44

Анонимен

преди 5 години

Аз свинско бе ям.Само козе сиренье.

43

Анонимен

преди 5 години

Добре де,задръстеняци,измислете нещо различно оттези буркани.Не сте ама никак остроумни с вашите травиални клишета за бурканите.Или вместо буркан ако кажеш БИО продукт,това вече те прави звездесъщ,метрополитичен,ужасен гражданин,интелигентен,умен и красив ?!Ама толкова сте жалки с вашата паталогична грандомания,създадена от комплексите,които избивате на тема столица,защото сте грозновати,пъпчиви плондери и с абсолютно нищо лично не превъзхождате човека с бурканите.Айде потъвайте !

42

Хайде стига вече....

преди 5 години

Всеки път голямото прибиране, голямото заминаване, хайде стига че писва вече години наред да ни говорят и правят репортажи за едно и също. Репортери и телевизии се надпреварват да показват "голямото завръщане".... Защо не се надпреварват да показват голямото откриване на нови предприятия и заводи, голямото вдигане на заплати, голямото откриване на работни места, големия растец на брутния продукт....да но ТАКОВА НЕЩО НЯМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...Отвличат ни от проблемите в ежедневието с глупости....

41

Анонимен

преди 5 години

Ех, горките софиянци, ех горките столичани. Ние в дълбоката провинция, да знаете нарочно си пращаме децата в столицата, за да ви е гадно. За да може да се примолите на някой провинционалист за бутилка безакцизна ракия и два компота, за да си припомните какво е домашното.

40

Истината МВР

преди 5 години

Истината е, че като колите се движат бавно в софийска област, намалява опасността да се обърне някой ТОВАРЕН ГОЛФ и да разпилее няколко тона буркани по магистралата.

39

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се сложи такса по 50 лв на автомобил. Ако е клекнал от буркани 100 лв + 5 буркана глоба.Така по бързо ще съберем пари за метрото.

38

РИОКОС

преди 5 години

Ето с такава непроверена храна тровят децата ни в детските градини.

37

Анонимен

преди 5 години

Можеше да напишете за заглавие Започва голямото мьецанье.

36

Жандармерия и РИОКОЗ

преди 5 години

Имаме таен донос, че много от колите внасят нелегален алкохол (безакцизен), както и буркани/съдинки с храна от съмнителен произход.Длъжни сме да проверим всяка кола на влизане в ГОЛЕМИЯ ГРАД.

35

Анонимен

преди 5 години

Господа столичани,оставете бурканите на мира,а назовете един българин ,прославил страната ни с нещо,роден в София.НЯМА !!!

34

Мен

преди 5 години

Яжте си химическото зеле с консерванти. Пюскайте долнопробни храни на промоция от супер маркетите, пък нека после бидоня със зиели да ни мирише. Ние се храним с чиста и прясна храна отгледана от нашите близки. Вие ядете нещо което даже и за храна за животни не става, обяснимо е защо злобеете. Поздрави на онкологията...

33

РИОКОЗ

преди 5 години

Всички буркани се задържат на входа на столицата, поради риск от БИО-ЗАРАЗА. Това е и причината за задръстванията - всяка кола се проверява за наличие на кисело зеле, лютеница, сиринйе и свинско месо в буркани.

32

Росен

преди 5 години

Жлъчта ни разединява, а единствено обединението прави силата. Докато масово мислите по тоя начин, ще сте бедни и ще се блъскате по задръствания.

31

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да ми е неприятно да го кажа селяните ни превзеха и претопиха през последните 10-ина години.Погледнете управляващите ГЕРБ + ОП.Няма нито един софиянец.Всичко е алчни лрости корумпирани селяци.До един. Без изключение.

30

Сельо

преди 5 години

Аз съм селянин от провинцията. Работя в София и взимам 2000 лв заплата. Другия месец и аз ще си взема едно пежо комби, за да мога да го тВаря с кисело зейе и свинско.

29

Анонимен

преди 5 години

Мале, колко много жлъч! Опомнете се хора! До никъде няма да я докараме така. Значи, тези които са в чужбина са избягали и предатели,тези които са в София са селяни,а пък тези които се навсякъде другаде в България са неудачници?

28

РИОКОЗ

преди 5 години

На КПП София-Хемус и КПП София-Тракия има жандармерия и екипи на РИОКОЗ. Всяка приклекнала от буркани кола бива палена и хвърляна на сметище близо до входа на столицата - София. Всички жени от Стара Загора, Бургас и Сливен се дезинфекцират с Белина Аче, а мъжете се къпят с Вениш и дрехите им се фЪргат.

27

Анонимен

преди 5 години

Смръдльовците прииждат на тумби от провинцията както гладни *** атакуват западна Германия.

26

Столичанин

преди 5 години

Преди години призовавах да се сложи бариера на влизане в София. Харесва ми, че Бойко почти им е затворил пътя и те не могат да влязат в столицата. Само една бариера им трябва и сме готови.Другият вариант е да съборят моста на Витиня и селяните сами да падат в пропастта.

25

Мен

преди 5 години

Прибираме се отпочинали, видяхме се с приятели поговорихме си хапнахме качествена домашна храна. Сега е време да се върнем в клоаката, където ни очакват изнервени кореняци, отново работили за жълти стотинки по празниците, мразещи всичко и всички.