43

Виви

преди 5 години

Пребиват и убиват възрастни хора по селата а те избиват комплексите си на млади момчета! Що за полицаи са? Какво ги учат в тая академия? Това са просто комплексари гледали много филми със Стивън Сегал, Брус Уилис и Мел Гибсън!

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36"А, озъби се на полицай в Америка" Ясен си ти щом вмъкваш Козяк. Пример за САТАНИСТИ И САДИСТИ. От тая държава, защото явно си с амнезия там полицията застреля невинни хора без причини, защото ПОЛИЦАЯТ "Сатанисти и САДИСТ" се уплашил и стреснал едновременно и стреля. Я дай пример в цяла Европа без Балканите как полицията има ПРОТОКОЛ и се държи МИЛО!@!!!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

До до 36 от минаващДраги, не ми се обяснявай. В Америка законите се спазват. Докато тук цари абсолютно беззаконие. Хората имат респект от полицията без значение какво мислят за нея. а престъпниците и нарушителите направо си я мразят. Но гледат да си нямат много вземане - даване с нея, защото знаят какво ги чака ако се захване с тях. а тук всеки най - нагло се пъчи и зъби на полицая защото си мисли че може да си го позволи. Не е така. Всеки да си мисли какво прави за да си няма проблеми с нея

40

Анонимен

преди 5 години

Защо изобщо ще го арестуват ако не е искал да подпише???? Ако имат свидетели че е удрял кола да си карат по закона. Защо са тия селянии???

39

ууу

преди 5 години

а само да ми излязат да протестират пак за заплати

38

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОЯ стига си ми изкривявал думите. Искам да кажа че полицаите често са предизвиквани и се налага да отвърнат. в случая той е трябвало да запази самообладание защото се започва с инсинуациите " полицай малтретира македонец" И то не кой да е ами български полицай. А сега чета че жена ритнала полицай? В Америка тая жена без много приказки директно щеше да влезе в ареста. Без значение какво мисли за полицията.

37

до 36 от минаващ

преди 5 години

Ама какво сравнявате Америка с България? Казваш - "я се озъби на полицай в Америка"! Ами и аз ти казвам - я полицай да наруши правата на гражданин в Америка!! Полицаите там са психо устойчиви, без комплекси и без лични мотиви, те са вежливи и възпитани, никога няма да нападнат някой или да се гаврят с него! Нашите тук са просто едни сополанковци с много комплекси!

36

Анонимен

преди 5 години

Тия милиционери вече смърдят!Толкова са нагли, корумпирани и непочтени!С всеки изминат ден стават по-агресивни и противни.

35

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм ги как се изпъват в полицията пред началника. Да ти се доплаче. А като излезе на смяна, вечер дебне в уличката до жена си и глобява за леви завойчета по 20 лева.

34

Анонимен

преди 5 години

Абе що не спират и не се правят на мъже на ония с "дебелите вратове"?? Щото оня ще скочи и ще му набие канчето, щото ги е страх, и си избират е такива млади плахи младежи на които да си избиват комплексите! Като онова момче "и почвам да бегам бате", само дето им пожела хубав ден и да изкарат бакшиши, като че ли е лъжа , че са най-корумпираната прослойка от обществото!

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27***7, виж какво сигурна съм че по-голямата част от коментиращите тук са си имали вземане -даване с полицията и то в неблагоприятна за тях светлина.Така че напълно разбирам злобата и гнева.Но така проблем не се решава-със злоба и гняв.Ако мислим прагматично едва ли полицаят е предизвикал конфликта.Обикновено така наречения потърпевш започва да се държи враждебно и нахално и предизвиква полицая.Но донякъде той е в правата си,а потърпевшите го забравят. А, озъби се на полицай в Америка

32

Анонимен

преди 5 години

Без униформите са едни най-обикновени мишки! Познавам доста такива, мишки даже меко казано! Мрази ги целия квартал!

31

Чиновника

преди 5 години

Ало чиновника а ти от кои се бе мутрo шибa, нaТочно вие чиновниците ли ще ми се хвалите че работите нещо? Работите само в почивките и сте особено нaгли и прoтивни. Само чaкатe като свинe да ви дадат копаня да лaпате. Дори не четете законите но като дойде някой човек да му свърлите работа първо нещо което излиза от устата ви е да го обвините че не ги е чел.

30

Сата НАТО

преди 5 години

Онзи е предизвикал полицая а той просто е имал глупостта да отвърне. -Твърдиш, че полоцаят е глупав, така ли?Но това не означава, че е прав.Понякога хората правят правонарушения от глупост.

29

Деян

преди 5 години

Униформени просяци, такива ще си останат за мен! И като излизат да протестират за заплати трябва цялото Общество да излезе на контра протест срещу тях! Те не заслужават съпричастност!!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Това е отработен милиционерски похват. Блъскат човека пцуват го а после търсят кошеревски свидетели да го осъдят.

27

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоТова значи "срещу" от английски. Тоест винаги някой срещу някой. Македонец който е малтретиран от български полицай. Представете си. Колко важно нещо. И това някой държи да го изтъкне дебело. И какво от това че е македонец? Полицията понякога е груба, не само към македонци. Като е македонец да не е хванал господ за шл... ра? Наистина ми дойде до гуша.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен23 ако си ти и не триятАйде да мислим РЕАЛНО! Ти излизаш от вас гледат ти колата не си карал/ла една седмица ти си виновна за ПТП. Малумието ще е ако пък и нямаш и кола и книжка, но ти си виновен. Това го имаше ама преди 89-та година!!!! ФАКТКЪДЕ ОТИВАШ ТИ МОЖЕ БИ? Страсбург! ДА? ама ще ти се изсмеят от там и то нагло в лицето

25

Българин

преди 5 години

Ако това '' маке'' удари вашата кола и избяга ще питате къде е държавата! Някои не помисли ли че това е поредният наглец който иска да му се размине?

24

Н20

преди 5 години

Прочетох тук-там статията.Вгледах се и във лицето на потърпевшия.Е ,незнам защи ама мъ вярвам на него.Това да не е 19-20годишен *** с книжка от вчера,и да плаши с тате? На всеки му е ясно ,че с тия шега не бива.