41

Анонимен

преди 5 години

" За съжаление Борисов е най малкото зло ба хоризонта... "Борисов е най-голямото зло за бг , подкрепят госамо неграмотните му съселяни .

40

Анонимен

преди 5 години

През 2009 година когато на власт дойде режимът на ГЕРБ, управляващите от ГЕРБ осъзнаваха, че са много некадърни и гледаха нищо да не променят, т.е. нещата да си вървят на самотек. Сега 10 години по-късно, ГЕРБ се увълчиха яко, мислят, че всичко знаят и могат и нещата пак тръгнаха към дъното. Като за капак ЕС ни натиска да променяме нещата, а ГЕРБ това не го могат. Оказва се, че от 10 години най-голямото зло за България е ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 5 години

Ало ГЕРБ, какво правим? Излитате на изборите!

38

Анонимен

преди 5 години

Та нали всичко ни беше в ред, сега какво излиза 9 наказателни процедури поне за сега, а за после може още две по девет. Нещо самопохвалванията на нашите величия удариха о камък и то предизборно. Европата ни знае шо за стока сме , ама ни гледа сеира и се кефи на изръсени бисери от величията ни.

37

Стоянка Манолова

преди 5 години

Не се радвам, защото всички ние ще плащаме глобите, нарожени от ЕС, а виновните ще си разпределят пак "бюджетен излишък". И дори да напишат закони в духа на европейското законодателство, пак ще продължат да ги нарушават, защото са си престъпници по рождение. А *** нека продължават да им вярват, България върви уверено по пътя към небитието под мъдрото ръководство на ГЕРБ.

36

Мартин

преди 5 години

За съжаление Борисов е най малкото зло ба хоризонта...

35

видими резултати

преди 5 години

бб плюеше че на бсп им спирали фондовете, а на него и след това си ги вземат под формата на глоби удръжки и приспадания! резултата съм убеден е дори, че внасяме повече отколкото получаваме реално

34

Анонимен

преди 5 години

20% от коментарите липсват, що така бе драскачи дето се правят на ***.БГ е на 111 място по свобода на печата, след Сомалия и Чад. Факт, проверете го онлайн

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Първо ЕС ни спасиха парите. Белене е икономически провал, скъпа централа, тока от нея също. Като говориш за ЮП, защо не споменеш Бг с колко милиарда трябваше да участва, отделно пари за компенсиране на отчуждени имоти и тн. Същата работа, загробване. Едни илюзорни милиарди след 20г я имаше, я не. Виж за квотите за вредни емисии държавата отдавна трябваше да предприеме някакви действия. Преустройство, постепенно намаляване и затваряне на тези мини. Въглищата там не стават

32

Ментора бай Иван

преди 5 години

А защо тоя некадърен премиер на България , Бойко Методиев Борисов ,не го вкарат в някой Брюкселски дрънголник и да се успокоят нещата , а не да се наказва бедната България!Ще изпратят някой комисар , който да организира честни избори и шайката от ГЕРБ да върви по дяволите!Крадливи маскари)

31

РЕФЕРЕНДУМ

преди 5 години

за ИЗЛИЗАНЕ от ЕС И НАТО !!!!30 години унижения, гребеж, "бежанци", толерастия и хомосексуални "ценности СИГАТ !!!

30

Анонимен

преди 5 години

И 90 да сложат полза няма, краденето продължава с пълна сила.Държава цирк, кога ще ги стигнем Румънците

29

Анонимен

преди 5 години

Процедурите са по широк кръг въпроси от правосъдието и прането на пари до енергетиката, земеделието, екологията и обществените поръчки-----------------Това си го спомнете когато следващия път някой от прокурорите на мафията Гешев и Цацаров излязат да ви морализаторстват от екрана

28

Анонимен

преди 5 години

Скоро България ще се окаже на дъното

27

Анонимен

преди 5 години

Ба си няма кой да гали Боце по темето, а иска да го изплющи!

26

Анонимен

преди 5 години

Ей това рубладжиите нямат спиране с глупостите си 80% от българите били за излизане от НАТО, 60% за излизане от ЕС, а 90 % били за еврзийския съюз!Тез проценти за нищо ги нямат то демагогия то чудо. А това много лесно може да се провери, да си направят партия да кажат на българския народ че ако гласува за тях веднага ще извадят България от ЕС и НАТО и като спечелят 80% спокойно ще я извадят! Айде да видим. Само да попитам защо олигарсите милярдери на Путин плащат за български паспорти, за да с

25

Анонимен

преди 5 години

Орешарски бсп фондове 2фонда а,тука 9добрееееев Герб

24

V

преди 5 години

Защо пускате дебели и нагли гербераси по телевизорите ? трябваше да си изключа телевизора . Такива хора у Европа за нищо не ги наемат .Мазни и дебели дърти мързеливци .

23

Анонимен

преди 5 години

Йощ 100 глоби търпим само Баце да е на власт. Туй-то. Офцете си го искат и нема лабаво. И с Неговото име на уста ще закрием БГ-то.Има достатъчно кандидати кой да живее на тая територия.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18За 10 години толкова - 5 млрд. А колко ни глобиха? А колко загубихме заради ЕС и САЩ, отказвайки се от АЕЦ Белене и Южен поток?Знаеш ли, че квотата за вредни емисии само на ТЕЦ Марица-изток 2 която ще платим за 2019г. е 240 млн. евро?