37

Анонимен

преди 5 години

И като се е "надскочил" и си е взел колата, която иска, да му я откраднат ли? какво общо има едното с другото? Ако иска и за 100К ще си вземе кола, ако му отпуснат кредит, това си е негова работа. Вашите коли ако изчезнат, ще седите и ще си мълчите ли бе? Овце...

36

Анонимен

преди 5 години

При нов Фолсваген за 35 000 лв.-, ако го купиш на части излиза около 95 000лв. Това е по данни от продавач във фирмен магазин.

35

БГ

преди 5 години

ДА СИ БЕШЕ КУПИЛ ДАЧИЙКА НА 5Г. ИЛИ ЛАДИЧКА НА 2Г. ЗА ТЕЗИ ПАРИ,ХЕМ НЯМАШЕ ДА ТИ Я КРАДАТ,ХЕМ НОВИЧКА ЩЕШЕ ДА КАРАШ

34

Анонимен

преди 5 години

До c4n0puSДа, но монтажа е стандартен, сигнала се прихваща, нали се сещаш ;) Безсмислено. А така само аз си знам коя верига съм прекъснал, само аз си знам къде съм сложил копчалъка, радиосигнал никакъв... и да дебнат и да не дебнат - трябва на платформа или с въже да я дърпат или да монтират скрити камери да гледат къде точно под седалката съм го запъхал...

33

Анонимен

преди 5 години

Якето Монклер към 2,5 бона от сайта на фирмата, към 90-100 лева от базарчето до блока. Колата 3-ка 225 коня, ама от 2005. Гъзария, ама в панелка. Ходим на работа, ама от 6 сутринта. То тия вещи на са за средностатистическия бачкатор... Много е грозно човек като иска да си надскача масрафа.

32

Анонимен

преди 5 години

"Ако си беше взел кола за 5000 ,сега няма да си скубе косата. Просто се е надскочил."*** мое да живее в коптор и да яде пoмия, да се къпе един път в месеца за да спести от вода и какво ли още не, но важното е да кара нещо лъскаво - поне мерцедес, алуди или беееемве. Това му осмисля живтоа, не му го отнемай!

31

!!!

преди 5 години

Нямаш ли пари да купиш в брой две коли от тази която искаш,значи не е за теб. НА кредит и с гладуване всеки мое да вземе кола за 10 000....само ,че това е малоумно. За съжаление в България масово се карат коли ,които не са по джоба на собственика. Ако си беше взел кола за 5000 ,сега няма да си скубе косата. Просто се е надскочил.

30

c4n0puS

преди 5 години

До Анонимен 28В амазон и ебай има автономни клапани на маркуча за гориво с дистанционно или автоматичен трансмитер. Работа за 10 мин ти спестява цялата тази акробатика!

29

ШибиРиби

преди 5 години

Ми що спи тоя в три сутринта ми не дава наряд до колата. Решил да спести от паркинг и хоп. Те сигурно паркинга и джамбазите го играят комбина.

28

Анонимен

преди 5 години

Единствения вариант да откраднат моята кола е да я натоварят на платформа. Направил съм си скрито копче за горивната помпа и ако не го знаят къде е - никакъв шанс да я подкарат. И всичко ми струваше само 2 лева и 1 час ровичкане. Не че ми е скъпа колата(под 10к), ама не ми се занимава с аматьорски изпълнения, че да вися по полиции, че да чакам да ми плащат суми, че да ходя с градски транспорт...

27

Анонимен

преди 5 години

Да попитам, като се продаде пак колата на следващият в статистиката 2 коли ли ще са внесени или само една?

26

odpo

преди 5 години

аааа забравих! ако не са застрахователите е някой юнак от КАТ, или вадят от базата данни или просто докато обикалят набелязват определената мишена. Казват им кога са нощна, и им правят отцепка за да се измъкнат апашите необезпокоявани! След това на края на месеца си вземат едни 2-3 заплати и си свиркат! Не се ядосвайте, правете си каско и не го мислете това желязо!

25

ДА

преди 5 години

До ами даСпоко,сега като им сложат новите касови апарати-ще ги хванат!хаха-така казАха от НАП!

24

odpo

преди 5 години

Не се ли научихте! Хората работещи за застрахователите работят Партия с АвтоАпашите! Моргите дават поръчка какви МПС-та търсят, Застрахователите дават Адреса (на случаен принцип в района на апашите) и колата си заминава! Шанс за спасение няма! Но никога не се крадят кола без да я огледат, така че видите ли лъскава лимозина с Глупави мутри вътре да карат бързо и да се оглеждат, знайте че са набелязали нещо и правят план как да я вдигнат! Така че calm down!

23

Анонимен

преди 5 години

На крадците им пожелавам цял живот да са на лекарства.

22

Анонимен

преди 5 години

8-10 годишните коли се крадат най често. Крадците обикновено не смеят да пипат много скъпи коли защото знаят че има голяма веоятност да попаднат на грешния човек. Някой мафиот, или политик, и бизнесмен със връзки в МВР.Крадците знаят че в България ако някой кара нова кола за над 150 бона в 80% от случаите този човек не е случаен.

21

hoho

преди 5 години

До ами даСлучая с изкупуването на ЖЕЛЕЗО е същя , но *** от парламента не искат да го решат , защото многот тям имат такива пунктове за скрап.. Ей за това БГ ще си остане една дупка...

20

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРибиКрадците не са софиянци.Крадците са от дивия Северозапад гастролиращи в София.

19

Анонимен

преди 5 години

Ами в гетата е така. Всичко се краде. Сега са изгладнели и крадат даже и 15 годишни таралясници. Даже при тях е по безопасно. Ако откраднат колата на някой баровец има по голям шант полицията да ги залови.За да караш хубава кола в България трябва да живеш някъде извън гетата в къща с двор и да имаш гараж. А като ходиш някъде винаги трябва да паркираш на видими централни места. А не из разни глухи улички.Така беше едно време, така е и сега. Българина си е крадлив.

18

maistora

преди 5 години

До АнонименПрав си .. това е стар трик! сигурно и резервен ключ има...