165

Привет от Анталия

преди 5 години

До горд еничари....Силно е, нали?Отговарям ти с :"белки якъндадър, белки якъндан да якън"

164

Привет от Анталия

преди 5 години

На който му се напуска, прав му път.....

163

Анонимен

преди 5 години

До лека нощ от Германия************Ами така е все някой трябва да чисти кенефите нищо че е неделя, и ваща не е лесна.

162

горд еничар

преди 5 години

До гларусНе позна, гларус - чайката отдава почит на турското знаме! "Коркма, сюнмез бу шафакларда юзен ал санджак, сюнмеден юурдумун юстюнде тютен сон оджак,о беним миллетиминдир, парлаяджак,о беним, о беним миллетиминдир анджак!"

161

Присмехулник

преди 5 години

хайде прави каквото искаш! а нас ни остави на Mupa! и без вашите "демократични" заповеди ще преживеем някак си!

160

лека нощ от Германия

преди 5 години

" От утре Турция става най-великата държава , а султана най-великият лидер " !Хайде да лягаме да спим ,че късно стана !

159

Иван Костов

преди 5 години

До Горд ЕничарЧе кой го отрича?

158

Присмехулник

преди 5 години

до привет от дпс: "Иначе всеки нормален и истински преврат започва късно през нощта когато хората спят !". това, ако ми го беше казала госпожа василева, която ни се представя на нас, тъпите селяни за агент от цру, щех да повервам! ако го бе казал белата каска от апартамента-обсерватория в лъндън - също бих повярвал.. даже ако го бе написал некоймухлясъл, канцеларски плъх, но експерт от сорсо -веле...

157

горд еничар

преди 5 години

Ердоан Великолепния ще е първият султан на Нео-Османската империя! Колкото по-рано възприемете, и свикнете с тази мисъл, толкова по-малко ще ви боли!

156

Анонимен

преди 5 години

Лъжа върху лъжа! Баси мамата! Хората бягали от Турция! От всяка държава хора емигрират, и във всяка държава хора емигрират. През 2017 година близо 450 хиляди души емигрирали в Турция, и близо 250 хиляди емигрирали от Турция. Сега това какво доказва? Дрън-дрън, та пляс по гъзза на Гюбрето от Аламаня! Хайде се сиктирдосай бе пезевенк, молимо ти са!!

155

Присмехулник

преди 5 години

до Oрхан. то и в България така!

154

Присмехулник

преди 5 години

до привет от дпс: ка си обяснявате широката подкрепа на народа, който посреднощи застана срещу танковете на пучистите, освен с онзи "смс"и как си обяснявате изявлението, че америка ще работи с новите труски власти, както със старите?

153

Орхан Памук

преди 5 години

В Турция нормално мислещ човек не остана.

152

Турчина

преди 5 години

Тези генераи за ,които ти споменаваш ,дадоха запвед да се започне преврат ,след няколко часа да се предадат , а полковниците бяха инструктирани кого да посочат като поръчители на преврата -За товали избягаха в Гърция веднага с хеликоптер, като видяха, че не успяха?

151

привет от Алмания

преди 5 години

До ТурчинаЯ кажи как така Ердоган нареди на генералите да инсценират преврат и после да отидат в затвора, ако останат живи.......................В затвора не отиоха те , а отидоха неудобните генераи ,които бяха наклеветеи ,че са дали заповед за преврат ! Тези генераи за ,които ти споменаваш ,дадоха запвед да се започне преврат ,след няколко часа да се предадат , а полковниците бяха инструктирани кого да посочат като поръчители на преврата ! За това "преврата" трая няколко часа

150

999

преди 5 години

До привет от ГерманияРАЗБРАЛИ ЗА БИТИЯ ТУРСКИ ЖУРНАЛИСТ В СВИЛЕНГРАД ? ОКАЗА ЧЕ БОЯ Е ПО ПОРЪЧКА НА КМЕТА НА ОДРИН ! КМЕТА Е ОТ ОПОЗИЦИОННАТА "СВЕТСКА" ПАРТИЯ НА ТУРЦИЯ ! ТОЕСТ ГОЛЕМИТЕ БИЯЧИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЕРДОГАН, НАПРОТИВ - ТЕ СА ИМЕННО НЕГОВИТЕ ПРОТИВНИЦИ !НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ЗА ОНЯ УЧИТЕЛ ОТ ИЗМИР , В ГЕЗИ ПРОТЕСТА - ДЕТО СЕ ОКАЗА ОТ ПОСЛЕ ЧЕ САМ СИ ПОРЪЧАЛ ДА ГО НАБИЯТ ,БИЛ ПРЕД РАЗВОД И РАЗЧИТАЛ НА СЪЖЕЛАНИЕТО НА ЖЕНА МУ! ЕТО С КАКВИ ПРОСТОТИИ ЗАНИМАВАТЕ И ЛЪЖЕТЕ ОБЩЕСТВОТО !!!!

149

999

преди 5 години

До привет от ГерманияПЪРВО - В БЪЛГАРИЯ ЗАТВОРИХА ЛИ ЦЯЛА МЕДИЙНА ГРУПА , ЗА ДА ИМ ЗАТВОРЯТ УСТАТА - ЗАТВОРИХА !!! ТОВА СА ФАКТИ ! КОГО БИЛИ И КОГО НЕ БИЛИ - СТИГА С ТИЯ ЛЪЖЛИВИ ИНФОРМАЦИИ ! ПОСЛЕДНА НОВИНА ОТ ТУРЦИЯ !ВЪВ ВРЪЗКА С ТАЗИ НОВИНА , КОЯТО Е БИЛА ПУБЛИКУВАНА НА 2РИ ЯНУАРИ В НЮ ЙОРК ТАЙМС , ПРЕДИ МАЛКО Е НАПРАВЕНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО НА ТУРЦИЯ , ЧЕ ПОСОЧЕТЕ ДАННИ ОТ СТАТИСТИКАТА НА ТЮИК НЕ СЪОТВЕТСТВАТ С ПОСОЧЕНИТЕ В НОВИНАТА !

148

Присмехулник

преди 5 години

до привет от германия:" Някой да е искал обяснение защо султана е бил приятел на Гюлен когато всички знаеха ,че Гюлен е терорист ?!"как стана така, че всички са знаели, че глулен е терорсит, но даже в германия му е разрешено даоткрива "училища". тук аз ще сложа не паралел, а направо равенство. гюлен=сорос.

147

Джовани Джостияни

преди 5 години

До Анонимен 182То Константинопол е добър град няма лошо.Чакам с нетърпение в Св.София да се проведе православна литургия.

146

Турчина

преди 5 години

Че какво толкова го критикуват ,че да им спре предаването и да ги вкара в затвора ?! Единствената им критика е ,че икономиката е зле ! Някой да е поискал султана да си покаже дипломата ?! Някой да е поискал обяснение и доказателсва защо т.нар. преврат трае само няколко часа ?! Някой да е искал обяснение защо султана е бил приятел на Гюлен когато всички знаеха ,че Гюлен е терорист ?!-Я кажи как така Ердоган нареди на генералите да инсценират преврат и после да отидат в затвора, ако останат живи