20

ами сега!?

преди 5 години

Считам,че трябва този материал да бъде напечатан с едри букви,като на билборд и да бъде поставен на видно място във всички ромски махали!За тези роми,които не могат да съберат пари за билет,струва ми се можем ,да организираме благотворителна акция,както предлагат някои по-долу!А г-нБорисов ,като голям приятел на г-жа Меркел може да уреди бързо приема!

19

Ф.С.В.

преди 5 години

Ясно е че Великите сили които ни управляват и казват какво и как ще става в БГ - какви самолети и каква газ ще минава през БГ - Великите Монополи и всички продажни политици в частност- са решили да обезлюдът България- да я направят едно бяло поле без нация - не говоря и за дивите индианци седящи в БГ - по добре емиграция в Европа -Те ни направиха бедняци и си заслужават да плащат на жалкият бг народ -ТОВА е истината - СПАСЯВАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ! БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧЕ -НА КЪДЕТО ВИ ВИДЯТ ОЧИТЕ !

18

Анонимен

преди 5 години

Меркел ви обича ходете там всичките и не се връщайте!

17

Видинлия

преди 5 години

Повечето роми в Германия са на социални помощи,но нас това разбира се не ни засяга!Важно е Германия ,да прибере и останалите ,,българи" от кв.Нов път.

16

Анонимен

преди 5 години

"" това мотивира много хората различни от българи да имигрират при вас, много ще се радваме ""........................Хората различни от българи ? ... а ти някога помогнал ли си на някого с една стотинка ?май само си вземал, а чичо ?Колкото до конкретния пример - поредното доказателство, че ДОРИ РОМИТЕ стават бели хора когато отидат в бяла държава.

15

Гашо

преди 5 години

Бледоликите, можем да съберем дарения за ромовете да се купят билети за рейс до германия, еднопосочни, а държавата да им отнеме веднага гражданството. Лично аз, веднага с кеф бих купил 2 билета ромски, дано не се връщат

14

K7

преди 5 години

Открийте ежедневна рубрика от този вид, това мотивира много хората различни от българи да имигрират при вас, много ще се радваме

13

Истината

преди 5 години

Запада преди: Интегрирайте ги! давайте им права, каквито вие нямате! Ток, вода - безплатно ВЕДНАГА! Социална система с изкарване на повече пари от повечето работещи, чрез раждаемост, започваща от 12 годишни.Запада сега: Каква стана тя, те тук дойдоха да се интергират... какво е това племе!!!! То не иска да се интегрира, а да живее на наш гръб

12

читател

преди 5 години

Ха дано никога не се върнат!Халал да им са на всички там.

11

Анонимен

преди 5 години

Да подкрепим братята роми да се преселят в Германия там социала голям, детските по 450 евро, не знам въобще какво правят тук?Мутара ги чака с меченце и безплатни жилища, Дойчо плаща и тока и водата. Бързайте ромове защото скоро България ще я изхвърлят от ЕС и тогава край.

10

Дедо

преди 5 години

Всите да отиват там по-бърже!Не щем ги тука!

9

8

преди 5 години

Големи егоисти, не им събирайте за обувки, а за билети - да дойдат при вас в германския рай, Дойчланд мойчланд :)

8

Анонимен

преди 5 години

"Те са роми, от Видин, но живеят в Германия и: Имаме достатъчно!"Да благодарим на Дойче Веле за рекламата, която направиха на държавата си. Новината да се разпространи в цяла България.

7

м даа

преди 5 години

Много злобна *** е това троляците из нета, нищо не им е по вкуса- ако го крадат , недоволен, ако са се интегрирали и помагат пак мрънка. Какво лошо има в това да помогнат на някой, Имам 3-*** познати с деца в Бг и на тримата жените се осигуряваха на фиктивни ВИСОКИ осигуровки , и после 2 години прибираха детски и един път не се оплакаха че им дават пари придобити чрез измама. Ама все другите са ви трън в очите.

6

добрият орисник

преди 5 години

Да емигрира цялото племе в ЕС. За да се увеличат даренията де...

5

Анонимен

преди 5 години

"живеещи в чужбина - в Германия, Финландия, Испания, Англия, Белгия. Много от тях са роми - също както и организаторите на благотворителната кампания."На това му се казва обнадеждаваща новина!

4

Бай Иван

преди 5 години

Похвално за етноса ,представи си колко ще им се подобри положението ако започнат да работят и да образоват децата си ,вместо да ги ползват за животинчета за разплод ,просяци и крадци ;) !!!

3

Анонимен

преди 5 години

Дано Бог завлече целия този мемлекет в Европата, че да се рахатясаме.

2

оцелял българин

преди 5 години

Де да бяха емигрирали през 70-те години - Сашо Нерезов, Бакъря, Пастиркин,Катъря и ДрагалЪвския Ай дук....,едва ли щяхме да сме затънали в пропастта до тук!

1

Inatut

преди 5 години

Браво. От всички на тоя свят само *** не знаят какво е да даряваш.. те само лапкат и прибират дарения.