22

Анонимен

преди 5 години

MЕГА СЛАДУРИ!

21

Анонимен

преди 5 години

При свободата и демокрацията няма такива комунистически масовки под строй, децата са свободни още от 12 годишни почват да взимат наркотици, пред училищата свободно се продават наркотици, а какви неща още знаят да правят ученичките какви техники с уста през междучасията и си снимат клипове с айфоните и си ги разменят.

20

Зозо

преди 5 години

На китайците можете единствено да им лапате чочките. За една година напредват три, нас герб за една година ни връща пет назад.

19

Анонимен

преди 5 години

И аз съм правил физ зарядка рано сутрин по комунистическо време.Беше ужасно.Студено гадно и мизерно.После всички смърдяхме на пот.Ти гледай при демокрацията днес по демократическо време какво става като останеш без работа и не можеш да си намериш след това да си плащаш сметките идва частен съдебен изпълнител и те изхвърля на улицата и там ще видиш как ще засмърдиш като спиш в подлезите и под мостовете.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Няма такава опасност благодаря ти.

17

V

преди 5 години

Когато американците искаха да вкарват втечнен газ в Китай .Китайците не спряха инвестиция за милиарди ,а ние спряхме южен поток по политически причини ;) Американския втечнен газ е еквивалента на южен поток ;) Ама в другия лагер . Тоест китайците не спират южен поток ,а герб и бсп го спират ;) Прав е бил Хитлер че бъдещето е в Азия .Само там остана пазарна икономика и държавата не пречи на никой.В ЕС и регулациите пречат ,да не говорим че за най важни документи дори нямаш право на честен съд ;)

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Как къде?Около стадиона.Една обиколка -800 метра.Виж не лъжа просто не съм промит червен мозък като теб.Реалист съм.Ти въздишаш по военният строй където всичко става по команда а хората са просто пионки и винтчета в голяма машина.На мен това не ми харесва.Живял съм го разбрал съм,че голямата машина употребва пионките и болтчетата и след тва ги изхвърля.Ти харесваш ли Сталин?Честно?Ако отговорът е положителен всичко е ясно.Би ли застрелял синът си защото носи дънки?

15

Анонимен

преди 5 години

И аз съм правил физ зарядка рано сутрин по комунистическо време.Беше ужасно.Студено гадно и мизерно.После всички смърдяхме на пот.От търчане на юруш за радост на малоумната учителка едно момпе си счупи ръката.Едно от момичетата припадна.Изобщо славни бяха.Търчиш като луд около училището а след тва потен ходиш да ядеш мазни мекици опържени в няколко литра олио и да пиеш ледена вода от чешмата.Добре че и тая идиотия отмина.

14

Анонимен

преди 5 години

Китайците винаги са били задружни и са се борили за държавата. Обичат си народа и културата.

13

Анонимен

преди 5 години

Такива като Боко Тиквата и Цветанов затриха и погубиха златната ни държава, радвам се на такива държави като Китай, които знаят какво правят и го правят само и единствено за своя народ!

12

Василев

преди 5 години

И в България ще има танци манци, и гюбеци и кючеци!!!Жизнерадостно ще кършат снаги и кръстове младите ц.иганчета на воля, с оркестри всеки ден в училищата, свободни на воля без никой да ги безпокои и да им натрапва начин на живот, измислени образователни програми и евроатлантически идеологии!!!Агент Даниъл Карнабал!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Ама навремето при Тодор Живков и ние бяхме така, всяка сутрин правихме физически упражнения преди да започнем часовете! А сега учениците се лакират, пудрят, червисват и пушат по една навита цигара преди часовете!

10

Анонимен

преди 5 години

Така е, жесток е, хищнически е и само силните ще оцелеят. Китай е силен и ще пребъде за разлика от други колкото и да ми е мъчно дори да си го помисля. Слагачеството и подмазвачеството затриха държавата.

9

Бау

преди 5 години

Велик :D

8

Василев

преди 5 години

Знаете ли кога едно село в България вече е умряло!!!???Когато затворят училището!!!Животът е жесток!!!Агент Илайджа Мемфис!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Ама как беее, нали ако децата спортуват и се движат от малки ще има и малко клиенти на аптеките и болниците. Няма далавера. Друго си е да източваме здравната каса.

6

Анонимен

преди 5 години

Кво ли се занимавам да обяснявам очевидното на червени каскети.Та те въздишат колко било хубаво в Северна Корея-тая гадна дупка.Какво остава за Китай.

5

искам китайка

преди 5 години

Учителката в дясно е сладурана.

4

Анонимен

преди 5 години

Браво, затова такива държави ще ги има и след хиляди години а ние ще изчезнем, и дори историята си затрихме!

3

Василев

преди 5 години

Ето това е голямата магия, да накараш на хората да им е интересно, когато практикуват някакъв спорт или работят нещо!!!Тогава с по-малко усилия се постигат големи резултати!!!Агент Ърв Барнабидж!ЦРУ!!!