122

Гoшу

преди 5 години

вижте цените в Валенсия, кварталите около централната част Godella, Butjasot на 10 мин от морето цените на имотите са по нски, вижте апартаменти за 60-80к. Живял съм в централната част на Валенсия на 5 мин от плажа, до квартала Лос Наранхас(Los Naranjos) и наемите и цените на апартаментите са същите като в БГ, само дето живота и атмосферата и обстановката е друга, фонтани чистота красота.Живея в Сидней_Австралия лято е, рифове гмуркане красота. И не, не съм Гошо ползвам му акаунтчето "назаем";)

121

Милко

преди 5 години

До Анонименразрови се прозвани телефони и за под 60 000 ще намериш панелка цените които са обявени -10-15% под тях се сключват сделките...до 6 месеца и още надолу

120

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ - ПРЕДИ ГОДИНИ АВТОБУСИТЕ НАПРАВО ОТ ЛЕТИЩЕТО ОТКАРВАЛИ РУСНАЦИ ПРЕД АГЕНЦИИ ЗА ИМОТИ/ ИДЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ПРАЗНИТЕ И ДОСЕГА НАХВЪРЛЕНИ В ТРЪНИТЕ НЕЩО КАТО НИЩО ДОМОВЕ/.ВЪВ ВСИЧКИТЕ РУСКИ АГЕНЦИИ ПРЕДЛАГАЩИ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПОДЧЕРТАВАШЕ, ЧЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА ПРОИЗХОД НА ПАРИ, СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ САЙТОВЕ ПИШЕХА, ЧЕ ЕСКИМОСИТЕ СИ ВДИГНАЛИ РЪСТА НА ЗАПЛАТИТЕ И ПОТЕГЛИЛИ КЪМ БГ ДА КУПЯТ ИМОТИ....

119

Анонимен

преди 5 години

Вече не може да намериш панелка в Младост от 80 кв.м за под 80,000 евро. Факт.

118

До 115

преди 5 години

Естествено,че си т.ъп.Щом не можеш да разбереш,че аз казвам,че цените на жилищата са високи.155 средномесечни заплати са много за купуване на апартамент.Естествено,че с ипотека става много по-скъпо.Но в цял свят се гледа с колко средномесечни заплати се купува едно жилище.

117

Сата НАТО

преди 5 години

Вече няколко пъти напомних на уважаемите руски тролеи, че 8% е лихвата във Фашиска *** ***. Тука сме ЕС, Демократическая Республика Болгария и ипотечната лихва е 3 %. Така че, дуфат путлерасите, а не ние.Болгария въйрвит нагоре, а *** тонет.

116

АЛЧНИ

преди 5 години

Масово за такива сделки си мечтаят само брокерчетата от Имотека и алчните собственици на "аристократични" порутеняци по центъра.

115

ФАЛШИВИ НОВИНИ

преди 5 години

Това са фалшиви новини!Сделките за имоти за над 100 хиляди явро НЕ СА МАСОВИ! Изглежда наистина на Скъпотека (т.е. на Имотека) им се иска да е така, ама не е. Не знам дали има институция, която да се самосезира и да им направи една проверка на Имотека за отчетените прихпди от комисионни и ако не са масово над 6000 евро (без ДДС) на сделка (толкова вземат - по 3% от всяка от страните) - да бъдат санкционирани. Кога разпространението на фалшиви новини ще стане престъпление?

114

Анонимен

преди 5 години

Е нали крадените пари трябва да се пласират някъде.

113

ти тъп ли си

преди 5 години

До Анонименили си мислиш че ние сме *** !?"Средната заплата в София е 645 евро.Значи имот от 100 бинки в евро се изплаща за 155 месечни заплати"1) 100 000 ипотека за 25 години с 6% лихава прави месечна вноска от 640 еврота !!!т.е. плаща се за 300 месечни заплати !!! 145 месечни заплати отиват в джоба на гнусните евреи !!!!2) не зная дали си плащал ипотека но за да плащаш 640 евро на месец ти трябва поне 2000 евро доход !3) ако останеш без работа евреите ти прибират всичко !!!

112

Haha

преди 5 години

Аз работя в брокерска фирма и мога да ви кажа , че на 90% от написаното в статията е лъжа. Жилища се купуват основно до 150 000 лв. в София и се купуват почти изцяло на кредит от банка като този кредит ще го плащат 40 години

111

Цялата еврейска

преди 5 години

До СКЪПОТЕКАпирамида (някой я наричат финансова система) е базирана на постоянното увеличение на цените в момента в който евреите няма да могат да увеличават цените повече, цялата пирамида на хартиените пари без покритие ще се срутитози момент не е особено далечен !

110

Анонимен

преди 5 години

До СКЪПОТЕКАСредната заплата в София е 645 евро.Значи имот от 100 бинки в евро се изплаща за 155 месечни заплати.Без да ядеш,без да плащаш консумативи.Без да харчиш за нищо.Ама иначе е евтино.

109

СКЪПОТЕКА

преди 5 години

Защо само за Имотека (Скъпотека) пише в статията? Да не е някаква прикрита реклама това?А те, като толкова знаят, защо не обяснат как се изкарват 100 хиляди евро? Или пък това е реклама, т.е. "При нас имаме доста имоти за над 100 хил.евро за продан дето трудно вървят, та дай да разясним на хората, че това всъщност не е скъпо"Да, ама не. СКЪПО Е.Срегната заплата в София колко е? А?

108

Иван

преди 5 години

Незнам на какво се радват всички които си взеха жилища на високите цени а дори на по ниски преди това ако са взели ново строителство.Като архитект мога да ви кажа само че 5% от новото строителство е нормално ! не качествено а нормално..останалите 95% са правени по сащия начин както се редят паветата по улицата..тепърва ще го разберът и ще им дойдат двойни цените ..след 2017 за първи път може би имаше някакав напън тези 5% да станат 10 % но цените надолу

107

Rumen

преди 5 години

Много е интересно как когато на пазара се появи застой ( реално и спад вече на места) тезо статии почват да валят.Нещо като последен опит преди да осъзнаят че реалноста е вече друга и за да има сделки ще трябва сервират истината на клиентите които продават че при тези цени вече сделки няма..малко паника и на -15% надолу ще си дойдат нещата на мястото ..ако няма паника

106

Анонимен

преди 5 години

Не го мисли Гогата днес е на лов за крокодили, утре на отстрел на кенгурута, с две думи герой на Карло Колоди!

105

111

преди 5 години

Гошу си *** брокерче

104

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЕ за чий ми е да си купувам имот в София?Живея в село близо до Пловдив,където и работя.Трябва да съм луд да си сменя къщата с маломерно жилище в София.

103

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуВсички българи така са ги учили.Затова и цените на имотите са толкова високи при намаляващо население.Щото се купуват жилища като инвестиция,а не за живеене.Въпросът е,че рано или късно българите ще научат,че имотът не винаги държи цена.А щом си опрял до викане на мацки в София не е на добре работата.