174

Анонимен

преди 5 години

Неее, те жените не искат да им се караш. Даже и във форуми и сайтове не трябва да спориш с тях, как си позволяваш? :)) Как въобще си позволяваш да не се съгласиш с тъпoто мнение на някаква жена? Може да ти окeндза целия живот... амааа... Ако я отсвириш при първата грешка, грешен си. Ако я съветваш с цел да се научи и да и дадеш шанс да си запазите връзката, пак си грешен. :))) Само на скaпаната жена скандалджийка и е позволено да вдига скандали, на мъжа не! Търкания му се вика, модерно!

173

Анонимен

преди 5 години

Тия жените за пари се продават на мутри после все мъжете са им виновни.

172

Анонимен

преди 5 години

"Жена ти ти е партньорка, не ти е робиня, куче или дете, че да я възпитавш."А ти кво си тръгнала да ме поучаваш, че все едно ще ме възпитаваш, а даже и гаджета не сме. Кой ли ненормален смачкaняк с ударено в земята самочувствие ти търпи плоските поучения всеки ден. Тук за 5 коментара си алогична, а някой закъсал ти търпи характера постоянно. За съжаление сте и ти и мъжа ти, ако въобще има такъв будала.

171

Анонимен

преди 5 години

Ние какво да направим,че си е избрала мутра аз не бих избрал мутра ако бях жена а свястно ,слабо добро, дори и без пари момче.

170

Анонимен

преди 5 години

Това е търсела това е намерила колко още ще пишета за тая.Напишете за оная убила мъжа си.После жените не убивали мъже нали.

169

Анонимен

преди 5 години

Taя си намеир това което си търсеше

168

Анонимен до 184

преди 5 години

Неграмотния говори за неграмотност ок.

167

Анонимен

преди 5 години

До LanКогато някой греши, не е нормално да му носиш цветя с шоколадови бомбони, а нормалната реакция е да му обясниш и ако трябва да му се скараш. Да се скараш с някой е равно на "търкания". Да са благодарни повечето жени, че мъжете ги търпят без дори да им се карат.

166

Анонимен

преди 5 години

До Lan1. "НЯМА връзка без проблеми, даже и без кавги."2. "Ами и аз щях да си тръгна от тебе, що смяташ, че можеш "да се скараш" на жена ти, все едно ти е дете или кучето...така ще да е."И двата цитата са твои. :)))Значи излиза, че само жените могат да врякат в семейството, а мъжете трябва да си мълчат. АХАХАХ!!!

165

Смешни

преди 5 години

До цицан.ата Лан .Че вие жените винаги смятате мъжете са за по-долу от вас. Прочети още на:

164

Lan

преди 5 години

176та така - гледай собствения си телевизор, чети книжки ...повече и сигурно ще имаш по-голям успех сред жените.

163

Присмехулник

преди 5 години

а днес, неверниците, по минусите, които ми поставят ще ги познатете!

162

Lan

преди 5 години

171 Абе какво правите тези дни в училище - НЯМА връзка без проблеми, даже и без кавги. Нормално е всеки да има някакви претенции "фасони" и е нормално невинаги да има баланс. НЕ е нормално да се "скарваш" на някого, защото това предполга, че се имаш за нещо повече от него, което във връзката мъж/жена е недопустимо. Това са отношения за зрял/незрял човек - демек - баща/дете. Ако смяташ, че единият партньор е по-долу от другия, никога няма да намериш свестен партньор.

161

Анонимен

преди 5 години

До LanАма нали каза, че нямало връзка без търкания и ако искам такава връзка, значи си търся кyче. Ти самата го каза. А после сега казваш, че не можело да има търкания, не можело мъжът да недоволства. Ами от къде тогава тия търкания, само от жената излиза, че може да са според тебе.

160

Lan

преди 5 години

Ако жена ти прави тъпотии, защо си с нея? А, да защото нормална жена никога няма да позволи да ѝ се скараш, щото след това може пък да решиш и да я накажеш, пък може и някое възпитателно шамарче, а? Кое не схвана - големите хора обсъждат проблемите си ЗАЕДНО, после търсят решение ЗАЕДНО, ако се карат, пак се карат ЗАЕДНО. Жена ти ти е партньорка, не ти е робиня, куче или дете, че да я възпитавш. Та развивай си я ти теорията за меркантилните жени...тя ти е утешението.

159

Анонимен

преди 5 години

До LanЗначи си дойдохме на думата и ти някак си дори без да искаш, неусетно призна, че според теб е нормално жената да прави фасони на мъжа, но ако мъжа прави фасони на жената ти казваш, че не е нормално и даже казваш и аз щях да си тръгна от тебе, що смяташ, че можеш "да се скараш" на жена тиПък няколко коментара по-долу пишеш... че не била възможна връзка БЕЗ търкания.Последно? :))) Значи искаш връзка с търкания, но само жената има право да повиши тон и да прави забележки, така ли?

158

Анонимен

преди 5 години

Жените не струват масово

157

Анонимен

преди 5 години

До LanА кво, да и мълчиш и да я поощряваш с морковче когато прави тъпoтии ли????

156

Готин мъж

преди 5 години

Лан е една женнена самотна мацка,жалко ,че не си оставя телефончето или фейсбука ако остави може да намажи и дете да си направим даже

155

Присмехулник

преди 5 години

трябва да си призная, че майка ми ме е възпитала. с колко от вас това не е така?за какъв патриархат ми говорите тогава? но, я ми кажете, ***.. кой от вас може без жените и тяхната мека прилъстителност, в чиито скут всеки си пояга... ах!дали калина е виновна, или васил. на този *** въпрос ни отговаря жертвата, която е мъртва..