36

Анонимен

преди 5 години

До до германияНямаш право на местни хора да им отнемаш помощите или детските,защото работещите внасят вноски за тези помощи,не се получават от въздуха или безплатно!И след като си работил и си внасял данъци и осигуровки,няма как да те лишат от правото,когато си изпаднал в безизходица на безработен да нямаш право на помощи,докато си намериш работа!Да не говорим за децата,които пък нямат никаква вина и има разходи за тях,най-малко храна и жилище.

35

Анонимен

преди 5 години

между другото, англичаните, които идват в България и които се напиват като *** и скачат от балконите по слънчев бряг, са точно най-долната *** - онези, които не виреят на острова и не могат да си позволят нормална почивка никъде другаде. същите са и и пенсионерите им, които накупиха имоти у нас - утайката на утайките. над 20% от заселените у нас англичани са с присъди на острова и не са желани там.

34

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ще почват да ловят вещици? Не че нямат стогодишен опит...

33

Анонимен

преди 5 години

оо, преборват се с 'клошарите на социал', и още как! там плащат някакви помощи, но директно на наемодателя, децата на 'професионало безработните' се отнемат и се осиновяват с нова самоличност, а хванат ли някого да краде и проси, освен затвор има и поне 6 месеца безплатен обществено полезен труд! даже за обикновен фаянсаджия се изисква диплома и изпити + професионална регистрация, а на асанчо не му дават дрелка, та камо ли да ти продупчи инсталацията :)

32

Германия

преди 5 години

Симпатизирам на хората, които искат да се освободят от веригите на съюза, щом съюза те влачи назад. Така обичах и унгарците, когато отвориха границата с Австрия през 89 та и събориха комунизма. И аз се озовах в Германия.

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНякой беше написал,че Ммей е човек на ЦРУ,а не говори от името на Англия,така че не се знае чии интереси защитава.

30

Анонимен

преди 5 години

англичаните не ги мислете, нито ги сравнявайте с българия през комунизма. имат 52 държави, на които кралицата е управляващ, или са част от британската организация на общото имперско наследство, познайте кой е водещият. а сащ са им най-близкият съюзник. между другото, общият брой държави по света е 195.

29

Анонимен

преди 5 години

Дано успеят да се преборят с клошарите на социал.

28

Анонимен

преди 5 години

Харесва ми как старите империалисти на острова се пробудиха. Бях се хванал на бас с колегата, че Змея ще му бият шута в парламента. Или си империя, или си рая. Нещо средно няма.

27

Анонимен

преди 5 години

До до германияПакистанците и индийците ще берат ягоди .

26

Германия

преди 5 години

Леле, това за бритишите не го знаех.Почват да ми харесват.

25

Анонимен

преди 5 години

Тези юрдеци инглилизите ще се молят да се върнат в ЕС.

24

до германия

преди 5 години

в англия е по-различно вече. ако 3 месеца си ''икономически неактивен'', разбирай да цоцкаш системата или работиш нелегално, въобще не те съветват да напуснеш, а направо те екстрадират и нямаш право да влизаш за 1 година. от април влиза в сила и за всички европейци. те си имат достатъчно родни лентяи муджахидини, за да търпят и европейските. и между другото, спряха помощите, ако имаш повече от 2 деца - презумцията е, че щом правиш, можеш да си ги издържаш. въпросът е ние къде сме и какво правим.

23

Анонимен

преди 5 години

Нелегалните ще подбият цените на борсата и другите сами ще избягат.Ами какво ще правят милионите поляци се чудя.

22

Анонимен

преди 5 години

е, като им дойде брекзит до главите, нашенки ще хванат първи опърпан африканец или пакистанец за женене, а нашенци ще се крият по 10 в квартира и ще работят нелегални работи. имаше един хубав филм 'господин за един ден' с тодор колев, вижте главния герой пурко, който разбираше от всичко:). и нищо не е мръднало оттогава, депутатите откриват паметници, държат речи, а нашенци карат по лесния начин, докато може.

21

Германия

преди 5 години

Мда, навлеците ще получат призовка да се явят в местната служба и ще им връчат награда, че са спечелили един билет да напуснат страната до 3 месеца (90 дни) както е по международно право. Без право на работа. Гуд бай бритиш айленд.

20

баба мара

преди 5 години

и какво ни интересува нас българите които живеят в българия ще роня сълзи засветовния терорист англия ограбвала векове човечеството искат да излизат даизлизат сключваме двустранни договори и си решаваме взаимно проблемите петпари не давам за специалистката по отровите т меи

19

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаДа,време е БСП да се върне на власт,защото в момента живеем в диктатура и хора умират или бягат всеки ден,преследват журналисти,рекетират бизнесмени,смачкаха словото и партиите!

18

до германия

преди 5 години

тази сутрин се прибрах от острова и имам лични пресни наблюдения от българи - на николко. абсолютно не им пука и се държат точно като в този сайт, смятат че тях не ги засяга, защото знаят и могат всичко. болшинството дори не са си направили труда да разберат какви документи да събират и подават и защо, по стария български обичай, че всички са им длъжни. така, като тук знаем всичко за ЕС, купуваме ф35, пренасяме газ, строим АЕЦ, и там същото - всеки разбира от всичко и е велик :)

17

Анонимен

преди 5 години

А дувари дали ще вдигат като братята в Америка?