4

Бате Гойко

преди 5 години

А бе"Обаче със нестандартните ходове ще има проблем" Абсолютно вярно. По простата причина, че това не е ИИ, а просто бърза, изчислителна машина и за нея понятие, като "нестандартен ход" не съществува. Докато машината не се научи да прави нестандартни ходове, тя си остава просто машина.

3

Да, бе, да!

преди 5 години

Новина, значи да е ново. Тази новина е от миналата година бре.

2

blacksheepwall

преди 5 години

Естествено че ще ги победи.Може да строи сгради едновременно с това да праща работници за ресурси и в абсолютно същото време да цъка бойни единици.По-едно и също време.Нито един човек не може да го прави заради спецификата на играта.Ако е човек той трябва да избира от менюто на играта какво трябва да направи и да ползва клавишите на клавиатурата.За компютърната програма това отнема милисекунди и го прави едновременно с много бази.

1

А бе

преди 5 години

Със сигурност машината ще се справи много по-добре със всяка задача имаща огромен,но краен брой решения.Обаче със нестандартните ходове ще има проблем.Нещо като историята с безпилотните автомобили-технологично са на нужното ниво,обаче нещо не им достига.Виж,ако всички автомобили бяха безпилотни,всичко щеше да върви по мед и масло.