23

Присмехулник

преди 5 години

не се опрафдафай! цензуре! ти не можеш едно старт-ъп да преведеш... но да те питам: там, в драгалевската ром.лаборатория само с три ип-та ли разполагате? гледам по минусите, които ми слагате, малцинството, което никога повече няма да помирише парламент... :-)))

22

Анонимен

преди 5 години

Защо се разправяте с този дето писал статията? Измислял бил бил... отворете Tweeter - писанията на де.бил.а са публични- може сами да си ги прочетете. Той каквито тъпотии пише, журналистите не могат да измислят.

21

Присмехулник

преди 5 години

да задоволим с отговор питанието на цезурата по форумите на радан и костов: не пиша критикъи към знойния мускул за жените, под храста, защо не знам на коя цензура ще попадна. тази на радан, която го плюва повече от цоциалистите на серж, или на тази на царя- костов...

20

Присмехулник

преди 5 години

дозволете да го обясня още по-храносмилаемо: продаващите оръжие ви унищожават, но за да прочистят душите си, дето ги нямат ви канят "на гости". тънката сметка тук е, че тази, че печалбите са за военната индустрия, а раз ходите по "приемането" на "бежанците" е за сметка на работещите, които издържат цялата тази античовешка система, наречена за благозвучие, "демокрация", именно от "филантропите", произвеждащи омп... а в тази система са и "зелените"

19

До 14

преди 5 години

***:Жа кажа на Русиан да та за коли!

18

Хм

преди 5 години

Че повечето американци са точно като Тръмп.И не се знае дали те са по-лошата част,щото като гледам другите-феновете на Хилърито и Сорос.....

17

Присмехулник

преди 5 години

аз ще ви добавя пример, прехвалени ***: стоите пред разрушената си къща, и унищожената си фамилия от "демократизиращите" света f-16. феновете на американската "мощ" са възхитени от нощното небе изплънено със светулки над багдад, заснето от една от медиите на джендърите.. но да се върнем на оногова, който не намира нищо пред себе си и е поканен от меркел - глав.сека на пропаганда и агитация на нео-раздаването на глобалистки награди... е?

16

Анонимен

преди 5 години

А черния не беше лъжец,нали?

15

Присмехулник

преди 5 години

абсолютно точен коментар. 17! кратко и ясно!

14

Анонимен

преди 5 години

Мда, колко странен е консерватора Тръмп...А либералите, те не са странни, те са еталон на "общите ни ценности". Впрочем най-главната ценност е толерантността, няма да коментирам колко толерантна е пресата им към Тръмп, това е дребна работа. Но вижте истински еталон за толерантност - Либералите призовават народите на Европа за толерантност към бежанците. Кои бежанци бе, тия които либералите бомбардираха в родните им страни ли!Тръмп ли бил крив, а?

13

Присмехулник

преди 5 години

не мога да разбера в какво искахте да ни убедите с тази статия. та нали "причудливостта" на "американците" бе основна "ценност", което ние също трябваше да следваме? в повечето среди тези качества се имат за талант. нещо.. май.. май... джендърите започнаха да късат с корените на демокрацията в най-чист вид. и защо така?

12

Анонимен

преди 5 години

Подиграване с шефа.шефовете казаха няма АЕЦ Белене -няма АЕЦ Белене.Казаха няма газопровод от русия-няма газопровод.Казаха дайте си златото -взеха го.Казаха дайте ние ще ви продаваме ток на астрономически суми- купуваме им тока О да време да им купим и самолетите.Пък вие си мислете каквото си искате за шефа.За него е важно че се подчинявате от другото не го впечатлява.

11

Анонимен

преди 5 години

До *** - мм дааа. Заслужаваш си името.

10

Анонимен

преди 5 години

На бай *** от БеГето за всичко са му виновни сорос и ромовете , а самия той не се погледне какъв е некадърник, шуробаджанак, тарикат, дребен мошеник , безхаберник, мързеливец ,наш човек и т.н. и т.н. Бай *** от БеГето всяка вечер пие ракия и разказва как е най -умен най-знаещ и най-можещ ,но е на дъното нещо не се връзва май излиза, че е най-***. 70% комисион от всяка обществена поръчка ги взимат управляващите на *** , не ги взимат от ес и нато, но *** мълчи .

9

Анонимен

преди 5 години

Ми като се кефите на зелена енергия що не подадете молба в местното енерго че искате да плащате ток по 2 лева за киловат.Горе-долу толкова излиза само зелената енергия.Веднага ще ви удовлетворят молбата.Защо не си купувате автомобил Тесла за 200 хиляди лева а гледате някой автомобил който не харчи много гориво?Защо не си купувате само "био" храна-5 пъти по скъпа от мръсната.Много неща са вредни на тоя свят но алтернативите не са ви по джобът.Или тук пишат само милионери?

8

Анонимен

преди 5 години

Американците заслужават своят президент - той поне е по-умен от 90% от тях.

7

Анонимен

преди 5 години

Не е по различен в мисленото от който и да и американец.А на американците толкова им е грамотността.Тука на европейците може да ни звучи смешно поради нелогичността, но за американците няма нелогичност те не могат да видят нелогичността.А президента на съединените щати се избира от американския народ не от европейския още по малко от българския. така че човека си изпълнява функциите според американските стандарти на интелигентност.

6

Мунчо

преди 5 години

А като пръд не и гащите жълти!А оставете човека на мира бе малоу мници!Остана ли нещо в което да не го обвините!Сега разбирам,защо се появяват диктаторите!

5

2

преди 5 години

Тази технология която описва съществува но няма да е приложима в ф35.Американски корпорации я разработват дори имат такъв танк но все още нищо което да е извън експериментално ниво.След около 30-40 години ако решат да покажат на света до къде са стигнали ще разберем.Да, възможно е предмет да бъде невидим.

4

1

преди 5 години

Може да е странен ама за важните неща си е мноого точен.Парижкото споразумение-до какво ще доведе?До закриването на много работни места.Такаа още хиляди семейства ще останат без храна и дом след като не могат да си платят ипотеките.Супер .А какво ще се спечели?Някакъв имагинерен резултат в едно евентуално бъдеще-белите мечки може би ще си намалят бройката.Нали така.Ледовете ще се стопят и те ще гладуват.Аз мисля че първо е важно да не гладуват хората а мечките...