234

българин

преди 5 години

До 249..Разбира се че съм за България.! Но не приемам Американско господство Над цял свят! А Русия.Я оставете на мира вече! За малките момченца с промити мозъчета ги разбирам! Те знаят само Америка! И думата "демокрация"! Но ние.По възрастното поколение.Знаем и помним! И няма как да гушнем Америка за свой брат! Политиката е лицемерие! Такава обаче.Към Русия не изпитвам аз лично! Тя си е наш братски народ!

233

Solar Power

преди 5 години

До 47: За разлика от теб мен не ме интересува нито русия нито сащ нито турция.Ще ти го кажа простичко както Тръмп ! България преди всичко :)Сега още се чудя защо си си сложил име българин пък се бориш за руски или американски каузи ?! Бори се за български ! Например за това,че Русия не ни дава да копаме шистак за да сме зависими :) Има простички неща и като се замислиш САМ без помощта на сащ или русия ще стигнеш до истината :)

232

Solar Power

преди 5 години

До 247: А тук малко грешиш. Русия в цялата си история води над 200 войни ! Само 4-5 са защитни. Всичко останало е нападателно за ЗАВЛАДЯВАНЕ на ЧУЖДА територия. Сега вземи отвори един АТЛАС и погледни колко е голяма русия. Такава територия се придобива с АГРЕСИЯ пич. А агресия е имало дори и към България. За пример войните и плячкосването на княз Светослав отслабват България до такава степен,че тя пада под Византийско робство. Отвори си историята и чети. И американците са същите.....

231

българин

преди 5 години

Не се заблуждавайте.Че Русия.Ще и наложи или забрани някой.Да не празнува победата си.Над хитлериска Германия по него време! Милиони жертви . И безсмислена война Водена години с болни Нацистки мозъци! Младите поколения.Трябва да знаят и помнят! А че "демокрацията Американска" Скочи и оплюва Русия с години вече.Това е друга тема! На младото поколение.Се промива мозъка.Че Русия била "агресор"! Няма такова нещо! Америка е агресор.Окупирала е цял свят уви!

230

Анонимен

преди 5 години

Блокада на Ленинград от германците изобщо не е имало. Блокадата е била дело на Сталин. Иначе няма обяснение как е имало суровини материали, електричество и горива за заводите които по време на "блокадата" са работели с пълна сила и са произвели и доставили на фронтовете по времето на така наречената блокада 700 танка 3200 оръдия и множество стрелково оръжие. Работниците в заводите и партийното ръководство в града са били добре хранени, а другите са станали човекоядци заради Сталин.

229

Анонимен

преди 5 години

Ще празнуват имат 50 млн. жертви, атлантическите ни приятели за 290 000 направиха куп филми и мемориали.

228

Едо

преди 5 години

КАКЪВ ИЗБОР ИМА РУСИЯ? ДА МИСЛИ ЗА ЛАПАНЕ И СРАНЕ, КАТО САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА? ЗА СТАНДАРТЪТ НА САЩ СА НЕОБХОДИМИ 5 ЗЕМИ, А ЗА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА 3 ПЛАНЕТИ ЗЕМИ! КОЛКО ЗЕМИ ИМАМЕ?! ЯВНО, ЕКОЛОГИЧНО НЕВЕЖИТЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ЗЕМНИТЕ РЕСУРСИ СА, КАЖИ-РЕЧИ, БЕЗКРАЙНИ! И МЕЧТАЯТ, И БАЛТАЯТ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ, ВЪЗХИЩАВАТ СЕ НА АМЕРИКА- АМИ ПРОИЗВЕЖДАТ-КОНСУМИРАТ! А САЩ ПРОИЗВЕЖДАТ 20% ОТ БЛАГАТА, А ЛАПАТ 40% ! ТЯХНАТА СВРЪХ МИЛИТАРИЗИРАНА ИМПЕРИЯ ИМ ГО ,,ОСИГУРЯВА"!

227

Поручик Ржевски

преди 5 години

На официална вечеря Николай запитал:- А Вие поручик, вярно ли е че там сте се стреляли с Наташа?- Тези слухове, Ваше Величество са напълно неверни!Аз се прикривах зад Наташа, а онзи страхливец стреляше зад едно дърво!

226

историята

преди 5 години

Ленинградчани са гузни защото знаят че са си го търсили.Те знаят за договора Moлoтoв - Рибентроп. Знаят за Финската война. Някои от тях имат загинали роднини там и когато са гладували са знаели защо финските войници ги обсаждат. Това не се публикува, но те си говорят за това от уста на уста.

225

Анонимен

преди 5 години

Натупа ги Хитлер яко :) Добре , че САЩ им помогнаха с храна и оръжия ...че срама щеше да е голям.

224

Анонимен

преди 5 години

Да си оставиш населението под бомбите, за да си произведеш герои... Сбъркани милитаристи.

223

олд мен

преди 5 години

Ленин жив,Сталин жив,Путин тоже(също).

222

Няма значение

преди 5 години

но пишещите тука само са чували за война или са я гледали на филм. Нямате право да коментирате тая новина. 90% от вас при тия условия щяха да се предадат и да служат вярно. Всички знаем какви са всъщност българите. Историята много добре ни го е разказала.

221

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен235ТИ си БИТовата "техника",насекомо!

220

ПроСоТо

преди 5 години

ето,пуснете си това:-https://youtube/watch?v=JZulCoW5za4..ако не настръхнете,или нещо не ви сграбчи за гърлото,то...по-добре не се обаждайте,явно сте на милиони километри от нещата!

219

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тези милитаристи. Някой ако може нека публикува руска битова техника - телевизор, тостер и др подобни. Само оръжие знаят да правят. Заради това и се срина СССР. Не обръщаха внимание на бита на хората.

218

Анонимен

преди 5 години

Освободител аз нямам.Освободител в някаква степен са ми САЩ, които ме освободиха от руско робство.

217

Сата НАТО

преди 5 години

Война не се води, криейки се зад цивилните. Или после не пискаш като пострадат.

216

Reptile

преди 5 години

Разбира се, че парада е уместен. Трябва да се покаже на младите, че успеха е дошъл след свирепа битка, и че в подобна ситуация НЯМА ДРУГ НАЧИН.ВЕЧНА СЛАВА НА ОНЕЗИ, КОИТО СЕ БИХА ДО СМЪРТ, НЕ ОСТЪПИХА И ПОБЕДИХА! ВЕЧНА СЛАВА НА ПАДНАЛИТЕ ГЕРОИ!

215

Хан Тервел

преди 5 години

Виж ти с.о.росоид бил забранена от цензурите дума. Така де то Сорос е нецензурна дума...