14

Папагал яде трици

преди 5 години

Как ще се справиме като господарите ти изсипват ТОНОВЕ химия над главите ни ли с CHEMTRAILS-а и алуминий(Alumminium) , барий(Barium) , стронций (Strontium) са само част от химията която ви трови и убива и вас и децата ви и природата и водата ни !!!!! Беше комунистка (*одметка) , такава и си остана Кристалинче ! Който плаща , той те **пи !

13

Анонимен

преди 5 години

И с климактериума също...

12

Анонимен

преди 5 години

!!!бля,бля,бля, дрън, дрън, дрън!!!

11

Край

преди 5 години

Тази госпожа само преди 3-4 години ни наричаше нетолерантни че не посрещаме "бежанците" с хляб сол.

10

Анонимен

преди 5 години

Климата не ме интерисува ,а беднотията в държавата ,защото сме гаврошовците на света ,че и африканците ни се смеят ,и имаше и случай на самоубийство като казали на арабина ,че ще е е кстрадиран в България !от Германия !

9

Анонимен

преди 5 години

от съветите на тази сме с подобрен генофонд от арабски гени на мигранти...помните ли какви ги говореше..безродницата.

8

Защо

преди 5 години

След дългото преяждане идва и наяждане с размери:2 дълго,2 дълбоко и 1 широко.Защо продадохте Булгария бре, хора!?

7

зед продълж.

преди 5 години

.. лошото е че сумарният резултат от всичко това ще е 0 и по-лошо, защото това Парижко споразумение не е задължително и много държави по света ударно си изпускат емисии, така че това, дето го изстискат от вас, други (Китай, Сауд. Арабия, Индия и пр.) ще го изпукат.А вие/ние ще си останем с данъците,

6

зед

преди 5 години

Ако някой не е разбрал да обясня как политиците разбират "справянето" със климатичните промени и спазването на споразумението от Париж.Вдигат се ударно всички акцизи на горива, бензини, дизел, газ и останало. Ползването на ток се облага с нови, долълнителни данъци. Нови и нови данъци, акцизи и такси и всичко заради Парижкото споразумение.На въпроса "ами как да се топлим в студа" отговора е - инсталирайте си термообменна инсталация за 30 хил. или просто стойте с пуловерчета.

5

Валентин

преди 5 години

Помним те ние теб какви ги говореше като почна мигрантската криза (да сме приемали повечко ***, че да ни оправели генофонда и демографията). Помним и кой провали кандидатурата на Бокова за ООН. Ти си олицетворение на продажността и предателството сталинке. Такива като тебе едно време в името на народа са ги отстранявали и то с право. Ще те застигне и теб, предателко.

4

V

преди 5 години

Точна на тая най много разчитам да ме спаси ;)

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ЧАКАМЕ СЪВЕТИ

2

ффф

преди 5 години

хахахахаах И как точно се живее на необитаема планете !!!!????

1

ретро

преди 5 години

как е малката цвъчка..вясва ли се на работа..