56

Митко

преди 5 години

Трябва да напиша книга "Хилядолетната история на излизането на GB от EU"

55

Анонимен

преди 5 години

Ингилизите вън. Тия са най-големите мошеници и далавераджии. Прибират що има съмнителни милиардери от целия свят. То като се почне от Роман Абрамович, се мине през Васил Божков и Спас Русев и стигнем до безбройните индийци и пакистанци дето заробват собствените си народи и не плащат и стотинка данъци. Прогнозата ми е, че ЕС и България ще тръгнат нагоре след излизането.

54

Хххх

преди 5 години

До Анонимен 58...По принцип срива на паунда ако си британец не те интересува стига стоките да не поскъпнат.....а и данъците едва ли ги ще посмеят да вдигнат тъй като консерваторите парламент няма да надушат следващите 20г.Но ти ако пращаш пари в *** тогава курса на пунда те бърка....и ако ще си тръгваш ...започвай да учиш немски....И аз съм в Лондон ама докато не видя резултата от Брекзит не мърдам.....

53

Анонимен

преди 5 години

Тоя брекзит още колко стотин години ще го дъвчите.

52

Шотландски боец

преди 5 години

Живея от доста време в Шотландия и тук масово хората са ЗА оставане в ЕС. На референдума гласуваха 62% / 38%, но никой няма да им зачете мнението! Когато цял един народ е без глас в собствената си държава, какво става според вас ? Всичките ми колеги са шотландци и са се надъхали, че това ще им е шанса за независимост. Ако Брексит е без сделка очаквайте втори референдум за отцепване на Шотландия. Местните са набрали много на англичаните, а и премиерката си е върл привърженик на независимостта им!

51

Един от Дивия Запад

преди 5 години

До 47 Ограничени тъпири като теб смятат, че на пенсионерите държавата и тия дето работят им дават пари да живеят.Провери кви са рекламите за скъпо струващи неща и ще видиш, че не са за младежи.От моята страна на океана пенсията е по-малка от социялната помощ. Ако си немаш парици отстрани си жив умрел.

50

Един от Дивия Запад

преди 5 години

НачиАнгличаните винаги са искали Общия пазар. Те не са от Европа, с което се гордеят. Може и да са прави.Пробваха се с общия пазар,но им се нахързули Европеиския Съюз,покрай пазара, с хилядите изисквания. И те туй не го дишат.А за Ирландия и по-скоро за Шотландия не може да се пише по малко.

49

Анонимен

преди 5 години

Аз в момента съм в Лондон и на ден говорят за Брекзита по 1000000 пъти,а реално никой друг не го интересува за Брекзита им. Работя в хотел където 90% сме имигранти. Повечето ще си тръгнат при Брекзит. С документите нещата са ОК, но паунда ще се срине, всичко ще поскъпне, данъците до небето. Те си мислят че имигранти като мен ще им платят сметката по Брекзит с данъците си ама си правят сметки без кръчмаря. Повечето не виждат смисъл да остават при срив на паунда и икономиката.

48

Народна Просвета

преди 5 години

чърчил ще се окаже, че само е отложил капитулацията. а виж, ако се беше разбрал с хес сега англичаните щеха буквално да владеят половин еуропа. и да командват средиземноморието.

47

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Чалгарин дудаевспри танковете, чепик.

46

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ЕЕ ХЕЙ И ЗАМИРИСА НА ВОЙНА.МЛАДИТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ.НЕДОВЬРШЕНИ НЕЩА ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА.ПРЕДСТОИ ДА СЕ ДОВЬРШАТ .

45

Тракториста

преди 5 години

Доказано че европейският съюз е вреден за народите на цяла европа той се оказа по голямо зло от СССР не хората застрашават демокрацията а тези които управляват тва също се доказа със стачката на жълтите жилетки вече хората не вярват на политиците та като гледам тласкат европа към война а не дай си боже да възникне война на верска основа тя ще бъде по кървава и от ядрена русия надали ще нападне някоя даржава но тия бежанци няма да доведат до нищи добро

44

Анонимен

преди 5 години

Що за неграмотност,но то като че ли е нарвед целият свят...Прости и неграмотни хора управляват навсякъде ,а тълпата е тълпа навсякъде проста и ограничени...С тези англичани забравиха ,че на крКа ги вдигна точно този ЕС ,който те сега хулят....Невежи...,

43

Анонимен

преди 5 години

Нереза, искаше брутания да излезе по терлички от евро сьюза но за сьжеление британците решиха да напуснат бабаитската сьюза, като на селски мачЧестьрфиийлд- Лутан тауан0:0!

42

Анонимен

преди 5 години

Нека излязат, догидина ще видим кон боб яде ли!

41

Анонимен

преди 5 години

До SkkТе самите европейци създават фирми в Китай,учат дори китайски език,да не мислиш,че само през Англия влиза,Китай е желан партньор,просто в Азия има голям пазар.Аз не мисля,че излизането на Англия е добро за ЕС,но щом така са решили,това си е тяхна работа,макар че се говори,че това не е тяхно решение.

40

Реалист

преди 5 години

Не знам дали Брюксел е уплашен, но британците определено ще си хапят някои части от тялото след Брекзита. Те просто сега не го осъзнават, а после, като им дойде, ще е късно.

39

Работата е ясна.

преди 5 години

Папардаците искат Брексит. Британия пак да е велика и снимка на кралицата на фон. Определено трябва да се помисли след пенсия да са губят избитателните права. Започне ли да ти плаща държавата без да даваш нищо, значи по-добре да не се месиш. Интересите на един пенсионер, който го интересува да му топло в къщи, да има Бени Хил и скоч как се съотнасят с интересите на млад човек мечтаещ за пътувания?

38

Анонимен

преди 5 години

Напърдяни британци.....напълнили гащите, че напускат

37

Одата на корyмпетата

преди 5 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсПреди няколко десетилетия такива като теб по същия начин защитаваха комунизма и Източния блок. Като си затваряш очите за проблемите и пееш заучените мантри, това няма да помогне на ЕС-то.