47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе са 1000 години,но като чета и гледам, някъде от около 300 години е започнало задкулисието,като в 19 век са усилили позициите си насякъде.И Димитър Димов пише за това в романите си.

46

сащ = идил

преди 5 години

Ми те сащ , никога не са бии "световен полицай" , винаги са бии световен терорист !

45

1

преди 5 години

Значи след Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна стига толкова "демокрация" казал г-н Тръмпчо

44

Анонимен

преди 5 години

Този се е напил и напушил с нещо. Когато изтрезнее, сенатът и съветниците от олигархията и бизнеса ще му покажат правия път.

43

Анонимен

преди 5 години

аааа то било верно брекъде са близачите на краварски *** да пишат минусизначи е истина - не било демокрация ами полицейщинае и ние на какво вярвахме досегакъде са демократите къде са диктаторите- къде са полицаите на целия свят

42

Анонимен

преди 5 години

Прав е. Обявиха го за най-слабият президент, но толкова прагматичен президент САЩ никога не са имали.

41

ТHE Патриот

преди 5 години

Краварския окупатор вън!

40

не знае къде е ...

преди 5 години

САЩ може и да са пред фалит но не и от войни и от военно присъствие защото от войни и военно присъствие и най различни смени на режими се печели.

39

Анонимен

преди 5 години

Да си гледат краварника и да оставят света на мира. Щото дълговете си растът...

38

да

преди 5 години

Да не говорим пък за производството и трафика на тоновете кокаин от Централна и Южна Америка, който е под строгата юрисдикция на..ЦРУ разбира се !!!да ви .. на световния полицай

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (45)Няма спор, но някои си мислят, че ще е лесно. Нужни са концепция и методология.

36

да

преди 5 години

в Ирак и Афганистан САЩ нищо не направи ли ???Не е вярно - в Ирак сложиха ръка на нефта, а в Афганистан върху производството на хероин за стотици милиарди...разбира се винаги ще има балъци, които вярват, че са отишли там за някаква демокрация. .демокрация в Америка няма, но иначе американците ще учат другите на демокрация:)))

35

Yankee go home

преди 5 години

Това е добре . Да се махат от целият свят.включително и от България

34

месара

преди 5 години

щели да се намесват в Сирия от Ирак ааахахахаха те толкова години киснаха там и нищо не направиха, сега след като ги наритаха щели тепърва да се намесват :)))) тея герб *** съвсем са свалили нивото, сигурно наемат ци гани вече :)))

33

WTF

преди 5 години

Не им ли омръзна с тази Ислямска държава. Шепа разбойници, които САЩ създадоха/пуснаха за оправдание на присъствието си в чужди страни. И децата вече го знаят.

32

Анонимен

преди 5 години

С една дума - оставени сте на произвола на когото се сетите! Ами си избирайте по добрия ***, както през 14 век! Поне да ви се размине само с грабежа и жените да поемат нашествието!

31

Зозо

преди 5 години

точно както е предречено, началото на края на империята на злото, за един по-добър свят

30

Зозо

преди 5 години

БГ *** пак предварително сложиха тигана :))))))))))))))))))) Бай Дончо до 3 месеца уж ще изтегли 5000 от Сирия, но каза: Оставаме в Ирак за да може ако се наложи да се намесим бързо в Сирия :))))))))))))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 5 години

Американците използваха руски ракетни двигатели! Това известно ли ви е? А известно ли ви е че хиперзвуковите ракети които превишават двадесет пъти /20/ скоростта на звука нищо и никой не може да ги прихване?

28

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да се елиминира глобалисткият елит, който докара света до ТСВ..."----------------------------------------------------------Как се елиминира дълбоко ешелонирана кадрова система, изграждана в продължение на повече от 1 000 години във всички държави по света? Ако беше толкова лесно, Путин отдавна да ги е измел от РФ. Изгонваш един, а на негово място жидo-масоните веднага ти преглагат да избираш измежду най-малко десет "нови" кандидатури, все подготвени от тях и верни "хора".