиняваш един политик за това, че се старае добре да си свърши работата? Той прави всичко възможно за благото на своя народ и държава. Важен е крайният резултат.

10

Анонимен

преди 5 години

Какво е Шоа? Не съм длъжен да знам иврит.

9

Орбан прави всичко,

преди 5 години

което е по силите му, за да съхрани идентичността на Унгария, да я предпази от демографски покушения и да спаси градивните граждани от паразитирането на едни.Борейки се на всички тези фронтове, Орбан предприема най-различни дипломатически ходове.Да ви припомня ли основния принцип на английската политика? Винаги и над всичко са интересите на Англия. Векове наред са спазвали този принцип и заради него са вършили какво ли не.А ние с чии ли не интереси се съобразихме и накрая все ядем дръвцето.

8

ами

преди 5 години

Евреите какво искат...те ли са най-големите жертви...започна се от това,че били 4 после 6,а вече станаха 10 милиона!То имаш чувството,че във войната са били само евреи...

7

Землянин

преди 5 години

Ционистите подпалиха и финансираха Втората световна,изпратиха евреете за ***,създадоха им държава,все дела, целящи създаването на Нов световен ред,който да управляват по свои правила.Анатема!

6

Анонимен

преди 5 години

"В същото време обаче той организира широка кампания срещу американския финансист от унгарски произход Джордж Сорос, осъдена от Световния еврейски конгрес заради антисемитски акценти."===Не смятам, че причината за кампанията срещу Сорос е заради това, че е евреин, а заради това какви ги върши.

5

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам ,че *** като Орбан управлява унгарския народ, когото дълбоко уважавам! Ужас някакъв...

4

Квик ник

преди 5 години

Двойни игри на евреите, Орбан каквото и да направи все *** като коледни прасета.

3

ГОЙ ко Митич

преди 5 години

Аз пък съм един нещастен и нещатен ГОЙ...Комитич

2

Анонимен

преди 5 години

Да идат и да го съборят бе какъв им е проблема на евреите като не ги зачиташ реват като ги зачиташ пак реват, сюрюнтии.

1

еврейски приказки

преди 5 години

за Лека нощ