43

Наблюдаващ

преди 5 години

До Ха-хаMaтематиката си е добре, но ти си ХАХО

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНАми например един началник в нато,дори не е генерал,вземаше около 16 000 Евро на месец заплата преди около 4 години,сега не знам колко взема.Мислите ли,че някой ще пусне просто така кокала?Науката е много напреднала,големи войски не са необходими,както е било някога,но тези които произвеждат оръжия няма да го кажат,защото нямат полза от това,те имат полза някой да консумира и плаща,за да трупат печалби от нищото.

41

Православен славянин

преди 5 години

До Ха-хаТака е. Заставам твърдо, непоколебимо и неотлемо зад вас другарю!Подкрепям ви със всяка част от тялото си!!!Тези заблуди на илюминатите-сороcоиди разпространявани от рептилите трябва да се разобличават.Да застанем плътно един до друг и да се борим със зловредната пропаганда!Слава на Русия!

40

НАТО=терористи

преди 5 години

НАТО гнусна терористична организация убила хиялди европейци . Когато и да се унищожи все ще късно. Между ИД Ал кайда и НАТО-вски терорист разлика няма

39

Ха-ха

преди 5 години

Много интересен анализ на военните разходи на САЩ ,Китай и Русия!Значи излиза,че според "паритета на покупателната способност" военните разходи на Китай и Русия следва да се умножат по 2(приблизително).Обаче по тая логика и БВП на Китай(който е 60% от американския) би трябвало да се умножи по същия коефицент,т.е. излиза че Китай е вече далеч пред САЩ.Все си мислех,че математиката е точна наука,ама явно не е така в някои сфери.Обаче тея каламбури са дело на Вашингтон пост-соросова медия,така че

38

Анонимен

преди 5 години

До 725млрд. $В днешно време техниката и науката е толкова напреднала,че не е необходимо да имаш голяма армия и самолети не могат да те спасят.Науката е много напред,мнооого напред.

37

725млрд. $

преди 5 години

До Фалшиви новини ?НАТО съществува заради либералния проект за нов световен ред, ЕС в този си вид също. Проектът е описан от Бжежински, новият ред ще се налага по американски образ чрез разширяване на НАТО и ЕС на изток до Китай. НАТО също така трябваше да наложи либералната демокрация в Близкия изток и Африка, в страните в които тя не може да се появи по друг начин.Този ред се провали и днес НАТО и ЕС са ненужни.

36

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТОЧНО ФАЩ ВНАСЯТ НАЙ-МНОГО В НАТО НО И КРАДАТ ПАРИТЕ НА НАТО НАЙ-МНОГО!! :DЩОТО ПАРИТЕ НА НАТО НЕ СА ОТИШЛИ ПРИ НАС ИЛИ ДРУГИТЕ ОТ ЕС СТРАНИ! ВСЕ НЯКОЙ КРАДЕ ПАРИТЕ НА НАТО !ВСЯКА ГОДИНА В НАТО СЕ ВЛИВА ОГРОМНА СУМА! НЕ ВЯРВАМ ДА ОТИВА ЗА ЗАПЛАТИ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА ОТ АКО ЩЕ И 100 ДУШИ!

35

725млрд. $

преди 5 години

До Фалшиви новини ?Напротив, никак не е ясно. Тръмп, ако доживее втори мандат, то с НАТО е свършено. Той досега да ги е натирил, ако срещу него не се водеше истинска война от Сената, Уолстрийт и пресата. Справи ли се с тях и изберат ли го отново, това е смъртната присъда на НАТО и ЕС. Те не са нужни на САЩ. НАТО е книжен тигър без Турция и САЩ, а американците имат свои бази където им е нужно, НАТО просто не им трябва.

34

Анонимен

преди 5 години

НАТО убива европейци,ако нещо не им хареса някой или нещо,факт!

33

АнонимеН

преди 5 години

ЗНАМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА ЧЛЕНСКИ ВНОС В НАТО!!!ЗАЩО НАТО НЕ КУПИ САМОЛЕТИТЕ НИ И ДОКАТО СМЕ В НАТО ДА ГИ ПОЛЗВАМЕ!! ЗАЩО НИЕ ДА ГИ КУПУВАМЕ!!!НА КОГО ТОЧНО ПЛАЩАМЕ ТАКСА СИГУРНОСТ В НАТО!КОЙ ПРИБИРА ПАРИТЕ В НАТО ЩОТО И ГЕРМАНИЯ ПЛАЩА ЧЛЕНСКИ ВНОС В НАТО! ВСЕ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ КОЙ КРАДЕ ПАРИТЕ В НАТО ТОВА Е ВЪПРОСА!

32

Анонимен

преди 5 години

С 600 милиарда долара може да се открият лекарства за всички сериозни болести, да се подслонят бездомните и нахранят бедните...Без гладни и бедни и престъпността ще намалее драстично.

31

Фалшиви новини ?

преди 5 години

На всички им е ясно, че САЩ няма да се оттеглят от тяхната организация НАТО !

30

Анонимен

преди 5 години

Супер , тъкмо Нато да ходи да търси на майка си половият орган !

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНСамо сградата на НАТО в Брюксел струва 1 млрд евро. А вътре на площ от 70 хил. кв.м. са накацали хиляди звездни генерали и бюрократи с 5-6 цифрени заплати. Тези смели офицери ще бранят тлъстите си заплати със зъби и нокти.

28

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против Европа да си има една самостоятелна,независима армия,но някои хора от нато работят против европейците,дори убиват европейци,факт!Ако не вярвате вижте Википедията!

27

Анонимен

преди 5 години

САЩ плащат на Германия 1.5 милиарда годишен наем за военновъздушната база Раммщайн, а ние им даваме да разполагат бази безплатно, а САЩ дори принудиха васалното правителство в София да купи 8 стари самолета технология от виетнамската война за 2 милиарда. Не стига това, ами САЩ чрез подставената си канадск фирма Дънти Прешъс изнасят всяка година от България злато за 1 милиард като плащат няккви смешни 1-2% за концесията на България.

26

Странджооо...

преди 5 години

Ти си най - ум.релата баирчина в Територията - лека ти пръст...

25

Анонимен

преди 5 години

Много смърдят руските *** олизачи

24

?!

преди 5 години

Защо да даваме пари на лакомите фирми за производство на оръжие,пари на вятъра,като може с тези пари да се подкрепят социални дейсности и образователно програми в Европа??????????????????????????????????????????????????????????Само да им пълним джоба на никому ненужните оръжейни фирми,от какъв зор?Конфликти и заплаха няма,конфликтите ги създават тези,които искат да си пробутат оръжията.И да няма конфликт,ще създадат такъв,а че умират хора,не е много важно!