216

Чапаев

преди 5 години

Бах.ти и зомбираните ***.оти са тези. Само оръжия и войни са им в кратуните.

215

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 224: Българският народ да мрази Русия? Хайде де. Демонстрират "омраза" към Русия политици, които получават пари от западни фондации, все пак затова им плащат.А до "Я па ти..." Да, в Русия има доста филиали на западни автомобилни фирми. И няма нищо лошо в това - капиталът търси работна ръка и пазари навсякъде. Но у нас по някакви причини и една фирма не се задържа. Защо ли?Липсва в коментарите някой да напише нещо за руския Бояршник - това е "черешката на тортата" за т'роловете.

214

Я па ти...

преди 5 години

До ognyanz 215 Това за автомобилното производство в Русия може и да е вярно , но тава са западни фирми. Ние нямяме претенции да сме фактор в света като Русия и не може да има никакво сравнение. То и в Турция всички авто фирми имат заводи , ама ти не ги харесваш.Що така ?

213

Запасняк

преди 5 години

До истина ли е? 189 За лудо си бил в казармата.Нищо не си научил.

212

Торанага Сама

преди 5 години

Повечето от ЦРУ-ТО са руснаци,затуй Америка не може да шикалкави,камо ли да воюва.Браво на Русия.Евалла на Сталин и след него

211

Торанага Сама

преди 5 години

Аз обичам Русия,макар че съм българин обичам Русия повече от България,и този който я мрази нека се изправи срещу мен.Ще съжалява че се е родил

210

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 226Българският народ мрази Русия от 1879 г. когато става ясно че Русия никога не е искала обединена България, не разрешава на български представители да участват в Берлинския конгрес и представя сметката за "Освобождението". България плаща на Русия 20% от бюджета си до началото на Първата световна война.Съветската окупация след ВСВ само затвърждава омразата на българите към руснаците и всичко руско!

209

Анонимен

преди 5 години

Българиския народ няма да намрази Русия !Колкото и л а й на да изливате всеки ден !Не вярвам да е толкова *** народа, че за сетен път да загуби не само войната а този път и територията си !

208

Анонимен

преди 5 години

В Русия винаги е имало жени на фронта !Медици и най-добрите снайпери !

207

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХомофобски закони, практики и политики е имало до скоро по цял свят. Май не си чувал за Алан Тюринг, един от най-великите учени на 20 век, как е бил тормозен и "лекуван" с електрошокове във Великобритания. В същото време в Съветския съюз "обратните са се радвали на сравнително спокойствие. Също и в соц България. Ако не си спомняш питай родителите си. Те ще ти посочат имената на "обратни" артисти, певци и журналисти, за които се знаеше какви са, но нямаха проблеми с властта.

206

Анонимен

преди 5 години

И къде е сензацията!Военно министерство издава календар със снимки на военослужещи!!А какви снимки трябва да са?Може би на спортисти или миньори!

205

Анонимен

преди 5 години

Русия е в топ 20 по заболеваемост от туберкулоза. Вместо да се харчат за календари да бяха купили малко БЦЖ. Срам!!!

204

Анонимен

преди 5 години

За кой месец е предвиден парада в Ню йорк, да си купя пуканки.

203

Анонимен

преди 5 години

Тези девушки се оглеждат за някой чужденец, да му се предложат и отидат да живеят в прогнила капиталистическа държава. Да се мъчат далеч от Лилипутинския рай.

202

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzКато гледам всички тези са оригинални руски разработки, продукт на руската научна мисъл.ХахахаС какво се хвали. Че най-голямата и ресурсно богата държава в света не може да направи един автомобил. Колко *** трябва да е този жалък народ???

201

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 216: Кои марки автомобили се сглобяват в Русия? Чети Википедия "Автомобильная_промышленность_России".Само в района на Санкт Петербург има автомобилни заводи на:ToyotaGeneral Motors (Chevrolet, Opel)NissanHyundai (Kia)ScaniaMANNavistar InternationalЯРОВИТ МоторсШерпЗа сравнение, у нас не съм сигурен дали в Ловеч остана някакво производство - правим тапицерии, дребни пластмасови части, дребна електроника за коли и др. "ширпотреби".

200

Анонимен

преди 5 години

До До защоНякой не ти ли беше обяснил вече че Съветския съюз е първата държава в света легализирала хомосексуализма и че Ленин е бил пасивен, влюбен в Зеновиев?

199

Анонимен

преди 5 години

До До защо"Велик" е моят на който ти ще седнеш. Нито Русия, нито САЩ, нито някой друг е "Велик". Само блюдолизкото ти съзнание има нужда от "Велики". Затова ще ти покажа един "Велик" за да бъдеш задоволен.

198

До защо

преди 5 години

Първо ще си твойта купичка, после ще коментираш Великите.Като стигнеш тяхното ниво.Защо предизвиквате гняв във хората с негативите към Русия.Защото прочетохме документи на анонимните.Разбрахме, че ви се плаща да храчите Русия, да хвалите джендърството и духовния разпад.Никой източноправославен християнин няма да гледа разврата, поклонението ви пред Сатаната - да плю$ете срещу заплащане народ и държава... и да хвалите държави тровещи ни с Обеднен уран и атомни бомби.Агресивни сте, и нагли!

197

Анонимен

преди 5 години

Защо когато някой каже нещо лошо за Русия, Путин, рускините, веднага му се отвръща с нещо лошо за България, Бойко Борисов, българките? Това не означава ли че про-руски е същото като анти-български?