37

Анонимен

преди 5 години

Досега е имало само един президент който премахва ФЕД - Кенеди - и го думнаха.Джонсън възстановява ФЕД.А вижте колко много говори Тръмп срещу ФЕД. Е, как няма да му искат импичмънт?

36

Анонимен

преди 5 години

Нео-либералният свят го е яд за три неща:- първо това е първият президент от Айзенхауер който не е обвързан с партия- второ това е първия президент който посмя да отреже около 80 процента грантовете, на неолибералното лоби - и най-вече на разни артистчета, които до един са свързани с демоктратите и Сорос-организациите.- трето това е първият президент на САЩ който видимо се обяви срещу Джорд Сорос и големите медии които той държи.

35

Анонимен

преди 5 години

Председателят на Федерания резерв Джером пауъл каза през октомври, че персперкивата за икономиката на САЩ е "забележително позитивна" и че очаква да се отворят още 185 000 работни места идния месец. Катар възнамерява да вложи 20 милиарда в САЩ - основни в енергийни проекти

34

Анонимен

преди 5 години

Най-слабият президент ....да, бе ама верно... Джорд Буш-Младши, непосрествено преди атентатите на 11 септември имаше 19 процента рейтинг. Тръмп след 2 години( колкото него) има над 42-45 процента. А пък Макрон да речем с неговите 11-12 процента може само да мечтае за рейтинга на Тръмп.

33

Анонимен

преди 5 години

БВП на САЩ за 2018 е нарасна с с 3,5 процента, за второто тримесечие - с 4,2. Ръстъс е стимулиран от икономическата реформа на Тръмп, която подкрепи инвестиции. Корпоративните печалби са нараснали с 3,3 процента.Безработицата при Тръмп достигна небивало ниски стойности - само за миналата година са разкрити 800 000 работни места.. На 5.10.2018 Безработицата е паднала до 3,7 процента - от 49 години насам не е била толкова ниска.

32

Ty

преди 5 години

Всички които защитавате Тръмп не сте информирани за какво точно става въпрос.С лед като дори и Борислав Цеков се покри значи , че Тръмп е стъпил здраво на .......мотиката!

31

Анонимен

преди 5 години

Тръмп видя че членството в ЮНеско не носи никакви ползи на САЩ. САЩ имаха 500 милиона дълг за последните години и трябва всяка година да се набутват още 80 милиона, а ползи - никакви. И ги изведе от ЮНЕСКО. Браво на него.Тръмп видя че членството в НАФТА, е повече от Полза за Канада и Мексико и поиска предоговоряне- това е държавник.Тръмп обяви цената на алумия и стоманата за приоритетна и санкциите върху Дерипаска паднаха - той държи 15 процента от световния пазар на стомана и алуминий.

30

Анонимен

преди 5 години

Доналд е болен тип, самовлюбен и глуповат, това е опасна комбинация.

29

Анонимен

преди 5 години

интересното е, че точно Мадлин ОЛбрайт, която горе е цитирана, обясняваше в едно обстойно интервю на филм на Нешънъл Джографик, само преди седмица, колко усилия е положила за сближаване със Северна Корея, как лошият режим на Буш-Младши е опропастил дългогодишен труд. Колин Пауъл също поздрави Тръмп за смелостта да преговоря.Сега се цитират определени неща

28

bosnak

преди 5 години

абе още го хвалете тоя, само дето Путин и Ердоган му го турят

27

Анонимен

преди 5 години

Най-слабият президент бил....Никсън си хвърли оставката след като го разследваха, Клинтън лъга под клетва, и нападан Сърбия без разрешение на ООН и мяташе касетъчни бомби, а те са забранени от Женевската конвенция.За какво точно ще му искат импичмънт - че е правил секс с ***, докато е бил женен. Що ли си мисля че това засяга само него и жена му? Дали е морално - друго въпрос, но не е НЕЗАКОННО, да ходиш по к....и и да си плащаш за секса

26

Анонимен

преди 5 години

Тръмп каза една истина която бе очевидна - НАТО е остаряла структура. Даже Макрон мисли за ЕВропейска армия. Две НАТО-всик дърави - Гърция и Турция - воюваха една срещу друга в Кипър. В ИРак пък имаше 7-8 НАТО-вски държи, и двойно повече които не отидоха. След 1990 НАТО се оказа безсмислена организация. Никой не може да задължи НАТО-вска държава да прати на друга НАТО-вска държава военна помощ, а не да речем - хуманитарна. Филипините пратиха в Ирак ОБУЧЕНИ МАЙМУНИ.

25

Анонимен

преди 5 години

През 1948 Труман призна ИЗраел През 2018 Тръмп призна Йерусалим за столица на ИЗраел. Трябваше да минат 70 години от Труман до Тръмп, за да бъде направена решителната крачка.Първият президент който потърси нормализация на отношенията със Северна Корея която е ядрена сила.;Също така Тръмп започна преовъоръжаване, защото хората се смееха, как руските самолети летяха над американските кораби и радарите не ги ловяха при Обама.Тръмп поиска всички членове на НАТО да плащат поне 4 процента

24

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е велик. Разби на пух и прах, нео-либералните догми.Първият президент, който стана такъв без да е от никоя партия, от времето на Айзенхауер насам. Първият Президент който проведе мащабна данъчна реформа от Рейгън насам - и тя дава чудесни резлутати. БВП на САЩ нараства, цените на петрола падат. Първият Президент на САЩ който се осмели да каже че Споразумението за климата е бо---ук. от 30 години чакам да потъне Венеция и тя не потъва.

23

Анонимен

преди 5 години

Най-слабият президент на САЩ ще остане тоя. Няма какво да стане. Едвали ще завърши мандата си.

22

bosnak

преди 5 години

Този няма кой да не му е зашлевил шамар, първо беше Путин после северно корееца го думна сега яде турски шут остава и Бокича да му бие някой чомбер и само на милиярдер ще ми стане, а за тук коментиращите този е наследствен милиардер с подкрепа на КГБ,,,

21

Анонимен

преди 5 години

СпокойноТръмп няма да го свалят като Никсън .Колкото и да им се иска .Няма за какво ...И това ги убива !А най вече той ще стане и пак президент след две г !Това ги убива !

20

Анонимен

преди 5 години

Диктатор е Мохамед *** Олбрайт ,ама ти прие исляма !Фашистка скапана !

19

Анонимен

преди 5 години

Може Тръмп да има недостатъци но помогна много на Сащ.

18

Драйвър

преди 5 години

Тръмп, дами и господа, колкото и да не Ви се харесва от самото начало на мандата,че и до ден днешен, защитава интересите на САЩ, и само на САЩ ! Вярно, че не е от най-умните и успешни президенти на тази "територия" (цитирам Иван Славков, лека му пръст), но не забравяйте, че 360 мил. население, не се управлява от съвсем изкуфели старчета !!!Просто не подценявайте "съюзниците", които искат да Ви продадат стоката си директно през сорса ! :-)