118

Притегателната сила

преди 5 години

На рассия е колкото на животно премазано на магистралата Подминаваш го със съжаление и леко отвращение

117

Бонобо

преди 5 години

До РусомразМрази и нека това да е най-светлото изживяване в жалкия ти животец!Руснаците лидират в космическата медицина, нанотехнологиите, някои видове хирургия, офталмологията, създадоха много оригинални лекарства. Много напред са в лечението на изгарянията.Тези дни съобщиха за лекарство против хипертонията в наноформа. Имат успехи в борбата с рака. Пример - в Москва спасиха мъжкото достойнство на мой познат, след като в Европа не се наеха!Но ти откъде да знаеш? Кой да ти каже? Политика...

116

Анонимен

преди 5 години

Както каза един руснак: На времето по вестниците само за две неща се пишеха - кога ще настигнем Запада и за нови оръжия. Сега пишат само за нови оръжия...

115

До Анонимен 109

преди 5 години

Умни, ТЕ имат какво да ядат! Нашият самодържец взима милиарди, за да купуваме храни, които едно време сами си произвеждахме и изнасяхме. През носа ще ни излязат тези заеми!Русия е 1 в света по експорт на зърно. Изнасят риба и морски продукти, рибешки яйца черни и червени, водка, шоколад и бонбони, мед, захар и др. А във всяка селска къща виси по една тулка или ижевка, ловуват елени, сърни, лосове, мечки, глигани, глухари, гъски, патици. От чистите реки и езера вадят рибка. Руснакът го умее!

114

Един от Северозапада

преди 5 години

Да, така е, един от "Панцерите" е ударен и самите руснаци публикуваха снимки. Но не казваш една подробност.Панцера лежеше обърнат на една страна, но беше в ПОХОДНО положение, не развърнат, без опънати стабилизатори, без оръжия, пригодени за бой...Как си обясняваш, ударен, напълно въоръжен с ракети, а ракетите-заредени с бойни глави,твърдо гориво, оръдието със снаряди, а гръмнатия панцер цял? Аз си го обяснявам, че е бил в походно порожение и без въоръжение.Иначе-щеше да има кратер , а не камион.

113

пехотинец

преди 5 години

Панцир C e безполезно пушкало което плаши само на външен вид. В Ютюб има клипчета как Израел е поразил страховития Панцир в Сирия само с Ф-16. Както легендарните руски роботи, така и руските ракети ще се окажат фалш. Едно не може да се отрече обаче. Диктатора наистина забавлява хората. Като клоуните в цирка.

112

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Руски надувки , в стил "КИМ ЧЕН УН"....за да им падне ембаргото от САЩ и ЕС!АКО СЛУШКАТ И ВЪРНАТ КРИМ НА УКРАЙНА ...МОЖЕ И ДА ИМ ПАДНЕ..ха,ха,хааааа..ИНАЧЕ --ъПСУРт.

111

do 128

преди 5 години

A Русия кой ги бръсне?

110

Анонимен

преди 5 години

Гледам много спорите за Русия, много от вас я защитават, много я ругаят.Не знам, дали ще ви бъде интересно ако ви кажа, че в Уикипедия, информацията относно Кирилицата, само в последните 2 години (и особено в последната) е променена вече по такъв начин, че да се внуши, че Кирилицата е измислена от и за руснаци. Отрича се типографията да е българска, обяснява се, че старата Кирилица е правена и в Сърбия. Говори се, че в България богослуженията са били на руски църковнославянски, а не български.

109

Бонобо

преди 5 години

До слава Украина***, каквото и да значи това, първо, и в руския, и в украинския му вариант има падежи. Напиши "Слава УкраIни"! Колкото до цената на В-2, едва ли това значи нещо срещу законите на физиката и новите технологии. Руснаците имат радари и оптоелектроника, която ще локира и пръднята от миризливия ти дирник! Ядоса ме, затова използвам не мои изразни средства! В-2 е жертва, вервай ми!Старата история с Михаел Руст отдавна е ясна - две групи генерали си бъркаха по дупките и устроиха шоу.

108

Рок енд рол

преди 5 години

Голф не се залага! Голфа е безценен като пръстена на Смийгъл!

107

Анонимен

преди 5 години

Русия е новият световен лидер. САЩ вече никой не ги бръсна за cлива. Даже и другарят Ун ги отсвири, а Тръмп му прави мили очи и му ходи на крака да се среща с него.

106

Да124

преди 5 години

Изгуби Голфа

105

Анонимен

преди 5 години

Всъщност терористите на света са руснаците. Освен оръжие, нищо. Ама нищичко!

104

до 124

преди 5 години

абе пич ко се пънеш с тез 20$ нефт, пак ще плащаш 2 лева дизела на Лук ойл. Виж си твоята *** тук в Бойковистан пък после бери грижа за рашките.

103

русофил

преди 5 години

Красиви ракети.Братята руси дали ще ни пратят няколко.По въздуха.

102

до120

преди 5 години

такува като теб ги знаем, дето щяха да свалят нефта на 6$ ,пък той слочи на 80$, веселяци

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен11ч8 ама преди да се (срине) Русия с хиперзвуковите си ядрени ракети ще срине ционистките сатанистки отходни ями пълни с кашерни фекалии -сащ и израел

100

Анонимен

преди 5 години

До 118Залагам си къщата, колата, кучето и котката, че догодина сорта брент ще падне на 20--Е догодина баш няма да е!

99

до112

преди 5 години

ти голям експерт по рентабилнодт на руския добив излезе, за това горивото там е на половина на нашето, щото работят на загуба. То и от санкции за две години я бяхте отписали русия а то нещо не става...