64

Анонимен

преди 5 години

Абе тая на снимката успя ли да се изкъпе? Боейлера ми го забравих от вчера включен.Ври.

63

Чичо Митко

преди 5 години

Всякаква "черна" магия изчезва веднага щом човек напусне територията на омагьосан.

62

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Направо си е чиста РОМКА -100%. От такива друго не може да очакваш. В гените им е заложен абсолютен примитивизъм в еволюционното развитие.

61

Shark

преди 5 години

Мммм вижте, не ни занимавайте с тези. Личният им живот не интересува никого. За обществото е важно да бъдат съдени и осъдени за това, че са съсипали редица работещи предприятия и са оставили хиляди хора на улицата. За семействата на тези хора, за техните съдби защо не пишете, ами ще ни занимавате тук с техните магии и прочее прос-тотии

60

Анонимен

преди 5 години

Евгения Бнева не е ли ромка , много тъмнокожа също като екс министъра Ивайло Московски , много ги крият българизираните Роми , явно нещо много срамно и позорно има в миналото им

59

тъ+па мъ+рда

преди 5 години

Дъщерята за която се споменава е завършила в Лондон , да но с парите на Банев но явно не го осъзнава че ако не са били парите на Банев сега можеше да работи като тъ+па шивачка в някоя тъ+па Фирма , има една приказка която гласи следното ''Храни куче да те лае''

58

Анонимен

преди 5 години

Според всички справки, Дочка Банева е някаква комсомолска прости тутка. Запознала се с Банев във влака, после я лашкал по хотелите и на задната седалка на колата. Развела се заради него, но явно не е била толкова добра в леглото, колкото настоящата тъмнокожа рептилия. Когато усетила, че вече не е интересна, от зор прописала третокачествени стихове.

57

Анонимен

преди 5 години

Този син тръгнал да се оплаква вместо да се учи от баща си.

56

Чичо Митко

преди 5 години

БКП - сите взети заедно: Политици, Депутати, Бизнесмени, Съдии и Духовници! Всеки от тях има бризентен "чадър" без пропускане. Всеки от горе споменатите сочи друг с пръст но пръста винаги е символичен и утопичен. ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ!

55

D

преди 5 години

Толкова много психопатки ползват триъгълници с арабски букви за собствено преимущество. Дано всичко, което са сътворили да им се възвърне обратно.

54

Анонимен

преди 5 години

"магия след магия - триъгълници с арабски букви, залепени под спалнята на майка ми Дочка"А къде е била "българската" психиатрия и защо не е била уведомена по този въпрос?? На запад се дава сигнал за 'мръдване', психиатрията го разследва, или пуска или задържа индивида - секшънд ундър ментал хелт (било то супер богат или беден) и се слага тотален край на подобни психози!

53

Анонимен

преди 5 години

Кукувци. Така е в кралския двор.

52

65

преди 5 години

За Баневица и аз мисля ,че не я слуша главата.Тая ако живееше в 18век отдавна да е изгоряла на кладата.Вижте как гледа само.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен57Къде по любов, къде заради софийско жителство...Колкото до Чернобил, ами ти да не мислиш, че действието на радиацията е моментално, ей така от днес за утре. Напротив, най-много жертви има точно след години. Така, че да, за доста случаи на рак през 90-те и дори около 2000-та причината беше Чернобил.

50

Анонимен

преди 5 години

В България се извършиха държавни преврати срещу непокупните политици - ЖАН ВИДЕНОВ И ИВАНЧЕВА. Какво ли не направиха срещу Волен Сидеров докато го сломиха. Полиция го държи айдук го бие с тупаници и това се излъчва по телевизията и този още не е осъден бияча... Медиите днес са по-диктаторски отколкото прикомунизма

49

Анонимен

преди 5 години

Тоталитарна беше с една партия. Сега е същото с повече партии. Държавното устройство и съдебната система не се промениха. Няма свободен пазар с конкуренция. Няма индивидуализъм. Няма приватизация. Една топлофикация разиграва 30% от населението. Партиен водач автоматично става собственик на държавно предприятие, хиляди декари земя.

48

Анонимен

преди 5 години

СравнениеПри лошия комунизъм хората се женеха по любов. Сега като *** и то мосово.Децата бяха здрави и умни, сега болни и неграмотни.Преди имаше Чернобил а сега от отвратителните капиталистически храни отпадъци хората мрът 8 пъти повече от рак...

47

Анонимен

преди 5 години

зАЩО НАРЕДИХА иВАНЧЕВА, ЗАЩОТО ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ СЕ КАНДИДАТЕРА ЗА КМЕТ НА сОФИЯ СРЕЩУ НЕЩОТО НАРЕЧЕНО фАНДЪКОВА? Аз вярвам на Иванчева и не вярвам на диктаторския репресивно-пропаганден апарат и ще гласувам за нея и НИКОГА ЗА ФАНДЪКОВА. Свобода за всички българи.

46

Анонимен

преди 5 години

Това са комунистите! Дай им далавера, измама, кражба - това им е генетично заложено!Герберастите са още по-нагли в тези пороци.

45

Анонимен

преди 5 години

цЯЛА бЪЛГАРИЯ ПОЗНА ГЛАСА НА бОКО, КОЙТО ИЗГОНИ МИТНИЧЕСКАТА ПРОВЕРКА ОТ АЛКОХОЛНАТА ФАБРИКА НА мИШО бИРАТА, АМА ЕДИН ПРОКУРОР гЕОРГИЕВ НЕ ПОЗНА ГЛАСА МУ И ПРЕКРАТИ ПРОВЕРКАТА, ПОСЛЕ СЛУЧАЙНО СТАНА ШЕФ НА КОМБИ-ЖИВЕЕТЕ В НЕДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЗАКОНА ОБСЛУЖВА ОПИСАНАТА В КНИГА ШАЙКА