236

555

преди 5 години

Тоя , май е за затвора ! Но мисля че е прав , като го подгонят може да емигрира в САЩ , разнообразен климат , плажове и други екстри ! А в Швеция какво ? Студ и ..... ,абе друго си е Америката !!!

235

Коментатор

преди 5 години

Цена "спокойствие" ли??товае термин на рекетьорите имутрите от минали времена..за някои май не са минали,амаса намерили село без кучета...

234

Анонимен

преди 5 години

То и навремето, караха трбанти.Явно са били много хубави.

233

Анонимен

преди 5 години

Че Швеция предлага по добра оферта цена качество това е ясно, но офертата на САЩ включва цена спокойствие.Която е много важна за малка държава като България.САЩ ще нанеце големи щети на България ако не купи тяхното оръжие а България не е достатъчно силна държава да и се противопостави.Всяка държава която е слаба и не плаща цена спокойствие на САЩ накрая завършва с война на нейната територия.

232

До 238

преди 5 години

Плиткоумен, погледни какви са възможностите на СУ. Самолетите им са в пъти по- добри от колите им. Провери, не лай!

231

Позиция

преди 5 години

Щом имаш военни бази на една държава на територията си, си неин васал и се съобразяваш с нея , елементарно. Най вероятно военните ни литища отдавна са пригодени за Ф16.

230

Все тая

преди 5 години

. Важното е,че освен крадене последните 30 год,ще има и изтребители. Да вземат най-накрая някакви,пък ако искат и Мигове или китайски да взимат. Стига само са крали.

229

122

преди 5 години

Оставка на министъра заради нагласената процедура

228

Анонимен

преди 5 години

Тук не става въпрос, кой самолет е по-добър. Първо 10 е повече от 8 и после шведите предлагат офсетови инвестиции, а американците нищо. За САЩ ние винаги сме били плацдарм за евентуална война с Русия и нищо повече. Между другото в момента се извиват ръцете на Япония и на Италия, да не говорим за Турция за покупка на американска техника. Другото интересно нещо е, че премиера и министъра на отбраната предопределиха избора. Америка ни показа къде ни е мястото, при това за втори път. Честито.

227

а

преди 5 години

Две дяволчета приели в ада Шкембевойвода и се питали: Този за кой казан е?- рекло малкото. - За русенско варено! - рекло голямото.

226

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че F16 е по добър от Gripen. За невярващите, отворете уикипедия там има направено сравнение м/у всички самолети които ни се предлагат в таблица по технически характеристики.

225

Анонимен

преди 5 години

нещо подобно на жигулка с климатик и мултимедия

224

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ха ха ха гладна кокошка просо сънува Ха ха ха

223

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Леж ти на тая кълка че светът ще приключи със Русия скоро .Като гледам България ще приключи скоро благодарение на твоят скапан свят .А американските ръждиви щайги ги е страх от Руските самолети ,та чак се напикават и *** от шубето при среща с Руснаците в небето и даже ги молят да не са толкова агресивни към тях .

222

GDR

преди 5 години

Само искам да ви запозная със позицията на Словкия или по скоро вече са закупени 14, Ф-16 за 1.600 евро. 1милярд и 600милиона евро. 12 едноместни и 2 двуместни,същто така Бахреин са на изчакване за закупуване и предоставяне на Индия.Също така.;) моделът Ф-16В Блок-70 включва радар от типът АЕСА!последна генерация които изполват Ф-22 и Ф-35 също се споменава че моделът Ф-16В Блок-70 е рекунстриран и авиониката одължава летателните часове с 50% от по старите модели също вкючва новият ценрален дисплеи ЦБД също такА;) е въоражен със последно поколение оръжие,навиация,и наи-новата система за анти

221

Анонимен

преди 5 години

Този свинчок на снимката трябва да бъде разследванзаедно с шефа на агенциятаза българите в чужбина затърговия с български паспорти .

220

Анонимен

преди 5 години

Пичове.... Само пуснете в Гугъл "F-16" и ще ви се появят статии за това, че България купува тези самолети. Всичко е решено, всякакви спорове и дискусии са безсмислени.

219

Анонимен

преди 5 години

Бас слагам че, поне 99,9% от коментиращите *** в пювалника, не са виждали от близо (10-20) метра изтребител !Възможно е да има между коментиращите 1-2 да са померисвали и да са летяли на подобни машини !Аз също не съм летял на подобен род машини, затова нямам право да коментирам !!!!Явно само пилоти четат Днес.бг

218

Анонимен

преди 5 години

До 234 ха,ха,Алоо,не става въпрос да избираме м/у МиГ и F-16!И ,ако не си разбрал,когато се прави търг,политиците нямат място за лобизъм!Точно това направиха американците,привикаха Цветанов във Вашингтон,и там дойде първата,,радостната вест"!Чест прави на шведските политици и технив посланик които не се натрапваха!Цялата работа със самолетите ще е като с ,,Марица- изток".Отначало много обещания,след това стана ясно какви преференции имали,за наша сметка!

217

Koly kucia

преди 5 години

Българи юнаци ...е бравус