94

хаха

преди 5 години

До Анонимен 91,българин и морал не могат да бъдат в едно изречение,какво включва точно този т.нар.моралда се краде,да не се работи,да не се плащат сметки,да се чака да ти пратят пари от чужбина,чуден морал няма що,истинския,достойния човек си изкарва честно прехраната не живее на чужд гръб,в тоя смисъл българите не са хора,но те се имат за такива,защото са нагли и се смятат за богоизбрани

93

#

преди 5 години

Ама вие верно ли се връзвате-тези специално, не стават.Дори не могат в заглавието си да се разберат кво са, а тръгнали равни права да искат - че утре и Наполеон от карлуково ще иска "равни" права :)Ай да ми обясните, след като има мъжки, женски, транс и т.н. полове, КАКВО ТОЧНО ЗНАЧИ БИ, защото от ВАШИТЕ обяснения това е БИСЕКСУАЛЕН (БИ=ДВУ), та ако БИ си легне с някой от новите полове, то ще добавяте ТРИО КУАДРО и т.н. към заглавието ли?СМЯХ СТЕ И ПРЕЧИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОМОСЕКСУАЛНИ ХОРА!!!

92

Радко

преди 5 години

Няма равни праваРазли4ните имат пове4еФакт

91

за правата

преди 5 години

на лгтб хората можеш да говориш само на други хора,не на българските неандерталци,незнайно защо наричани хора

90

Mimi

преди 5 години

Кой и коя организация или фондация ще защити правата на НОРМАЛНИТЕ хора?Аман от "различни".Ако преди ми бяха безразличнивече категорично ги ненавиждам!Много са нагли!

89

Анонимен

преди 5 години

Не знам на какво да вярвам, на чудовището или на очите си!?

88

Анонимен

преди 5 години

Ами като ги видя и Васко и Гелето жумбаса и ясно се вижда кой е гей и кой обикновен п-л.

87

Анонимен

преди 5 години

До ЛявДа нека оправим по значимите неща от това кой къв е с какво парадира и какво иска ... да направим по хубав живота тука и може би послека някой ден ще се приемат тези неща ...Бракове за какво са им ... при гейовете да спорят скоя фамиля да оглавява тяхното семейство ли ;дили това че има деца в приюти и те могат много по добър живот да им дадат ... може ама в някакви училища за такива деца ... защото ще бъдат размазани психически от съучениците им.

86

Анонимен

преди 5 години

Повечето от тези момченца са си нормални,но сега е на мода да се представяш за обратен!А парите ,който изкарват по този начин не са никак малко!Има доста небългарски фондации и организации който плащат щедро за унищожаване морала на българина!

85

armenia pop

преди 5 години

Напротив. Грешка сте. Голяма. И за това, не можете да се размножавате. Защото сте грешка.

84

Анонимен

преди 5 години

Азис е въртипотурко, за пари става всякакъв. Сега е нестандартно ориентиран, защото "обратните" НПО-та плащат щедро. Но и тази мода ще отмине. Тогава Азис сигурно ще се започне да се афишира като ислямист, само за да не спрат кинтите.Затова не се впечатлявайте от Васко П.д.раса, за пари е готов на всичко

83

Сид

преди 5 години

Кой им пречи на обратните да живеят както искат. Тези гей паради по-скоро имат обратен ефект в обществото. Демонстрация , че са тук. Ние не им пречим да се където искат . С парадите демонстрират ,че са особена порода хора, нещо повече от нас. Имам чувството,че това е форма на предизвикателство към обществото. Модерно е и начин да влезенеш в медийното пространство.

82

Анонимен

преди 5 години

Фондация "Фридрих Нойман" (продуцентите на Ние сме тук)създаде ГЕРБ, същата фондация финансира движението "Пом./ак" преобразило се в партия. От "Фридрих Нойман" не се интересуват кое е добро за България, там се преследват съвсем други, антибългарски цели ! Такива фондации се оглавяват от хора без морал и с чисто криминални навици .Повечето хора в такива прайдове са хора превърнали в професия епитета ´Жертва Никъде не им отказано достъп ! Васко , свършиха ли парите че стигна до НПО-та?

81

Анонимен

преди 5 години

Фондация "Фридрих Нойман" (продуцентите на Ние сме тук)създаде ГЕРБ, същата фондация финансира движението "Пом./ак" преобразило се в партия. От "Фридрих Нойман" не се интересуват кое е добро за България, там се преследват съвсем други, антибългарски цели ! Фондация "Фридрих Нойман" създаде ГЕРБ, същата фондация финансира движението "***" преобразило се в партия. Как Кадиев ще се пребори с тази фондация? От "Фридрих Нойман" не се интересуват кое е добро за България, там се преследват съвсем други, антибългарски цели. Такива фондации се оглавяват от хора без морал и с чисто криминални навици

80

вУЙЧО

преди 5 години

Аз знам за LGBT ...... ама на български е LGBTI....кво е тва И бе? шИВАЧИ?

79

Анонимен

преди 5 години

Ето тази агитация, на ЛГБТИ, и техните ментори и защитници от БХК, е една от сериозните причини, поради която желая да сме по надалече от всичко евроатлантическо. Дано по скоро се отдалечим, и загърбим, този срамен, морален упадък, насърчаван и натрапван ни яростно и агресивно от всякакъв вид евроатлантици.

78

Анонимен

преди 5 години

Колкото и античалга да съм, Азис е прав, във всичко.Джамбазки е поредния псевдопатриот, който се изявява като мачо-родолюбец, само на приказки.А, българинът е краен хомофоб и расист.Ако го питаш, той е най-хубав, най-умен, най-невероятен във всичко.Всички останали раси и народи са глупави, наивни и т.н.А, като излезе в чижбина и гледа с отворена уста и се чуди къде е попаднал.Световен провинциалист.Хайде, почвайте с минусите.

77

Бръм

преди 5 години

Сега Азис какъв го играе... че през годините от толкова превъплащения...... съвсем се обърках какъв е......Що до тая снимка не му сложат онази с женските дрехи, миглите и тежкият грим....Какъв е.... от каквото падат пари..... е такъв....

76

Ляв

преди 5 години

Гейовете са хора като всички нас, но с по-различна сексуална ориентация. Това не ги прави болни или по-малко хора! Г-н Джамбазки е лицемер и враг на основополагащите човешки ценности за преследване на щастието и защита на човешкото достойнство. На първо място един отговорен политик трябва да поставя грижата за хората! Високи заплати и пенсии, повече отпуски, повече майчински. Нека всички граждани имат равни възможности и права, нека да живеят щастливо, без да се чувстват дискриминирани.

75

Гей до 79

преди 5 години

, нещата изобщо не опират само до парадите. В първия си коментар съм ги обяснил подробно.