19

Анонимен

преди 5 години

След дългата ръка на "премъдрия" и изключителен "честен" висш съдия Лозан Панов няма начин мръсната пяна да не изплува нагло на повърхността.

18

Анонимен

преди 5 години

Знаеш ли колко ни дреме, че ти е писнало.

17

Изнервен

преди 5 години

До 12, 13 и други. Това, че била "невинна" и "нямало" никакви доказателства вече го написаха стотици драскачи в стотици коментари. Разбрахме ви мнението, стига сте го въртяли като развалена плоча. Нормалните хора четат огромният обем СРС-та и мислят другояче.

16

:)

преди 5 години

А, не знам, тоя филм вие го започнахте, но май през 2010 смениха режисьора.:)И защо ПАК основният ви аргумент е "колко ще плащаме"? Писна ми от ограниченото ви мислене.

15

Анонимен

преди 5 години

Тия 400 000, които сега плащаме на Цветанов, са защото нахлу в един частен дом и в 7 часа сутринта и главорезите му проснаха на земята родителите пред невръстните им деца.КОЛКО ще заплатим за 9 месеца унижения и циркове на Иванчева?

14

Анонимен

преди 5 години

До :)Май влезе в някой филм. Объркал си се нещо.

13

?:)

преди 5 години

А кой е бай Ставри и къде смятате да го пратите?:)

12

Анонимен

преди 5 години

На извратеняци като теб това са им забавленията.Да ти пратим бай Ставри ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ.

11

:)

преди 5 години

Чакането на присъдата, дори при домашен арест, е по-голямо наказание от излежаването й.:) Скоро ще го разбереш, Стоянович.:)Не се шегувам, забавлявам се.

10

Анонимен

преди 5 години

До ?:)Иванчева може да не е Жана Дарк, но по казуса подкуп е НАПЪЛНО невинна. Другото за площадки, бавене на документи - да, но това е несравнимо с гаврата която се опитаха да инсценират.

9

Анонимен

преди 5 години

Когато съдът в Страсбург се произнесе и определи какво обещетение трябва да им се даде пак ли целия народ от джоба си ще плаша? Още плащаме на Цветанов предишното обезщетение от около 400 000 евро. После ще почнем на Иванчева и Петрова. И ДОКОГА БРЕ?Който сътвори този цирк, той да плаща.

8

Анонимен

преди 5 години

Вие гледахте ли по БТВ този Гешев. От киломтри си личеше, че е гузен поне по казуса Иванчева. Хекемян му задава обикновени въпроси, а той "Вижте...хм, Вижте ъ-ъъ. Целият се препоти. Изпълнител на поръчки. Ама ще го използват за бушон. Обикновено така става.

7

?:)

преди 5 години

"Гаврата"?:) Предполагам, че имаш предвид "гаврата с тази невинна, честна и бореща се за правда жена"?:)Виж, веригите са нещо прекалено, особено в Европа, но не вярвам някой да ги смята за честни и почтени, тези жени. Някой се опитва да получи дивиденти от техния случай, властите вероятно са се оптали да си правят PR, но недейте да ставате смешни, борци за правда в България НЯМА. Всичко е за пари. Не преигравайте.

6

Анонимен

преди 5 години

Доказаните престъпнички са на свобода ,а хора с кокушкарски престъпления в затвор!Това е ,,независимия"бълхарски съд!

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя апелативен съд къде беше преди Коледа? Глух ли беше, сляп ли беше. Просто адвокатите на Иванчева и Петрова вече внесоха делото в Страсбург. И нашичките се уплашиха. И сега ще станат по тихи от водата.Гаврата продължаваше месеци, но никой не посмя да каже нещо от апелативните. И сега взеха, че се изкараха много хуманни.

4

Жо

преди 5 години

ЦИТАТ "Според съдиите, все още има обосновано подозрение..."ПОДОЗРЕНИЕ! Нали имаше неоспорими доказателства и бяха абсолютно сигурни, та ги разкарваха по улиците с вериги на краката, пък сега- подозирали (демек, не са сигурни и само подозирали)Абе, нещо и съдиите взеха да "дават заден ход" - връщането в ареста щяло да бъде "прекомерна строгост".

3

Анонимен

преди 5 години

Тая Иванчева ще им излезе през носа. Не само са корумпирани, но и таванът им е необитаем.

2

Анонимен

преди 5 години

На записа от Банкя ясно се чува как Кокинов казва на Боко - "ти си го назначи"...това е скандално, това е недопустимо, това е за оставка, и нищо медиите мълчат като риби!

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Смешници...