29

Анонимен

преди 5 години

Що за човек ще започва бизнес, независимо дали е малък, среден или голям, и няма да има 20 000 лева да си обезпечи задълженията. Това е несериозно и безотговорно не само за икономиката, но и спрямо хората, които ще назначиш. Ами какво ако утре стане авария и трябва да смениш оборудването например и нямаш 20 000 лева - как ще ремонтираш, ще изплатиш заплати и как ще работиш въобще?

28

Владимир Ленин

преди 5 години

До Уууу!като е индивидуалист да си носи кръста или да се научи на нови умения и поведениеили да не рИве че някой му е виновен за нищотова е Капитазма както съм го обянснил преди повече от 100 години но кой да чете

27

Анонимен

преди 5 години

А кога ще протестира самият Бойко срещу себе си?

26

Анонимен

преди 5 години

МНОГО СЕ РАЗВИХРИХА РУСКИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ НЕЩО... И ПУДЕЛЪТ НА ПУТИН ИМ ПРИПЯВА, ДАЖЕ МИ ПРИСЕДНА ГЛЪТКАТА ШАМПАНСКО В 12 . 00....

25

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД СТРОИТЕЛИТЕ И СПЕДИТОРИТЕ, И БЕЗИНДЖИИТЕ РЕВАТ! ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛ ЧОВЕК... САМО РАЯТА СИ ТРАЕ...

24

Уууу!

преди 5 години

до 25 Владимир ЛенинАбе мен,то за 30 години още комунистите са си на власт,а ти търсиш зряла демокрация?!Българина е индивидуалист е виж в спорта как е.Където е сам-бокс,щанги,борба и т.н. взима медали.където е отборна играта,макар и двама в отбор не става!Вече и двама не стават чета!Не им трябва и трети за предател.

23

Анонимен

преди 5 години

Всеки гласува безумни закони в тая държава, без да мисли какво се случва след това.

22

Анонимен

преди 5 години

Щом има виртуални винетки, трябва да има и виртуално правителство и виртуални пари с които да си купуваме виртуалните винетки от виртуалните бензиностанции и да се возим във виртуалните си коли във виртуалната държава.

21

Анонимен

преди 5 години

Сипете си безплатен бензин, заповядайте.

20

Владимир Ленин

преди 5 години

добре де тези като не могат да набавят необходимите средства защо не регистрират обща сдружение където да се съберат пари за да може да се изпълнят условията за капитал и гаранциивсеки един от тях ще има дялово участие според внесения капитал - т. нар. фермери в САЩ го правят от години да се борят с големите фирмимай повече проблема е че всеки иска да е собственник и да води бащина дружина

19

Монопол,

преди 5 години

към това водят подобни законови изисквания ......

18

Анонимен

преди 5 години

УУУУ може да си прав ,че ххората са в недоимък.Защо не протестират срещу фалшивите инвалиди ,които ощетяват всички.

17

Анонимен

преди 5 години

Спрени са всички пари към инвалидните пенсии които пари се отпускат на инвалидите допълнително за лекарства и транспортни.с една дума инвалидите да *** без лекарства.На такъв геноцид могат да завидят и доказани диктатори като Хитлер,Сталин Пол Пот и Пиночет....Затова поздрави Бойко,евала ти п,райм Тикво продажна ,намери най накрая начин да се отървеш от лошия мат,рял

16

До 17

преди 5 години

А сега обясни кое и е било перфектното на държавата преди да падне стената.

15

Уууу!

преди 5 години

до 18Това е ако инвалида издържи още месец.А дали?Я ти прочети от кога ще ги раздават и провери колко хора ще издържат!

14

Анонимен

преди 5 години

Ало ,като пишете поне проверете.Инвалидните пенсии не са спрени а част от плащанията са носочени към социално подпомагане.така и трябва това е помощ ,а не пенсия.

13

Анонимен

преди 5 години

Имахме почти перфектна държава със падането на Берлинската стена фрицовете ни таковаха таковата и ни приобщиха към тях после да има кой да им слугува, толкона от мен. ЕС е фараонска структура изградена на принципа господари и слуги, няма нищо общо с никаква демокрация и глупости, чист феодализъм и колониализъм само данъците и акцизите са европейски, ще плащате на господаря Макрон ликуй народе да си европеец струва скъпо. Hе може хем да си европеец - хем да не се отчиташ на господаря Макрон.

12

Уууу!

преди 5 години

В БГ излиза,че колкото си по-легален,спазваш закона,на светло ти е бизнеса,плащаш данъци,осигуровки и накрая щом не фалираш ти измислят закон за да фалираш!Има монопол и то частен,а не държавен какъвто беше до 1989г.Значи социализма е частен и нищо не се е сменило във властта.Тук не влизат капитали,защото инвеститорите се плашат от монопола.Е затова няма да се оправи България!Дори да не правиш бизнес,а да си търсиш работа,пак ще вземат роднина вместо теб,нищо,че той няма квалификация за мястото.

11

Анонимен

преди 5 години

ОТ ДНЕС ПЕНСИИТЕ НА ВСИЧКИ ИНВАЛИДИ ДА ОРЯЗАНИЯ ЯКО.ПО ГИШЕТАТА НА ПОЩИТЕ Е ЛУДНИЦА.ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТОВА,ЧЕ МРАКОБЕСНОТО ПРОДАЖНО МУТРЕНСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ ПОСЕГНА И НА ПЕНСИИТЕ НА НАЙ УЯЗВИМИТЕ..ПИТАМ ХОРА КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ МАСОВО НА УЛИЦАТА И ДА ПОМЕТЕМ ГЕРБАВАТА КРАДЛИВА МАФИОТСКА ПАСМИНА.

10

V

преди 5 години

А не казват че малките бензиностанции крадат данъци и акцизи ;) Ще останат само големи вериги като на запад ;) И те не са стока ,но спазват някакви правила .