441

Наблюдател

преди 5 години

Радев се радикализира!

440

extremist

преди 5 години

САМО РЕДЕВ; ДОЛУ ГЕРБ

439

Пенсионер

преди 5 години

Президента е абсолютно прав, че с преходните и заключителните разпоредби се изменя целия закон. За нас пенсионери записаните в закона и шумно хвалени 2 увеличения на пенсиите няма да ги има, ще го има само едното увеличение. Измамници.

438

Анонимен

преди 5 години

Над населението се оказва все по-голям натиск. Чрез закони. По времето на социализма нямаше такива свирепи закони. Самото четене на новите закони тероризира читателя. В новите закони гражданина постоянно е заплашван със каквото се сетите. Лайтмотива на всеки закон е безумни глоби, и конфискация, конфискация и пак конфискация. Комисии, комитети, агенции за натиск над населението. Терор. Само погледнете новия закон за движение по пътищата. Полицаи, камери, радари, тол-полиция, ДАИ, и безумни глоби

437

Бай Ганьо

преди 5 години

Не разбрах защо гербарските роби защо и какво точно не харесаха в думите на Радев.Явно тези които реват и оплюват президента живеят в друга България

436

Тоз капут

преди 5 години

Да подава оставка докато не сме му я взелиВижда се че е тотален неадекватник и срича написано от Решетников и пр сволочИзбори за президент веднага!

435

ЗА ДВА МЕСЕЦ

преди 5 години

И СЕА КАК ДА ВЕРВАМ НА ДРУГАРЯ- 2012Г- СУ СА НАЙ, НАЙ, 2018- НАЙ ГРИПЕН- ХА СЕА ДЕ, КО ПРАЙМ, НАЧИ,БЕГАТ ИНВЕСТИЦИИТЕ, ГОРАНОВ РЕЧЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА ДОЙДОХА ЧЕТИРИ НОВИ ИНВЕСТИТОРИ, ГУСИНА- ИМА БЕЗЗАКОНИЕ- ЕВРОКОМИСИЯТА СПИРА МОНИТОРИНГА НАД БГ ПО ТЕМА НОРМАТИВНА БАЗА- ГУСИНЕ- ВИЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ ГОТ В БЛАТОТО КАКТО НАРЕКОХТЕ БЪЛГАРИЯ И КО ПРАЙМ....

434

Анонимен

преди 5 години

goliamo pardene na chervenata aristokracia...voniiii...smenete im pampersite....

433

Анонимен

преди 5 години

Огромна, невиждана активност на платените герберски писачи. На борба, другари!

432

Анализатор

преди 5 години

Левият президент отчете двугодишният си престой на "Дондуков" 2 и очаквано в мрачноватата си поредна реч ни заплаши, че утре, вдугиден най-късно всички ще измрем без грам надежда и оптимизъм

431

Един

преди 5 години

Не разбирам какво толкова трябва да се говори. То е ясно, ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП. Те не искат и не могат да подобрят живота на по голямата част от населението в България.

430

Откакто онова ченге

преди 5 години

С антенките го наеха / напардони публично за мен Радев е ***...Вижте какво значат русизмите

429

Бай Кольо

преди 5 години

Радев добре си изпълнява задължението към БСП.БСп е казало - Радев,ще те направим президент,но искаме от теб ден и нощ да плюеш по ГЕРБ,за да може ние да вземем власта.Така човека съвестно си изпълнява ангажиментите.За Йотова знаем,че е върла комунистка.но Радев трябваше да е деполитизиран и надпартиен,но се видя че е отявлен комунист.Комунистическата шайка не подбира средства за да се добере до власта.Същата история е с Корнелия Нинова - идваш от СДС,ще те направим лидер на БСП,но трябва да плюеш по всичко което не е БСП.

428

extremist

преди 5 години

САМО РАДЕВ

427

Оставка!

преди 5 години

Нови президентски избори!Този не става! Хем е *** хем повтаря опорките на Решетников

426

Без изненади

преди 5 години

Айде Хвърчилко Решетников запява в тона на 49 конгрес на БКП то!Батериите от Масква пристигнаха и руският ВЕФ РадеФ задемагогства!Да позная ли #КОИ са "интелектуалците и специалистите"?И #КОЙ стои зад тях?

425

антиджендар

преди 5 години

Азмразявибезплатно. Ако ми платят какво ще стане не е за мислене ...

424

антиджендар

преди 5 години

Какви злобни ко ентари писани от софииските соросли джендари ! От злоба ще се задаеите бе ! Като нищо ще се гътнете и ще ви изгубиме тука като женчовци.

423

до 476 тонката

преди 5 години

Ти откъде видя това бе другарю гендар? Да не си шаман на сороските НПОта в София ? Такива като теб екземпляри са в управлението на държавата и тя затова потъва все повече и повече.

422

Слаб президент

преди 5 години

Много е жалък вече Радев с постоянните си опити за разделяне на нацията ! Започна много да олеква !