16

До 26

преди 5 години

Как точно Брюксел е в паника?! Хората просто си продължават както си е процедурата. Нещо на островчето са се спекли и незнаят, напред ли назад ли. На ЕС му е през оная работа за желанията на инглизите. Като не искат сделка айде кой от къде е. Ние сме готови и за двата варианта.

15

Евролюб

преди 5 години

До всички много информираниСделката беше постигната след 2годишни преговори между Мей и Еврокомисията, като предложения се даваха от двете страни. Например преходният период беше предложен от Мей. Преговорите по сделката се предвиждат от Лисабонския договор при задействане на чл 50

14

евро-зона

преди 5 години

Брюксел ратифицира, т.е. приемва сделката, Верикобритания отхвърля сделката - извод Брюксел е в паника, че фешисткият им рекет не мина!!!!

13

моля я пак

преди 5 години

според лъжец 22, Мей била предложила сделката, но Брюксел й бил показал средец пръст, само дето е точно наопаки, затова Великобритания гласува против, а заглавието на тази статия казва "EС ратифицира сделката".

12

до 22

преди 5 години

дори заглавието на статията противоречи на лъжите ти "ЕС ще ратифицира отхвърлената Brexit сделка"...

11

Euroslayer29

преди 5 години

Обяснявам за ддебилите,които не са 80% според професор Иво Христов,а са около 98% като човек изчете коментарите по-долу,бре!Значи според сегашното статукво на 29 март ще има "твърд" Брекзит и нищо друго,бре!Щото UK парламента не отхвърля резултата от Референдума,а отхвърля сделката между ЕС и Юнойтед Кингдъм свързана с него,бре!По този начин Обединеното кралство си спестява 60 млрд? разходи и губи завинаги всички ползи и права,каквито имаше като член на ЕС,бре!60 милиарда? са абсолютно нищо!!!

10

До 20

преди 5 години

Аааа чаксй баце, сделката бе поискана от инглизите, като си мислеха сдухания остров за Швейцария, или Норвегия, обаче ЕС им показа къде точно се намират, а на тях не им хареса...та за това е цялата дандания. На инглизите не им харесва истината, че са средняци и никой не ги бръсне за слива.

9

до 19

преди 5 години

не, нищо не си разбрал, но не си виновен ти, това е и целта на продажните медии. Брюксел даде предложение за сделка на Тереза Мей и и каза това е - ние с друго не сме съгласни. Мей поставена пред този рекет "предложение което не можеш да откажеш" го подложи на грасуване в Парламента и естествено Брюксел за пореден път беше жестоко ритнат по ***. Така, че в момента Великобритание не просто гласува за Брексит, а за Брексит без никакво съобразяване с претенциите на Брюксел.

8

Анонимен

преди 5 години

Чакай сега, че нещо ми се губи идеята. Народа иска напускане, обаче парламента му дава сечено. Да взема да си налея още едно вино най-добре, че това ми е в повече.

7

Евролюб

преди 5 години

Туск излезе голям пич. Единственият източноевропеец по върховете на Брюксел - винаги с точна реакция

6

Анонимен

преди 5 години

навремето едни комунисти разказваха, че диктатурата на "народа" е бъдещето на света,а сега - на Британия!

5

НеАнонимен

преди 5 години

Очевидно сами го провалят... Ще е идеалната развръзка за тях - "направихме каквото можахме, имахме голямо желание... Ама не стана"

4

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Това е демокрация по Брюкселски - Национален Парламент отхвърля сделка ти, но ти казваш - ние я ратифицираме! Вече с ЕС никой няма да прави бизнес, това са мафиоти рекетьори, анти-демократи, с една дума - фашисти!!

3

Анонимен

преди 5 години

z b Брексит е напитално пропукванев разума на Джий Бий. Което евследствие други пропуквания, разбира се.

2

татул

преди 5 години

Никой нищо няма да ратифицира Отгореса се разбрали и сега октоподът пусказавесата.Ако всичко бе истинско,мама Тери щеше да припадне.Добре евсе пак, да четем между редовете прислучващото се.Там има много българи.

1

Анонимен

преди 5 години

Англетата и при двата варианта ще ядат тумахавката.