8

Незнам

преди 5 години

този музей как ще изглежда, но това, което съм виждала за "ПРОЧУТИЯ ЛАС ВЕГАС " ме изумява с бутафорията си! Изкуствени езера, скали, реки, водопади - пълна отврът!На Витоша, Родопите, Рила е РАЙ!!!!

7

Gruio

преди 5 години

Тия какво плъзнаха по медиите...като изреве после маса народ, "ужилен" от тия, журналята дали ще се почувстват поне малко гузни?

6

Анонимен

преди 5 години

Уникален музей! Ще има всичко, засега е готов етап "Праистория", в който е реализирано едно огнище за грънци. Има и една чаша за вино в етап "Римска империя", която е нещо като Европейския съюз но с една държава... Уникален музей. Уникален. Ще има и стая с Орфей и Спартак за почитателите на "Игра на тронове". Чукайте преди да влезете. Уникален музей.

5

Анонимен

преди 5 години

Блазе на тия ,които са си купили акции там.Изгоряха.....

4

Анонимен

преди 5 години

Вилно селище "Нов уникален исторически парк". За от фараон нагоре.

3

Анонимен

преди 5 години

Да направят възстановка на Златни пясъци от втората половина на ХХ век.

2

Киро Кюмюря

преди 5 години

Абсолютен кич и измишльотини. Бълваха преди време приказки за купуване на акции, клубни карти и подобни циркаджилъци. И как с карта *** ще ти е без пари там, примерно... цари-мали град, вариант с. Неофит Рилски.

1

Анонимен

преди 5 години

Паркът се строи от седем години. Има и завършени части.Само дето няма кой да пише за наистина важните, интересни и полезни неща. Понеже е по-лесно срещу някой лев да направим реклама на поредната родила някаква си звИзда или лИбовта между спортист и чалгаджийка.