71

Анонимен

преди 5 години

И аз съм от групата на анонимните,но моето кредо е друго -Ей,червени тролчета,скрийте се,бе!Вашата лидерка вади приказките си от пространството и много жалко,че й вярвате!Нинова,"левицата ще се борят за промяна на статуквото в България и Европа" Много са ти малки целите,*** - ако беше казала в света ,че и на Луната- щеше да обереш овациите,а сега се една от многото дето само плямпате...Време е БСП да си намери мястото на историческото бунище!!! Наситихме се на обещания,увещания и тем подобни-чиба

70

Данъкоплатец

преди 5 години

Е сега, щом *** иска ще извадим едни 20 милиона за нови избори през половин година, че на нея така й е кеф.

69

Анонимен

преди 5 години

До анонимен - Трябва промяна - забрана на антибългарската БСП.За това гласуваме масово за Герб на евро изборите!

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Яко активирана тролската гвардия на управляващите под статията!И дращят едно и също, едно и същоАре скрий се, ваш'те са много, много по-зле!

67

Анонимен

преди 5 години

Ако вие от БСП бяхте на власт, нищо нямаше да направите и постигнете. Всички знаят до какво водят вашите управления. Нямате капацитет.

66

КурНи е

преди 5 години

подМасова крадитизаторка от времето на Костов Как от тъмно синя стана тъмно червенс е загадка над която учените ще се трудят столетия ....

65

Колко да и вярваме

преди 5 години

На г-жа Лъжа, Ъ?Аре у лево

64

Само ГЕРБ!

преди 5 години

Да е жива и здрава другарката Никова, още дълги години да стои на чело на БСП а другаря СтаниШев начело на кораба майка в Брюксел.

63

Курнелия Импексова

преди 5 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?

62

Анонимен

преди 5 години

Karayancheva ma, tea montaniaski policai zasto sa blaskat v mikrobus s kradeni darva da troshat policeiskata kola, za kakvo nosiat orajia ma?! Vmesto s deset eftini patrona da stopirat kradeca?! Sia skapi garajni uslugi po skapi policeiski limuzini i garnituri sha palstame, ami ....she i skapi policieski izkustveni kokali za podmiana na stroshenite policeiski rebra i kartuni......

61

Анонимен

преди 5 години

БСП трябва да се върне на власт,откакто паднаха от власт,в страната настъпи хаос и диктатура!

60

Знаем какво искаш

преди 5 години

Искаш да докопаш обществени поръчки, докато от Европа все още финансират.Това искаш, крушовенска хитрушо!

59

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се смени статуквото чрез замяна на едни номенклатурчици с други такива.

58

емиграция

преди 5 години

Та ..., като дойдат на влас тези от соца ще фалират ЕС и България.Хайде ....молим-да си стоят , като опозиция. За мечти не се плаща, а се превръщаме на Венецуела, С. Корея , Л. Америка и доста африкански д-ви.

57

Анонимен

преди 5 години

"В света и Европа вече разполагат с изкуствен интелект, Борисов не може да въведа е-винетка", отсече Нинова.===Така е, г-жо Нинова. Ама това правителство поне опита, докато нито едно от вашите правителства не си мръдна пръста. БСП създадоха министерство на държавната администрация, чиято задача беше въвеждане на електронното управление. Имахте един много деен министър (Калчев), който трябваше да го въведе, но единственото, което той направи беше да лапa комисионни от Майкрософт.

56

Лайфъ

преди 5 години

Евала, Нинова, оставка до дупка за тея ***! дето вика проф Драгнев- "предаден народ сме" , факт е отвсякъде!

55

Анонимен

преди 5 години

Яко активирана тролската гвардия на управляващите под статията!И дращят едно и също, едно и също...

54

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо това е новина. Нинова иска оставка и избори всеки ден, дори по няколко пъти.

53

не се връзвайте

преди 5 години

Това е ачик подкрепа за тиквата!И двамата пъ--ят в едни ***!Ей,тея червенушки нямат свършване,бе!!!Просто няма отърване от тях!!!Баси!

52

комитата

преди 5 години

абе не чух да каже нещо за оново малцинство дето не спазва законите в държавата -изборите няма д а оправят нещата само стани да седна аз