12

Непозната

преди 5 години

Докато Фандъкова е кмет.

11

Анонимен

преди 5 години

а до кога на у-ще през същия брой квартали ? защо в захарна ф-ка у-ще като слънце се саморазрушава, / или едни тъмни го разрушават/, но е затворено и квартала от години е без у-ще, а деца има.

10

Анонимен

преди 5 години

До номер 8: Какво значи да си софиянец или селянин? Имаш ли адресна регистрация си гражданин на определения град и това си е факт. Дали си бил от 1 година или от 40 години, правата са едни и същи. А колкото до бакшишите, не мисля че хората са виновни за тях, а по-скоро директорите на градинките. Те ако не искат, няма да има тези проблеми. Проблемът не е дали някой бил селянин или гражданин, дали бутал пари или не бутал. Проблемът е, че не се строят нови детски градинки и ясни.

9

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Винаги е било така.Граждани сме от 1929 година но аз си носех децата на Мадрид.И новите граждани са толкова безкрупулни,някои елементарни и си правят дарения на ясла/градина и са вътре.Самите уща също гледат да привлекат родители с по добри финансови възможности.Виждала съм дете което живее срещу уще то но не може да е в него защото съседната сграда с офиси е с предимство.

8

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се приеме правило според което децата на софиянци да учат в кварталната детска градина и училище,а децета на новодошлите селяни в повече - там където има места.Откъде накъде софиянци ще пътуват през 7 квартала заради някакви селяни, които са свикнали да бутат бакшиши за щяло и нещяло.

7

Анонимен

преди 5 години

А ще стимулират ли финансово персонала в яслите? Това никъде не се коментира. Тези хора заслужават повече от добро възнаграждение. Да не е лесно да гледаш 23 деца в яслена възраст

6

Десислава

преди 5 години

Докато селаните продължават да прииждат.

5

Анонимен

преди 5 години

Имам комшиии в Лозенец, стари софиянци, които заради селската напаст, наводнила София са принудени да карат внучето си на детска градина чак в Горна баня.И всичко това заради точковата система на Фандъкова, поощряваща селяните и децата им.

4

Анонимен

преди 5 години

За 2-та милиарда, които герботиквите ще подарят на ФАЩ за 7 железа, можеше да се п остроят 200 болници, 300 училища и 500 детски градини.Да, ама Големия брат щеше да се разсърди.

3

zeus

преди 5 години

Ами просто е, с парите за "ремонта" на Графа можеше да се построят 10 нови детски градини.

2

Анонимен

преди 5 години

До като дойде БСП на власт така ще е не се оплаквайте.

1

Анонимен

преди 5 години

Докато герб поощрява населяването на София със селяни и продължава геноцида си срещу софиянци.