12

Анонимен

преди 5 години

ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ E ЦЕННОСТ ПОНЕ ОТ 25 ГОДИНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ДЕМОКРАИЯТА НЕ СЛУЖИ НА ХОРАТА А ДАВА СВОБОДА НА ОЛИГАРСИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ

11

Republique

преди 5 години

Vive la France!

10

Анонимен

преди 5 години

Вече има данни че тези протести се дирижират от русия. Франсетата ще вдигнат и те мерника на джуджето.

9

Наблюдател

преди 5 години

Минимум 25 % от народа на Франция е ***. И всеки ден идват и още и още.

8

Ганчев

преди 5 години

Очевидно е че в чужбина освен умни и работливи българи са отишли и много зли, ограничени и мързеливи българи които искат да покажат колко много са "успели" в живота като наричат сънародниците си "селяни" и т.н.

7

УМЕН

преди 5 години

Микрончо кандидат пишман Наполеончо се виде у чудо. Нека му е на това повярвало си че е Путин вресливо геронтопетле.

6

Анонимен

преди 5 години

Bravo na frenskia narod bg narod nie sme otrepki tarpim laschzi mutrei da ni komandvat kradat fo koga bgnarod schte tarpi pros narod slaba darjava kolio sksndali po vreneto na gerb pravit.molionerite sega s venetkite i boiko ne go e sram da govori po tv besbojni duschi

5

месара

преди 5 години

Учете се, скотове. Дали са се пулили там като вас, че може би държавата няма влияния върху цената на горивата и Лукойл е виновен, или че Макрон няма алтернатива и по-добре да ги дои той, вместо комунистката Льо Пен. Вие сте плява и е нормално да бъдете тъпкани като плява и да живеете кяно плява.

4

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че не е само българския народ е *** брутално згазена наведена и унижена за жалост

3

читател

преди 5 години

Народът не е ***, но много от тези жилетки - даВнимателно гледам хората на протестите от 4-5 световни телевизии.За забелязване е големият брой тъмни, жълтеникави французи, както и още повече с арабски произход.Май социалните не стигат вече, а пък да се работи не е приятно.По-добре е да се чупят витрини и да се грабят магазини.

2

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли как се отстояват народни интереси селянииии. Какво си мислите че постигнахте като се возихте на 20 г. си бараки и викахте като улави. Жизнения ли стандатр ви повишиха или ви намалиха цените на тока парното водата храната. Нищо не постигнахте защото никои не ви *** за слива. ВИЕ ПРОСТО СТЕ ЕДНИ ПИЯНИ.ЦИ НАРКОМАНИ И СЕЯНИ НА КОИТО НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. Истинските сме навън далече от мутренската ви ***.

1

Анонимен

преди 5 години

"Гневна Франция" е името на новата партия, нали?Всеки гледа да се докопа до кокъла.