49

Анонимен

преди 5 години

Ако тези острови попаднат във владение от Япония ще се превърнат в рай.С Русия това място няма бъдеще.

48

Анонимен

преди 5 години

И имайте предивд че черните и мeкcиканците свалят средната продължителност на живота в САЩ защото умират рано рано. И въпреки това числата сочат средно около 80г., което означава че белите живеят по 90г. средно.

47

Анонимен

преди 5 години

Да се проведе референдум .Местните ще гласуват 99% да преминат към Япония.А пък японците ако пратят и "зелени" човечета резултата ще бъде 100 %.

46

Анонимен

преди 5 години

76- ти още си мислиш, че ЛАДА е руска кола. Браво, много си начетен. За сведение Москвич е прототип на опел другарю светнат.

45

-

преди 5 години

Да вземат пример от немците и французите - много подобни проблеми имат и си подписаха оня ден договор за интеграция и не се карат повече за територии. Руснаците не могат да управляват без население и пари огромния Сибир и по- скоро ще вкарат там дозирано и японци и китайци за да се балансират и ще изискват инвестиции. Няма да свалят гащите както при разпада на СССР, а ще искат кинти.

44

Анонимен

преди 5 години

Статийката ясно показва, че Курилите ще си останат просто самурайски блян. Форевър, хахах.

43

Анонимен

преди 5 години

руснаците не са толкова глупавияпония е протекторат- тя няма възможност за самостоятелна политикаа са ги дали аса кацнали краварчетата тамте затова и раздуват балона- и както винаги забравят предишни споразумения

42

до visa requirements

преди 5 години

Да, японците могат да ходят навсякъде по света защото са заслужила нация, древна Империя дала много на света. Mitsubishi Galant 2002. Повече какво да кажеш. И въобще марката Mitsubishi е синоним за сила и качество, рaшките са дали на света лaдa и мocквич.. дотука спирам

41

Анонимен

преди 5 години

Хак им е на японците ! Ако японците не бяха такива *** да нападат американците при Пърл Харбър и да ги принудат да се намесят във втората световна война ,Германия щеше да е победител , а България на три морета.

40

Петров

преди 5 години

Ами да ходят японците по света, какви са се хванали с тези острови тогава? Гибралтар в Испания що е бритаснка колония?

39

Анонимен

преди 5 години

до 131Ако не са окупирани ще направят конфликт между китай или ю.корея.

38

НО КОМЕНТ

преди 5 години

Сталин получил от американския президент Франклин Рузвелт обещанието Русия да си върне Курилите срещу включване във войната с Япония. - ЕТО ГИ РУСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ КАК СА СИДЕЛКАЛИ СВЕТА С АМЕРИКАНСКИТЕ!

37

Tangra

преди 5 години

Хаха. Докъде стигнахме. Да изопачаваме всичко. БТА да се закрие !!!Или да ходят да четат история и да не подвеждат хората.

36

Петров

преди 5 години

Японците като са толкова проспериращи защо са окупирана страна от американците?

35

Анонимен

преди 5 години

Япония синоним на просперитета и технологията.русия синоним на мизерията,корупцията и беззаконието.Предатели и рубладжи вижте в гугъл мапс крадовете и селета колко курилските острови после виж те япония градовете и селата околко островите.Видях те ли разликата от земята до небето.

34

До 121

преди 5 години

..не позна, от Узбекистан е жена ми.

33

До 126

преди 5 години

Знам за нашенки в Съветския съюз, не виждам никаква разлика. Жени сър

32

Анонимен

преди 5 години

"И по-точно на какъв език и каква религия ги е научил викаш балканският ***, когато самият той гъргори на източно-македонски диалект, а религия, която я ужким ги е научила на други, са му я набили в гъзоглавата със секири и клади!"Видяхте ли какво представляват русофилите? Говорили сме на източно-македонски диалект.. боже боже.. вие русофилите обичате Русия и мразите България, затова БЪЛГАРИЯ мрази русофили, ясно?

31

Якудза

преди 5 години

японците са лошите момчета на Азия, кaзaците да не се бъзикaт с тях щото ще бъдат разхвърляни набързо

30

Якудза

преди 5 години

кви острови ги гонят пак тия мoнгoлотaтapи бе мaйна, те в цялата си история на остров не са стъпвали и от Сибир не са излизали ама сега и Японските острови били техни, Япония е една от най-коравите държави в света, ще размаше рaшкитe стига да реши.