33

Анонимен

преди 5 години

До *** крепи БойкоПадне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.мда, същите като на Станишев - нулеви :)

32

Как Сийка

преди 5 години

Нинова,мо,то нещо не си пасват красотата на българската поезия с журналистите -де ги тия поети журналисти?!Пак гладната кокошка просо сънува ?!Но още по-добре ще е , ако и твоя милост стане непредубедена,оти по много въпроси залиташ и все стъпваш на ... гнило :))) Интересно защо когато вие бяхте "хванали бика за рогата" не се чуваха подобни критики и пожелания или всички,които са верни на партията са все " съвест ни и непредубедени"?!Хайде,холан-знаеме ги тия номера,та нали вие ги лансирате...

31

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

30

Анонимен

преди 5 години

та колко книги казвате че е подарила?

29

Шефа

преди 5 години

И къде ще я търсим тая смела журналистика, като всички обслужват силните на деня !От Слави, който клекна на Борисов , до мадам Велева , която по поръчка на Доган се *** с Президента , също като Иво Сиромахов и останалите пишман ***!На пръсти се броят хора като Кеворк!

28

Анонимен

преди 5 години

Аз мисля ,че имаме нужда от държавна банка която да оперира със бюджетите на общините и на Държавата,така няма да се наливат пари във частни банки след което да бъдат ограбвани и фалирани

27

Ляв

преди 5 години

Партия ГЕРБ унищожи свободата на медиите. България е на последно място в Европа, наравно с африканските страни, по свобода на медиите. Журналистите ги е страх да пишат критични статии срещу ГЕРБ. Когато г-н Борисов се появи в предавания го питат предварително написани въпроси с цел ПР. Хората живеят в страх. Не би било пресилено да се каже, че България е диктатура.

26

Може и без

преди 5 години

Изобщо нямаме нужда от журналистика. Аз нормален журналист не познавам. Все са хем халтави, хем с манталитет на застаряващи ***, борещи се за клиент

25

Диагноза

преди 5 години

Другарката Нинова така и не разбра , че краварката е в левия ъгъл - долния ляв ъгъл и е трудно забележима.

24

Анонимен

преди 5 години

Имаме нужда от забрана на БСП!

23

Анонимен

преди 5 години

Краднелия говори за морал!

22

House M.D.

преди 5 години

Другарката Пениснелия обясни ли как е купила Техноимпекс със гола соцзаплата?

21

СЕМ

преди 5 години

Смела и непредубедена журналистика може да има, когато БСП/БКП изтече в канализацията.

20

Бсп са гадове

преди 5 години

До Корнела сляпата. Нищо от това, което си написал, не е вярно. Нито милиардите са 16, нито медиите са на Боко, даже напротив. Ама си дъвчите едни и същи изветрели дъвки, колкото да не заспите, да ва *** в зомбираните позитанци.

19

КУРНЕЛЧЕЕЕЕЕЕЕ...

преди 5 години

Я , КАЖИ , КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...!!!!

18

Шопо

преди 5 години

Нинович, ти шоу ли че водиш ,***???Или че се бориш за благоденствието на българите ?!

17

Корнела сляпата

преди 5 години

Каква журналистика бре той БоБо си ги купува на кило(и не само тях) с 16-те милиарда заем за това сме на 121 място по свобода на медиите заедно с Того!

16

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

15

Анонимен

преди 5 години

Тая и оздравя цирея на селската муцуна и пак започна с глупостите.

14

Анонимен

преди 5 години

Едно от пипалата на Октопода,наречен Партийна система вече се разшава и започна дежурното облъчване на еКЛЕКтората,чрез медийната мафия!!!Ще го последват и други пипала -Партийната система ги ражда непрекъснато,както непрекъдснато захвърля тези,които са си свършили работата!Важно е овчата *** да вярва и ходи на напълно ненужните циркаджийски поднесени "избори"!Днес Октопода ще поднесе едно пипало,утре друго...до безкрай!А докато Системата не се срине,нищо няма да се промени!