37

Джугашвили

преди 5 години

До 40Я сега ни разкажи за прословутата Османска култура и с какво тя е допринесла за развитие на цивилизованото човечество.

36

Анонимен

преди 5 години

исляма, не сее отлепил още от земята,кво да говорим,все едно да говориш с глух,да го покажеш на слепия и умрелия да кадиш

35

Анонимен

преди 5 години

До ДжугашвилиПродължавай да се смееш и бъди жив и здрав. Но не забравяй, че най-добре се смее този който се смее последен.

34

Анонимен

преди 5 години

Салафизмът е създаден изкуствено преди 70-75 години в Саудитска Арабия, от английски шпионин. Днес е официална доктрина на 2-3 държави в Близкия изток. Това няма много общо с автентичния Ислям. Общо взето, салафизмът връща Исляма да стане по-близък до ранното Християнство. Много ме кефи колко неуки са станали българите. То даже, да се чуди човек, да плаче ли, да се смее ли? Пpoст народ - слаба държава!

33

Присмехулник

преди 5 години

да, наистина! това е една трудна за разрешаване дилема! да победиш онези, които тайно финансираш, чрез тайните си служби, но в същото време да не загубиш нищо...

32

Джугашвили

преди 5 години

До 35Така не съм се смял от години.Браво. Разсмя ме.

31

Рок енд рол

преди 5 години

"Османската империя даде цивилизацията и културата на Европа. Без османската империя Европа щеше са си остане в тъмното средновековие."... Я дай по-конкретно?... :)

30

Анонимен

преди 5 години

До ДжугашвилиОсманската империя даде цивилизацията и културата на Европа. Без османската империя Европа щеше са си остане в тъмното средновековие.

29

Анонимен

преди 5 години

За каква борба срещу ислямизма бълнуват? САЩ подкрепят и снабдяват ислямистите в Сирия. В английските вестници излизат статии,че два батальона ислямисти от Сирия воюват в Донбас на страната на Украйна. В тях няма и дума,че тази организация е обявена от ООН и в Англия за терористична, но щом воюва срещу Русия може. При този двоен стандарт на запада радикалния ислямизъм ще се увеличава. Гарантирам,че в доста западни градове ще има още терористични актове и дано тогава се осъзнаят.

28

Джугашвили

преди 5 години

До 28Я кажи нещо полезно, което е създала Османската империя за човечеството?Кажи поне едно.Щот аз не се сещам за такова нещо.

27

do 28

преди 5 години

Е и? Османската импери където е била, там си е и останала. За ралика от Леонардова Европа, която постепенно и безспирно се е развивала.За да се стигне до сега - исляма и практикуващите го са практически еволюционно неандерталци сред останалия свят.

26

Анонимен

преди 5 години

И ние сме страдали от джихадизма и талибанизма близо 500 години. Европа, Ахглия поддържаха на системи Османската империя, пак за да пречат на Русия. Историята е една и съща. Накрая позволиха на Русия да ни освободи. А после взеха от баницата.

25

Анонимен

преди 5 години

Османската империя през средновековието икономически и културно е била векове пред Европа. По времето на Леонардо в Европа хората не са са къпали никога и са изхвърляли екстрементите си на улицата.

24

Тамерлан

преди 5 години

До 22По времето на Леонардо и Глилео в Османската империя са се строели само джамии.В Европа по това време е имало театри, библиотеки и университети.

23

Я па я...!

преди 5 години

И американнци и руснаци веднага да се махат от Сирия. Това е работа на Ердоган.

22

Ванга каза

преди 5 години

Исляма ще господства в Европа, в 2043 година.Не се впрягайте толкоз ...

21

Петров

преди 5 години

Сунитският джихадизъм е създаден от американците като боен отряд срещу всички онези които се противопоставят на американския империализъм. Сунитите са готови на всичко за американски пари - саудитците особено. "Борбата" на Запада срещу тях е поредното лицемерие.

20

Джугашвили

преди 5 години

До ВасилевИзтребление само за тия братовчеди на овните.Исляма е варварска религия.Няма място в цивилизования XXI век.

19

Василев

преди 5 години

Без да сринеш режимите в Техеран и Истанбул няма как да спечелиш войната!!!Това са два стълба, които дават държавност и устойчивост на ислямския дух, развиват се и са изградили система от традиции,наукознание и оществени солидарни нагласи!А режимите са противовес на юдео-християнската цивилизация!Всеки ден дават икономически плодове и се захранват с човешки ресурс и от пазарите на Близкия изток!Разполагат с научни военно-промишлени комплекси, които имат потенциал за ядрено оръжие!Кенди!ЦРУ

18

не

преди 5 години

ами логично е да се завърнат, все пак затова им плащат спонсорите. Обаче нищо не може да се направи освен да се защитаваме и пазим(поне докато на руснаците не им уври главата).