98

Анонимен

преди 5 години

Какво руско влияние? Сърбите като се хванаха с руснаците и си отидоха на части. Най-смешното е че и някакви облъчени българи се пънат да ни прикрепят към тези ***.

97

Няма значение

преди 5 години

До АнонименА защо не и двата типа (самолети)?

96

Анонимен

преди 5 години

Немците слагат заводите за коли при Ердоган за милиарди евро. И при Орбан пак за милиард в Дебрецен. Инак, нали ЕС забравил Балканите. Подличко, ама свикнахме вече с нутелата без какао

95

до новия османлия

преди 5 години

И да ти текат лигите и да не ти текат, ще гледаш Балканите през крив макарон.Къде се извъдихте такива шизофреници и все до нас. И македонците и те смятат, че луната е македонска.

94

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да им тегли един бой на тези икрофашисти които срезелиха хибавата елха ?:(

93

Нео-Османлия

преди 5 години

Балканите са изконни територии на влияние на Нео-Османската Империя! Рушия и Краваристан да не си тиккат много-много гагите там! Пък еврейогейталащистанският съюз скоро ще се разтури, така че най-последната им грижа ще е да се месят в балканските дела!

92

baihui

преди 5 години

До Анонимен 77За *** ли става дума?!

91

Анонимен

преди 5 години

До 90Европейските лидери са твърде безлични и слабохарактерни, бият малко на ***,--А може би са по-умни, оставяйки "полюсите" да се избият, за да може "безличните" и "слабохарактерни" да излязат изпод пепелта, като "спасители" ... )Системата се движи от напрежението, индукцията между "полюсите", но самият магнит е в ръцете "безличните". Ако всички станат "безлични" - Системата рухва, затова държащите магнита винаги гледат да го държат намагнетизиран ! )

90

до гледна точка

преди 5 години

Очевидно изобщо не си вникнал, мисълта ти е фрагментирана дотам, че е концентрирана да отрича всеки един проблем и не вижда общата картинка. Казаното от мен Е съвкупността от натрупващи се проблеми, които изграждат днешният жалък образ на ЕС. Обществата са разделени, мнозинствата искат традиционните стереотипи и ценности, а не гей бракове, трети пол, бежанци и метросексуални подобия на мъже. И докато продължават опитите на Брюксел за "разделяй и владей", САЩ и Русия ще се възползват от вакуума.

89

Гледна точка

преди 5 години

Като за начало да се прекратят опитите за вкарване на трети пол, да се забранят категорично гей браковете, да се затворят границите, да се изритат със сила всички нелегални мигранти, На мен тоз трети пол, нито ми е направил нещо нито съм го видял. Ти да не си се съвукуплявал с некъв такъв, че си толкова озверен? По същата логика Путин да забрани алкохола на руските алкаши и кypвалъка за рускините.Един прави война (Путин), а друг отглежда любов (Меркел).

88

Анонимен

преди 5 години

Косово е Сърбия !!!! Крим е Русия !!!! Кърджали е Турция !!!!!

87

Анонимен

преди 5 години

И двамата лидери Путин и Тръмп се отчитат на 30 число всеки месец на великия падишах Ердоган.Да се свети името ти Ердо ага.

86

adam

преди 5 години

Ес отиде в канала на история та разпаднал се е веке по брже од ссср. Дека влезат бугарин сичко се разпада

85

АНТИ

преди 5 години

Най-голямото влияние в България, не е от Изток, нито от Запад, а е от Юг - на около 1500 километра.

84

до гледна точка

преди 5 години

Като за начало да се прекратят опитите за вкарване на трети пол, да се забранят категорично гей браковете, да се затворят границите, да се изритат със сила всички нелегални мигранти, да се отговаря със сила на атентатите, а не с меченца и лозунги. Да се прекрати политиката за изнежване на мъжете, да се прекрати позата партер спрямо САЩ, да се разкарат предателите като Меркел и алкохолиците като Юнкер. Да се спре мачкането на народната воля с цел налагане на "европейски ценности"

83

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Въпрос: Откъде се е изтеглила американската армия, че не разбрах... - от Сърбия или от Сирия...Отговор: от Сирия... - в Сърбия ще влиза...

82

Гледна точка

преди 5 години

Немците превърщате Европа в сбирщина от меки китки и лигльовци, а същевременно очаквате мъжка позиция от съюза?Разбирам много добре неприязантта ти към Германия, обяснимо е. Но не така директно- кажи каква МЪЖКА позиция искаш, за да се обосновеш!?

81

Анонимен

преди 5 години

""Грешно е ЕС да изоставя този изконен европейски регион на произвола на съдбата или в ръцете на други влиятелни играчи, се казва в коментар на Аделхайд Файлке, публикуван в Дойче веле."Немците превърщате Европа в сбирщина от меки китки и лигльовци, а същевременно очаквате мъжка позиция от съюза?

80

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Косово - в НАТО...

79

Гледна точка

преди 5 години

Що не пише под статията от кого е платена?Първо за да се присъедини даден нов член към ЕС, то то трябва ясно да покаже това. За съжаление Сърбия има двупосочна организацията. Хем иска да влезе в ЕС, хем пък е "играе" с Русия. Относно Косово ще кажа, че за да влезе в ЕС, на първо място трябва да покаже покаже стабилност, както политическа, така и етническа. За това на този етап ми се струва, че и двете не са готови за ЕС.