9

Анонимен

преди 5 години

Нали има зоорушветчии. Или те като колегите си КАТеричоци са назначени по шуробадженакорушветчийски принцип и единственото което вършат успешно е да си дръгнат макарите, при това стресирани.

8

диви животни?

преди 5 години

Някой от псевдо хората от "4 лапи" знае ли какво е "диво животно"? Практически всички котки са "диви". Реално котката, въпреки, че от над 5 хил. години живее с човека тя си остава дива по много причини. М/у куче и вълк има огромна разлика, а м/у дива и питомна котка -практически няма. А относно каракалът -специалистите казват, че той е доста умен и кротък, по природа и е много подходящ за отглеждане в домашни условия. А това,че е малко по-голям - не е проблем: не е тигър и няма да нападне човек!

7

Браво!!!

преди 5 години

,,Другарката" по литература пак прави корекции и забележки за грамотноста. Ами то скуката това поражда-дребнавост!

6

Анонимен

преди 5 години

До 5 най-вероятно като съвсем малко. Колко хора биха различили бебе каракал от малко коте?

5

..

преди 5 години

А как изобщо го е вкарала в България руската гражданка тоя каракал? Котката ми от Великобритания като в донесох тук мина 12738956 изгледвания, после 40 дни плащах за приют или каквото и да е там, заради карантина (така се правело) и ме разкостиха по границите за паспорти, ваксини и прочие простотии. Тая си е внесла диво животно, което никой няма право да отглежда в домашни условия... доста оправна ще да е тая рускиня.

4

Анонимен

преди 5 години

"Каракалът си крачи, .....живее между бетон......." Какво става бе писачи?Свържете поне две грамотни изречения! Срамота!

3

То

преди 5 години

Добре ще го вземат ама къде ще го заведат?В пловдивската зоологическа градина ,в която реално няма животни и нефункционира или в Софийската или в частната колекция на нЕкой Батка????

2

Абе

преди 5 години

Що за тъпо заглавие, да вземат да ги пратят писачите (точно писачи) на едни курсове поне, че с тая "линия" за заглавия от около месец тоя сайт заприлича на ШОК, БЛИЦ и прочие парцали.. или са сменили собственика...

1

Анонимен

преди 5 години

Това е диво животно, а не селектирана порода, подходяща за конкретен вид отглеждане. Би трябвало да живее там, където природата го изисква. Одомашаването на каквото и да е е процес, протичал хиляди години, а някои богаташи си мислят, че можеш да имаш дива котка, вълк или каквото и да било просто ей така.