9

Someone

преди 5 години

Пълна глупост, защо тогава регистрационните номера на автомобилите притежавани от Нови Искър, Требич са с регистрация СА, СВ, С, нещо административно не ми се връзва .... има градски автобуси до там, които са към Градския Транспорт на София следва ли и автобусите да са с Винетка след като минат околовръстното, т.к. те го преминават? Автобусите отиващи до Драгалевци, Симеоново, Бояна, Плана, Лозен ... те не са ли след околовръстното ... винетка и за тях а?

8

Анонимен

преди 5 години

8, това не е даже парадокс, а чисто и просто ганьовска идиотщина!

7

Анонимен

преди 5 години

АПИ: "Ако мине" -- 100 лв.Протестиращи: Кво е това "Ако мине"?АПИ: Ми не мина...

6

Анонимен

преди 5 години

Ами тоя парадокс??....Галата е на 5-6 километра от Варна, но се води квартал на Варна и не се плаща дотам за винетка ако тръгнеш от града, но Аксаково, който искаха навремето да е квартал на Варна, но си е сега отделен град и се намира на 1 километър от Варна се изисква винетка.Няма такава държава.

5

мишок

преди 5 години

Горд съм, че тази година 2018 аз изкарах с три седмични винетки преко сили, като последната закупих юли месец, всичко друго минах гратис и не ме хванаха, аз измамих държавата с 52 лева, не е много, но е морална победа!От догодина обаче мърдане няма.

4

Анонимен

преди 5 години

Феноменално заглавие...!Влиза в топ 10000 на лишените от смисъл и неграмотно написани заглавия в този сайт.

3

Анонимен

преди 5 години

Откога някакви села станаха част от София - има си ясен знак за края на София преди околовръстното в Люлин - всичко друго са някакви искуствено пришити кварталчета тип села и мечтата им да се водят квартали на София ...

2

Simo

преди 5 години

Живеем във време на лъжи и огромни измами .Защо да не се опитат и тези хора да ги накарат да плащат пари които никой не знае за какво се харчат. Ако успеят да се преборят с бюрокрацията ни ще е победа на малкия човек над самозабравилите се партийни олигархични структури които са приватизирали държавата.

1

Жоро

преди 5 години

Само налози и простотии в БГ.