47

Анонимен

преди 5 години

В Саудитска арабия се изповядва уахабизъм, а не ислям. Поправете си заглавието. уахабизмът е измислен и прокаран там от християни. Мухаммад ибн Абд ал Уахаб е бил английски шпионин. Това течение в миналото не е съществувало, то е грубо казано на 70-75 години. Обаче на християните в България така им отърва да повтарят като папагали, въпреки, че не разбират. Колко удобно е да си ***... Бързат да оплюят комшията си мюсюоманин в България, а не се замислят, че това което правят е зло. Християнско!

46

Анонимен

преди 5 години

За 2019 Турция има дългови падежи за 195 милиарда долара..Не Турция, а частни смесени компании извършващи дейност в Турция.

45

Анонимен

преди 5 години

Хайде след месец и родата и в Канада. Хитър начин са измислили...

44

Анонимен

преди 5 години

Тоа сайт са като приватизиран Завод от 90-те , ако няма нещо копирано крадено то само развалени/повредени Новини

43

Анонимен

преди 5 години

прилича на наша ромка , има снимки в интернет

42

FAKE NEWS made in bg

преди 5 години

в ютуб има пълното видео в момичето , тука в тоа сайт нищо конкретно гола вода само коширани неща

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен38Човек, ако иска да е в час, трябва да се интересува от всичко. Арабска смрад, японски жълтури, американски кравари. Не се знае откъде ще изскочи заекът.

40

Анонимен

преди 5 години

До ПетровНикой не те гони Петров. Ти сам каза, че заминаваш за Ирландия, защото в България нямало подходящи мъже за теб.

39

Анонимен

преди 5 години

Дано канадците да я скрият добре, понеже роднините и сега ще пуснат подире и килъри. Опетнила е семейната чест, според техните варварски разбирания и ще я търсят за да я убит

38

Коце кмета

преди 5 години

Браво на момичето, дано историята й е истинска. Че доколкото знам, там жената не може да излезе навън без позволение на мъж от къщата, пък какво остава да иде в Кувейт, че и да се качи на полет до Тайланд. Сега тя трябва да остане публична личност, за да не свърши като Кашоги. Ама смелата международна преса как пък не поиска коментар от саудитското правителство... Ако рускиня беше избягала, щото мъжа й и е ударил шамар, щяха да ореват света и да наложат санкции, пък тук мълчат като пykали...

37

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerЗа 2019 Турция има дългови падежи за 195 милиарда долара.И аз се изкушавам.Ама ще сложа стопа за всеки случай.

36

Анонимен

преди 5 години

Абе какво ни интересува тази арабска смрад, бееее?!?!?!

35

Петров

преди 5 години

Ето , вече и ме гонят. Никаква демокрация няма в България, дори моят идол г-н Плевнелиев беше репресиран да се ожени за жена и чак после да замине за Америка, този земен рай.

34

Анонимен

преди 5 години

До бай иванбай Иване, не помня и от тебе да съм чул блага дума за някого.Ще ми припомниш ли?

33

Анонимен

преди 5 години

До ПетровЗаминавай Петров. Дано и ти си намериш мъж.Няма да ни липсваш тука.

32

Диабло

преди 5 години

Слугите на сатаната трудно изпускат жертвите си, те са *** и упорити!

31

Петров

преди 5 години

ЛБГТ правата не са защитени в дефицитната българска демокрация. Срам ме е да живея в такава страна. Заминавам за Ирландия, където премиерът е индиец, женен за мъж. Това е истинска демокрация.

30

бай иван

преди 5 години

Бедни ми душички. Така сте се вглъбили в тази си злоба че ще останете жалки до последния си дъх. Няма тема в която да кажете една блага дума за някой. А момичето вече на 18 е постигнало много повече от коментиращите. И дано си намерите специализирана помощ скоро...

29

Бау

преди 5 години

До Петров Според мен ще се чувстваш страхотно в Северна Корея. На добър път!

28

Петров

преди 5 години

Рахаф саудитската тийнейджърка, оставила исляма, е в Канада===========================================Все едно е в Рая, да ходи където иска, какво ни занимават. Ама трябва да се каже пропагандно - ето, избрала Канада, страна където порното и наркото са всеобщо достъпни, демокрация един вид.