117

Анонимен

преди 5 години

Хич не ги оплаквайте ФАЩ-истките банки!В тях въобще няма никакви пари в истинския им смисъл,а само записи в компютрите на банките и малко количество хартийки!Самите "фалити" са просто надписване,или задраскване на числа,чрез кито се управляват масите от хора и се лашкат в една,или друга посока,в зависимост от намеренията на собствениците на банките!По този начин се управлява гойското стадо,което не може,или не желае да разбере,че такъв вид "банки" може и то да си създаде,че и по-добри!!!

116

Анонимен

преди 5 години

Кризата тръгва от Банкя,и стига чак до USA студентите.

115

Анонимен

преди 5 години

Това е част от матрицата в която живеем.Предварително е сметнато колко разходи може да понесе горе-долу гражданина,и да му остават за насъщните нужди.Всичко в повече му се прибира от системата

114

До 165

преди 5 години

Защо си мислиш, че ти като правиш така с телефона, то и другите като теб си купуват нов телефон, но не си пускат интернет, защото нямали пари?! За разлика от теб, нормалните хора не бързат да си купуват нов телефон, докато стария работи, а това за интернета дето си го измъдрил е безумие - преди години интернета беше скъп, но сега от поне 3 години нещата с цените на телефонните оператори се нормализираха, особено след като ЕС ги натисна.

113

Янко

преди 5 години

Кризите почват от това че американците крадат пари от целия свят и после решават нещо "гениално" като "къща за всеки американец" или "образование за всеки американец". На теория перфектни идеи (като комунизма), но на практика предстояща катастрофа.

112

Victimized

преди 5 години

Държава на кредит.Накараха целия свят да им играе по свирката, и сега трябва всички да треперим, да не се разори ФАЩ, щото всичко след това ще се срине. Кой точно им даде това право, да са полиция на целия свят, да са банката, да са моралния или културния пример който всички да следваме. Да се свършва по бързо.

111

Анонимен

преди 5 години

И там са като всички по света- в Бг хората си купуват нов телефон на изплащане (стария работи, но отива в чекмеджето) и после не си пускат интернет на телефона че да не се охарчат за месечна такса.

110

Ани

преди 5 години

А може и да не тръгне от студентите.Тук 50 000 щд на година е малка заплата.350 щд на месец къде не са отишли.

109

Чочо

преди 5 години

Капана е щракнал и живота не е лесен на тридесет години и вече минус 100000s

108

Ххх

преди 5 години

Ако работи в НПО не плаща кредита, затова и работи там.

107

Бай иван

преди 5 години

Когато дължиш 100К $ си сядаш на ***, учиш и после искаш не искаш трябва да бачкаш. Като завършиш безплатно ти е все 200 дали ще работиш или не.

106

Боби

преди 5 години

Кризата ако може да си а ползват там където са им кредитите.

105

А бе

преди 5 години

Не знам как точно се финансира образованието в САЩ,но със сигурност е скъпо и изплащането на съответния кредит-мъчно.Може би истинският проблем идва от заблудата,че образованието ГАРАНТИРА успех,а всъщност то е само част от предпоставките за успех.Пълно е с успели,които не са твърде образовани и сегашният президент на САЩ е крещящ пример.Накрая се получава,че много хора похарчват огромни суми за на практика безполезно образование.Университетите се възползват от това и ето ти балона.

104

Анонимен

преди 5 години

на 33 била млада?! че тя вече е пропуснала да направи важните неща в живота + задлъжняла доживот. може просто да се обеси

103

USA

преди 5 години

Да не забравяме, че $ 350 са около 3 - 3,5 надника и че в САЩ студенските кредити са без лихви

102

Г. Сомов

преди 5 години

До Новоизлюпеният Американец с децата от UCLA,,,,, Да бе , Рогачи сме и какви ли не други. А ти я кажи къде си ? Не си баш в LA. Woodland Hills ? T.O. ? Ти ли беше един от Комсомолците там в Българският клуб на Vermont ?

101

Г.Сомов

преди 5 години

До тоя чийто деца завършиха UCLA. Нали ти казах браво. И сега какво ? Живееш в LA ? Ама неможеш да се освободиш от Бай Ганьовската Гордост. И се дървиш на някой си който се казва Г. Сомов. Прочети малко от Алеко и може да се усетиш. Да си жив и здрав.

100

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега със същия патос обясни на американците,че четат някакви газети,че са каскети и не е проблем да върнат заемите,които са взели за обучение,че лъжат и се правят на закъсали.И какво е лихва и заем.Що е процент при заем и т.н.Па най-много да ти разбият новоизлюпената реднешка муцуна.

99

Гoшу

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРминалата 2018 година беше невероятно успешна, а следващата 2019 почна още по успешно и ще бъде още по добра, все по финансово красив ставам с бързи темпове каквито и не съм си представял. Все пак съм инженер магистър с блестяща кариера зад гърба си и неизбежно съм обречен на все по голям успех от година на година. Поздрави кл0ш, ако поне наполовина ме стигнеш пак добре ще е че си постигнал нещо в объркания ти живот. Карай си английския курник и се образовай По3драви!

98

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо и на къщите е 3-4 процента лихвата,ама за 30 години изплащаш двойно сумата!-----------------А сега сметни за 30 години при $100 бона заплата годишно колко си изкарал. Големи счетоводители сте ей !