37

6666

преди 5 години

Дано да се оправи :(

36

Анонимен

преди 5 години

Командоса да бъде разжалван и изгонен от невероятните специални морско-въздухарско-пешадски извънземни сили!Срам за българския войн,пардон рейнджър,да бъде пребит от две ци.ганета!

35

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...*** Прав си,всеки от нас,когато излезе от дома си,трябва да е "екипиран",като Лара Кроф,най-малкото,да върви с повишено внимание,на къси прибежки,прикривайки се зад всеки ъгъл,озъртайкки се,премятайки се,заечайки стрелкова поцизия... и тогава да продължи по пътя си.Защото всеки момент,може на някой недоспал ром,да му хрумне ,да го обере,пребие,или изнасили жена му,която е отишла да тича в парка.

34

Анонимен

преди 5 години

Командос заплатаджия . При реални бойни действия боят ориключи бързо бързо. Да си правят сметка другите командоси за бойните си качества. Двама роми , без бойна подготовка го спукаха от бой, сега ревем. Ми 12 г га взема заплата да се готвиш за срещата си с ромите кво прави бе , само кюфтета ли яде.

33

Анонимен до 33

преди 5 години

Обърка малко градовете ама няма нищо в Пазарджик стана тази случка. Да обаче за да се случи това сега трябва разрешение от парламента а ГЕРБ никога няма да разрешат.

32

Анонимен

преди 5 години

Пасмина която паразитира на гърба на българския данъкоплатец,си позволява да избива,краде,изнасилва безнаказано,докога?!Бърза промяна на закона и строги наказания за нападение,грабеж,изнасилване,не плащане на сметки,непосещаване на основно училище,включително и с отнемане на детски и социални помощи.Забрана на мароретни да раждат,а ром преспал с валолетна-в затвора.Законите са за всички.Не е вярно,че ромската престъпност не е по-голяма от тази при нероми.

31

Анонимен

преди 5 години

Еми каквато държавата такива и командосите.Тоя за 12 г служба даже да се бие не се е научил. А като неможеш да се биеш що слизаш от колата да се саморазправяш , че и с ***.Толкова по случая. Тренирайте за среща с примитив. Като ви мързи си натискайте парцалите при среща с тях и им давайте път , умният винаги отстъпва. А за раждаемостта няма да говоря,българката като роди едно дете и си мисли че стига, даже забравя за секс с мъжа си. Виж с шефа или колегата може.После оправдания с държавата

30

Анонимен

преди 5 години

Да отидат като преследвани при Меркелица, тя ще ги приеме на драго сърце.

29

Burzum

преди 5 години

Клоуна се и оправдава ...май му е ясно колко е нелеп ...като цялата армия ...представям си .свързочниците в каква форма са...иначе министъра е Батка.....

28

Анонимен

преди 5 години

Не пишете глупости за командоса! А стотиците насилени, пребити и даже убити безпомощни баби по селата - и те ли са се правели на мъже и са си го търсили?! Ромите не могат да живеят в човешко общество, трябва някъде да бъдат изолирани и да си живеят както искат, ако щат да се самоизяждат, никой не им е длъжен с нищо!

27

Мразя патраджани

преди 5 години

Не пипайте електората на ГРОБ ей. Избори идат. Сега ще се говори три дена за това и после пак старата песен на нов глас и накрая няма да стане НИЩООО. Не вярвам, че ще им съборят незаконните къщи, както и не вярвам, че ще бъдат осъдени тези ***. Те имат само права и са гласоподаватели на ГРОБ и поради това могат да бият когото си поискат лекари, полицаи, военни и т.н.

26

Анонимен

преди 5 години

Питайте родителите си едно време кво направи Чочоолу с пловдивските ромеи танковата дивизия как прагази махалата

25

бай ганю

преди 5 години

той от командос стана рейнджър за един ден..?що да не направим тези двама побойника опитни командоси ако им се отдава толкова много ръкопашния бой и да ги пратим на мисия в конфликтен район за да се справят ръкопашно със терориститезащо кметът на това село е позволявал до сега незаконното строителство и кражбата на ток? първо трябва да се смени кметът с находчива личност на която да и се работи за ред и правилно изпълнение на кметските си задължения

24

йокин

преди 5 години

Без туй няма казарма,да ОГРАДЯТ,гетата с бодлива тел,да ходят,де се учат на стрелба.

23

Анонимен

преди 5 години

"Братята" роми 30 години крадат и носят на кметове, милиционери и т.н. Сега ли се сетихте Другарки, че са прекалили? По изборите им се мазнят всички дупетати от всички партии а народеца им плаща тока, водата и децата! За разстрел сте всички!!!

22

Анон

преди 5 години

До АнонименЛичи си че говориш от личен опит, за това сега си мъж из коментарите.

21

Анонимен

преди 5 години

Не оправдавам ромите,но съм виждал турбогъzари полицай и военни които си мислят ,че света е техен и обществото им е длъжно!Струва ми се ,че случая е такъв ,военият не е очаквал нападение!Язък му за мисийте !Не знаели ,че при всеки спор с по примитивни хора има голяма вероятност да се стигне до бой!Явно гордоста му го е заслепила!

20

Анон

преди 5 години

До ГербаджияЗа съжаление знаем отговора.

19

Анонимен

преди 5 години

Истината е съвсем друга. Никой не го е нападал в гръб. Просто е спрял автомобила и се е направил на мъж. Започнал е да псува и да се тежкари. Познавам много такива които се мислят за големи а всъщност като им биеш един шамар и почват да плачат като бебе. Ако си беше карал автомобила и им беше свирнал да направят път за да не ги сгази всичко щеше да е в реда на нещата. Така че никой не му е виновен.

18

Джапуня

преди 5 години

Ако бяха напънали маалъта всичко щяха да си изпеят команчите. Вие, ако смятате тая пасминаа за държава, аз главата си режа.