25

ddd

преди 5 години

сега ще стане ясно какъв пример ще дадат на други подрастващи престъпници

24

АнонимеН

преди 5 години

АЗ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАК ГО Е БЛЪСНАЛ ???ЛЪЖАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА ТОВА Е ЯСНО!!!НА КАТ, ПРОКУРАТУРА И СЛЕДСТВИЕ ИМАМ ТОЧНО 0% ДОВЕРИЕ!

23

Анонимен

преди 5 години

Тука има объркал темата! Джони,не пий толкова често бе!

22

Анонимен

преди 5 години

На тоя бой му е малко!

21

Какво ще стане ли?

преди 5 години

До АнонименТемида не е сляпа, а заедно с АСпП се занимава с Иванчева и Петрова. Очевидно целта е да ги смажат психически и физически и след 1 - 2 години да тръгнат по техния трънлив път. Защото те сетне ще бъдат първите обвинени за умишлен тормоз и поне 5 - 6 години като майор Писов и другите двама офицери от ОДМВР Благоевград ще обикалят съдилащата.

20

Насмитсне и бягство

преди 5 години

До АнонименМомчето се е насмело, тръгнало е назад вместо напред, сетне потеглил напред и полицаят какво прави на платното за движение?! Неговото място е на тротоара, а не паважа/асфалта! Друг път ще внимава. И откъде накъде този младеж ще знае, че са полицаи, а не такива като Наглите или Крокодилите? Хора всякакви...

19

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен безполезник.А Темида сляпа.

18

Анонимен

преди 5 години

Абе ааланкоолу къде си видял в България полицай да стреля бе ?Те даже и не го вадят бе.Друго да беше измислил.Ама може и да мине,току виж.

17

Анонимен

преди 5 години

не му е чиста работата на тоя, стар познайник на полицаите, да го прибират на топло!

16

Анонимен

преди 5 години

Трябват му 50 бона,нищо повече!

15

Анонимен

преди 5 години

Анонимният (засега 9-ти номер) по-долу е абсолютно прав. Всичко, което се продава свободно, може и свободно да си се държи в колата (за пистолетите не коментирам). Брадва, мачете и т.н. ... е и? Вярно, че е съмнително, но е легално. Ако се занимавам с търговия на ножове например и имам в колата 20 ножа, че и някой меч, какво? ... А е ясно, че за блъскането на полицая трябва да си понесе последствията. Все пак и полицаите са хора :) ... даже законът ги таксува по-така...

14

грешите

преди 5 години

Точно тоя така ще го отнесе,че само стой та гледай!Като го осъдят пак ще приказваме!

13

Пъзел

преди 5 години

...и почвам да бегам, бате!

12

Анонимен

преди 5 години

"Темида не е само сляпа, тя е направо заспала зимен сън."Тц, Темида претърпя успешна очна операция, и от едно известно време знае 2 и 200!

11

Съдията

преди 5 години

Прощавам му!Ама това е под договореното!?- Ето, ето точно е.Ок, условна!

10

Ум

преди 5 години

Много филми гледа този, виновни няма в тази смешна държава. Всички се разболяват преди или малко след като ги хванат. Всеки си има оправдание и никой не получава заслуженото правосъдие. Темида не е само сляпа, тя е направо заспала зимен сън.

9

Анонимен

преди 5 години

А какво е това ,, други приспособления,, що да няма мачете като в магазините се продава ,секири ,брадви ..има ги тези работи.... а и никой не може да използва всичко това на един път....Аз в колата нося моторна резачка , ама ще я сваля да не ме обискират и да решат че ще се втурна на коледния пазар с нея и ще почна да.....имам и приспособление сезал ,с него мога да връзвам и антифриз имам с него се трови ---наред.

8

Тъпанар

преди 5 години

"Полицаите стреляха по мен много пъти..."А колко пъти те уцелиха, Захари? 2-3 или повече? После ти изнасилиха гаджето и ти метнаха в багажника една камара оръжия и наркотици... Др.и.ш.льо!

7

Анонимен

преди 5 години

Ще го изкарат шизофреник и ще го пуснат.Този зслужава да не излезе от затвора.ГЕРБ да не се ослушват,а да променят законите за ей такива ***.

6

на боце момче е

преди 5 години

Не че го защитавам, ама и правоохранителните органи не са много свестни, не мога да взема страна в случая. Хареса ми отпреди няколко дни един коментар. Един престъпник е сгазил друг престъпник. хахах