30

До 37

преди 5 години

Той може и 40 да управлява но след това го чака килията ако и преди това някой не ги изпревари

29

ТHE Патриот

преди 5 години

щом ни дерат по 180 милиона лева за някъв бъгав сайт за винетки смятай какъв стандарт сме постигнали ,това ако беше някъде другаде политиците щяха да са гилотинирани вече!

28

Цанко

преди 5 години

Бугарите не протестират. Те са доволни...от Боко. И от ГЕРБ.... Браво на тях, най-после случиха на добри управници, та да има благодат вече 3 мандат!

27

Анонимен

преди 5 години

Макарона трябва да каже на французите това което е казала Мария-Антоанета съпруга на краля Луи 16. Като няма хляб яжте пасти и ще го заврът на кучето под опашката.

26

Анонимен

преди 5 години

На тиквата съдбата няма да е по-различна от на предишния комунист бай Тошо .Макроновата съдба няма да е по-различна от на краля им през 18 век

25

Василев

преди 5 години

Някой в България се уплаши от жълтите жилетки!!!Гаранция-Франция!!!Агент Дийн Хармънд!ЦРУ!!!

24

Жълт жартиер

преди 5 години

Някой разбра ли какво всъщност искаха жълтите жилетки?

23

Анонимен

преди 5 години

Люксембурците щяха да изритат Бойко още на третия месец и да си сложат ЛСП да ги управлява.

22

Анонимен

преди 5 години

Макрон е Ротшилдски възпитаник.Работата пак опира до евреи и техни слуги.

21

Василев

преди 5 години

При капитализма, не може да търсите справедливост и морал, това е абсурд!!!Пазара и капитала движат икономиките!!!Когато няма конкуренция или изкуствено е унищожена има монополи, които вдигат цените, стандарта на живот спада!!!Жълтите жилетки излязоха и показаха как трябва да си отстоявате правата и свободите, никой няма да дойде и да ви смали сметките ей така, защото сте селяни прости и невежи, и той ще бъде състрадателен!Животът е жесток!Агент Беки Грейнджър!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Които са чели историята знаят че французите не си оставят коня в калта. Великата Френска революция между 1789 и 1799 година го доказва категорично. Тогава премахват по категоричен начин Монархията. Така че Макарона ако не я е чел историята а е гледал на учителката си която сега му е жена в оная работа да си направи труда да я прочете. Защото има вероятност да свърши по най унизителният начин въпреки че си мисли че го пазят. Точно тези които го пазят ще го провесят на въжето и то надолу с глава

19

Анонимен

преди 5 години

PROTESTIRAT MARZELIVZITE I NEKADARNIZITE,KOITO ISKAT DA GIVEYAT NA GARBA NA DARGAVATA,SASHTO KATO ROMITE.

18

Анонимен

преди 5 години

Холандците щяха да изритат Бойко още на първия месец и да си изберат ХСП да ги управлява.

17

Анонимен

преди 5 години

Датчаните нямаше да търпят Бойко и 5 години.

16

Анонимен

преди 5 години

Да не си мислите, че французите биха търпяли Бойко на власт 10 години? Щяха да го изритат, още щом му видят мутрата.

15

Не ги разбирам вече

преди 5 години

Българите са страхливци. Аз като излеза навън и си купувам стока от магазина и като стигна до касиерките аз си гледам стоката и екрана и рекламите по екрана за сметките. А тя ме гледа странно и с уплашен поглед. Аз и давам 50лв и тя ме гледа странно. И уплашено. После като ми даде ресто аз го изпуснах на касата и тя се отдръпна назад със страхлива подхода. Не ги разбирам хората. Много сте ми сранни и страхливи. Какво е станало с вас хората много сте страхливи и странни. Е затова ще тънетв в мизе

14

Василев

преди 5 години

Олигархичните системи в света, където банките,монополите,корпорациите засмукват всичко , а хората с ниски доходи все повече и все повече се налага да работят за заплати, които изостават и не се компенсират от инфлацията!!!Животът е жесток!!!Агент Доналд Фуч!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да са протестите на жълтите жилетки социалиста Макрон не пада.Но тук е големия ПАРАДОКС Левите - социалисти на БСП са в опозиция на власта от ГЕРБ. , От друга страна на 10.01. Се предвиждат протести на български превозвачи ПРОТИВ социалиста Макрон.

12

много ясно

преди 5 години

За какво да има протести тук ?!*** гледа не той да е добре,а съседа да е зле.

11

Анонимен

преди 5 години

До безпартиенСамо Марешки !--------Не ни трябват хора с престъпно минало,а компетентни,образовани,патриоти!