144

Анонимен

преди 5 години

Ще надграждаме беднотията, прос-тотията и демографския срив и смъртност!? Аферим.

143

Мен

преди 5 години

Държавата да се вземе в ръце тази година и да наложи контрол, че аман от *** дето правят, каквото си поискат в тая държава. Даже ред в движението по пътищата не може да въведете, какво остава за другото. А народът да се хване да учи и да работи. Не е работа на държавата да ви намира работа. Работата на държавата е да прекрати своеволията.

142

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!!!

141

Анонимен

преди 5 години

ако измете финансиращите бсп фирми - всичко ще му е простено.

140

Даскала

преди 5 години

Стига с това надграждане на личните Ви сметки г-н Борисов !Време е да прекратите геноцида над пенсионерите в страната и останалата беднотия!Дано Ви се обърне хайдушката каруца на властта!

139

Анонимен

преди 5 години

Джендърите имат право.Има 100% жени в тяло на мъж.Жадни за комплименти и погалване по главата,жадни за селфита,бесни на ония,които ги засенчват откъм внимание , Харчене на поразия-като златотърсачка в мол.

138

Пламен

преди 5 години

Какво да надграждаме? - засмукали сме ЯКО тинята. Душа не остана... Колко ли като мен са си пожелали да напуснат "проспериращата" мъртва земя.

137

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ВИЕ СТЕ ... КОМУНИСТ

136

extremist

преди 5 години

ДРУГАРЮ БОРИСОВ, КАКВИ ТЕНИСКИ ДА ПОРЪЧАМЕ ЗА ГЕРБ:"ОПОЗИЦИЯТА НЕ ПРЕЧИ НА ЦК НА ГЕРБ" ИЛИ "ТИКВИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР"

135

протув уруки

преди 5 години

Тънкото червено конче на тлъстата му мутренска ръка няма да го предпази от народната навист. Преминеш ли тънката червена линия, тънкото червено конче се къса в един момент. Все пак е суевер, значи е човек. И той има слабости, рано или късно ще сгази лука тази ненаяла се св иня. Дълъг живот му пожелавам до 110 да доживее и да гледа какво става с България след него, а и той тук да остане да живее. ЧНГ.

134

Зозо

преди 5 години

тоа па какво ще надгражда, да не прекарва интернет на острова или ще остъклява терасата на хасиендата? Да надгради присъдата до доживотна в кауша дано

133

Евроатланик

преди 5 години

Беден и неук народ лесно се управлява,за българина никаква аванта,с 560лв минимална се живее прекрасно в България.

132

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига с тези клишета "надграждане" " стабилност" дрън-дрън, кой му се хваща на Борисов на манипулациите. Едно и също дрънка, а народа все гладен и беден, само една шепа просперират за сметка на мнозинството. Синхронизирайте заплатите с Европейските, стига лъжи, иначе никой разумен човек няма да осгане в България.

131

тагри

преди 5 години

Нагли /банди за отвличане - взели стотици хиряди/, по-нагли /всички, управлявали последните 30 години - взели сотици милиони/, най-нагли - Бойко и герб! /ми-ли-ар-дииии!/

130

Анонимен

преди 5 години

Докога Б.Б. ще се прави на Господ-Бог.Ако не е той България няма да я има.За какъв се има,като знае че сме най-бедната държава в ЕС.

129

питанка

преди 5 години

На този докога ще виси статията заедно с тази на Президента? Е, не ви ли стана ясно, че народът ви мрази от дъното на душата си герберски изчадия и даже не иска да ви коментира!

128

Анонимен

преди 5 години

Искаме магистрали, искаме... и винетки.

127

tt

преди 5 години

Според статистиката,намаляваме,обедняваме,изпростяваме,тровиме се с мръсен въздух.Ами надграждайте,то няма накъде повече.Ааааа,сетих се,той има себе си и Гербаджиите предвид.Ами Боко може да се надгради е един EVN,Цветанов с някой имот още и да не продължавам,знаете ги.

126

Констатиращ

преди 5 години

Награждаване на тиквуня - ДА, нещо с оптика да му прати един *******

125

Анонимен

преди 5 години

Наглец.