34

Анонимен

преди 5 години

Тежък е бизнеса в България . От една страна е НАП. Следи и " контролира" приходите. Кой и как печели зада го остави без печалба. От друга страна е ДАНС и тя " контролира" за не се изпусне некой и да не му се вземе печалбата. От друга страна те контролира и партията, която ти е дала най важното правата . Тя пък си иска своето за дадените права.И междо другото може и някой страничен рекет да ди прибере печалбата от месец. Общо взето " Контролират" се нещата.

33

Анонимен

преди 5 години

*** държавата. Думи нямам. Вместо в затвора - той си се разхожда в столицата.

32

Мноо си тъп Сашеееее

преди 5 години

Сега ще има показна акция с качулки по задържането му , но още тече операция по издирване.

31

bolbov

преди 5 години

Наистина по абсурдни ръководители България до сега не е имала.Дори и поговорката хвани единия удари другия в случая не важи защото няма кого да хванеш,камо ли да удариш.Всичко е пълен ВЪЗДУХ

30

Анонимен

преди 5 години

Това само в България може да се случи. Издирван с бюлетина от интерпол си се разхожда свободно в София.

29

odpo

преди 5 години

До Анонимен 28Aз не съм съд нито съдия! Попадал съм в техните среди и съм работил като момче за всичко за такива хора и знам едно - НЕ СИ ЛИ ПЛАЩАШ, СТАВАШ НЕУДОБЕН И МЕДИЙНА ЗВЕЗДА! Давам ви пример - Домуса е послушно кутре, спонсорира и налива във власта и затова е Недосегаем - Обществена тайна е! Затова хора, плащайте си рушветите, изнасяйте си парите зад граница и СИ ОБИРАЙТЕ КРУШИТЕ НЯКЪДЕ КЪДЕТО НЯМА ЕКСТРАДИЦИЯ! Дали ГЕРБ, БСП, ДПС всичките са едни и същи!

28

Анонимен

преди 5 години

Ясно е КОЙ го е пребил.Титулярите на нелегалните фабрики за цигари.

27

Анонимен

преди 5 години

Заради прическата не бяха го намерили досега.

26

dmx

преди 5 години

царче, а

25

Анонимен

преди 5 години

Държавата е "стабилна" по банкянски.В село Шума и там така я разбират "стабилноста".

24

Шенол

преди 5 години

Тоя верно ли са го издирвали. Ми че той не е пропускал от половин година петък и събота е в Бедрум и готъм

23

Анонимен

преди 5 години

Ефектът на бумеранга.

22

Анонимен

преди 5 години

Прочетох че бил отвлечен още около ареста на баща му?!А сега бил в много тежко състояние и неконтактен.Какви интересни неща се случват в Бг.Каква "стабилност" излъчва всичко наоколо.Гарантирано от Тиквата и Пипоня.СМЕХ!!!

21

пецата

преди 5 години

Интермутр работи по бързо от интерпол

20

odpo

преди 5 години

Интерпол го търси - И криещите и пазещите го до момента субекти, го предават защото е на път татето да пропее за да отърве кожата и да си харчи парите!! Побоя е послание и може и да му излязат криви сметките! Ще видим до дни какво ще стане

19

Анонимен

преди 5 години

Да не е само грим, бе? В Шоуто на Слави ги правят всякакви, даже на Стиви Уондър.

18

чудна версия

преди 5 години

МИ НАЛИ ГО ИЗДИРВАТ ЧАК И ЧРЕЗ ИНТЕРПОЛ , КАК И ОТКЪДЕ СА ГО "ОТВЛЕКЛИ"? МАЙ ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ? СЕГА ВЕРОЯТНО ЩЕ НИ "СЕРВИРАТ" ТЕОРИЯТА, ЧЕ НЕ СЕ Е КРИЛ, А Е БИЛ"ОТВЛЕЧЕН" МИЛИЯ? КАТО ОНАЯ МАЗЕР, ДЕТО МАЙ УБИ МЪЖА СИ , А ИЗМИСЛИ КАК СЕ Е "САМОУБИЛ", ДОКАТО ТЯ ГО СТЕГНАЛА И СТРАННО ЗАЩО ОТИШЛА ЗА ЦИГАРИ, ПОСЛЕ ДОВЕЛА НЕКАКЪВ , А ПОСЛЕ ДАЛА 50 ЛЕВА НА ПОЛИЦАИТЕ "ЗА КАФЕ"?????

17

odpo

преди 5 години

За незапознатите- Ето така се затваря устата на Баща му! Побоя е само предупреждение да си държи езика зад зъбите. Някое ченге го е изпяло, че ще сътрудничи и резултата е виден! България е под командването на мутри и властта не може да направи нищо.

16

Нели

преди 5 години

Интерпол го издирвал,ама бандитите го намерили и отвлекли...е как така бе?!

15

Анонимен

преди 5 години

сигурно си е бил вкъщи през цялото време докато са го издирвали.... БГ особености. А тоя номер с лицевата обработка на синчето очевидно е сигнал, че татенцето дължи пари на определени хора и да си прави сметката. Стара схема си работи.. Може и да е платил вече