73

не ви ли светва

преди 5 години

БСП е тyмop за който е нужен cкaлпeл !БСП взривяваше Български църкви !БСП убиваше български бизнесмени (истински, не като Гела, Пеевски и другите изкуствено създадени червени измисленяци)БСП правеше коалиции с турците (ДПС) !!!

72

Отчаян

преди 5 години

Предалага ли, предлага безмозъчната совалка Боко, когото никой не сафери за слива. ЗАЩО ПРЕДЛАГА да ставаме за нещо си за футбола след 10 години? За кьор-фишек, за замазка на гафовете му на 'балканите', за омразата към него, ***: прогони 1/4 от населението, опростачи го и му се качи на врата, та населението нема сила за го изрине с хунтата му. За капак реклама си прави, с футбола, моля ви се. Ама предлагай, кой те има за нещо, бе, *** ***.

71

Анонимен

преди 5 години

Обаче интересна е тактиката на бесепарите - "ние не сме бесепари, ние сме против Бойко и ГЕРБ, ние просто искаме някой друг само да не е ГЕРБ", ми добре нали ги видяхме всички други включително и вашите пaлячoвцu начело с бай Тошо, Орешарски, Жорж Ганчев и кой ли още не, вие ВЗРИВЯВАХТЕ БЪЛГАРСКИ ЦЪРКВИ през 20ти век !! Това няма как да се забрави или изтрие от историята, вие сте за газовите камери и всички последователи на тази така наречена "партия" !!!

70

до 83

преди 5 години

Е как да не сме имали по-*** - Ахмед Доган, Жорж Ганчев, Бай Тошо, Орешарски (даже му забравих първото име)

69

Анонимен

преди 5 години

Коментарите написани навсякъде са против ГЕРБ и Собственика на ГЕРБ ! Но това не сме хора от БСП ! 20 - 25 % от избирателите за едните или другите *** , не значи от народа !Погледни неодобрението на ГЕРБ и картината е пред очите ти ! Изборите за президент показаха почти всички са против ГЕРБ !Три пъти Собственика на ГЕРБ управлява с 85 - 95 депутати , другите до 130 са платени патерици!

68

Анонимен

преди 5 години

Тактично не се пише за "ишиаса" на Перуката. На колко ли чашки е бил по време на пресконференцията?

67

колко са тъпи БСП

преди 5 години

добре бе cмeшнuцu, ГЕРБ не се бият на живот и смърт да управляват България, като толкова искате още утре си подават уставката и идват вашите любимци (които трябваше досега да са забранени със закон но както и да е) доволни ли ще сте ?

66

Анонимен

преди 5 години

Не само на Боби Михайлов му прилошава от изречената бокова глупонтия . Обърнете камерите и ще видите 91 % от народа повръща .

65

Анонимен

преди 5 години

Помните ли реките от злато и петрол обещани след танци със сабя от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ?Помните ли , че китайските инвестиции ще минат по път на коприната / магистрала / изградена от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и стоварила благоденствие за гладните български избиратели ?Помните ли избиващи се за България стратегически инвеститори от Индия , според СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ?Партенката е изречена , българино ! Припомняме за малката част от дългоопашатите лъжи МУУУУ !

64

Пpocтaкa до Каменарч

преди 5 години

Не можах да вникна в това "стихотверение" ако може разяснениеБлагодаря

63

Каменарче

преди 5 години

,, Хей, другарю, ти какво решил си с ***!С тоя трясък и искри? Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука,нов път в тези канари!..'' Някои хора не са го забравили стихотворението,и продължават да строят пътища.

62

до ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Така е !Нека да махнем Бойко !При БСП всичко ще цъфти !Не знам кой е прогонил Бойко, цифрите ти са яко сбъркани. Прогони част от ромите? Евала за което. Нека да ходят в Германия и да взимат гражданство и дай боже да скъсат за винаги с България.

61

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до 69Така е !Това, което комунистите не успяха да направят за 45+20 години, Бойко го направи за 10.Уби, умори и прогони 2 000 000 българи за 10 години.Велик е твоя вожд !Хубава работа свърши на своите господари. Те затова евреите го канят всеки месец и го целуват и прегръщат.Разчиства терена за тях ....Българската земя е хубава ...А, световно по футбол ще организира Бойко, колкото построи писта за Формула 1.Колкото направи газов хъб.Колкото взе да добива газ от дъното на Черно море.

60

Българин

преди 5 години

На Михайлов му беше лошо.

59

Анонимен

преди 5 години

БСП кво ли си викат: ние за 20 години управление след 90г. едно световно по шахмат не могахме да организираме, пък сега ще гледаме световно по футбол направо се пръскаме от злоба, тоя Борисов ни разказа играта тотално, магистралата до морето щяхме да я направим някъде 2030г. пък Бойко я направи само за няколко години - ужас! Тунела под шипка го строим от 40 години ама само на чертежи, сега Бойко взе че намери инвеститори, направо ужас

58

Анонимен

преди 5 години

за ужас на всички бесепари и антибългари - световно в България по футбол ще има

57

Анонимен

преди 5 години

Що да не може да организираме световно по футбол?Може и още как,само ,че на малки вратички ,и задължително с още 4-5страни ,като при нас ще бъде официалното откриване и закриване със съпътстващите банкети!Точно там ни е силата,Перуката ще им разкаже играта на всички!

56

AZ

преди 5 години

На гол тумбак чифте пищови.

55

Подхуев

преди 5 години

Баце, убаво сте се наквасили - тва срам - Боби перуката пиян на куче/*** тва авантата до там води/, за малко да влезнете в световните новини ей!Тва да скриете простащината и невежеството е невъзможно!Кво разбира баце от организация на световен форум.., тва да не е банкетче за ядение , пиеня и чалга певачки..Леко сте се убъркали с партиините тимбилдинги..Гледам колоси ..тва Боби Перуката/алкохоик/,тва министер рекламно лице на Родопа, тва Баце..цар си с тези смело си се изтъпанил - *** експертит

54

долни душици

преди 5 години

ако БСП за пореден път не бяха откраднали парите на народа сега щеше да има пари за стадиони - комунисти, върнете откраднатите пари от КТБ!