38

Гробокопач

преди 5 години

Правите му лоша услуга на човека с тази публикация. По тези места е така, и аз съм мъкнал камъни, дръве, пръст цимент на ръка, без да питам Бойко. И пак го правя де. То, ако пиотам Бойко, трябва си изкопам 2 метра трап и сам да се закопам, за да няма Бойко и там разходи. Но, сега с тази публикация, Бойко ще се сяти, че и тази част на страната му е Бащиния.

37

художника

преди 5 години

РЕСПЕКТ....Шапки долу!!!

36

Анонимен

преди 5 години

SELYANITE S 500 LV. PENSIA MOST POSTROIHA,A SOFIANZI 500 LV. GI NEMAT ZA NISHTO I PROTESTIRAT LI,PROTESTIRAT SRESHTU NARODNOTO PRAVITELSTVO NA BOIKO BORISOV.

35

Анонимен

преди 5 години

Пома ците са си такива - трудолюбиви и упорити.

34

Ergen4ev

преди 5 години

Evalla

33

Анонимен

преди 5 години

Човека е направил нещо много хубаво! ПОКЛОН!!! Но вижте колко хейтъри са свалили палец и особено на критиките против ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 5 години

Проял е асфалт.

31

Кратун

преди 5 години

Ей ся Бойко да му тури една тол такса и на него, че не може тъй всеки да минава без да плаща. Иначе откъде ще "дава" ония, дето в тази държава само той дава.

30

Край

преди 5 години

Да се разруши. Всеки ако почне да гради мостове където и както му скимне - няма да остане непокрита река.1. Проект имал ли е одобрен. Преди да почнеш да мъкнеш камъни трябва да се направи много по-трудното - да минеш всички инстанции да събереш 2 папки и хартия с подписи и да си разходвал пари за 2 моста.2. обществена поръчка правил ли е - как без нея е купил желязо.3. на търг за общинските бордюри ходили ли е.4. Дебелото Лиле тествала ли го е?!4. ББорсов открил ли го е? сигурно не.5.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе я си гледайте работата с вашата алчност и разрешителни!На майстор Кольо Фичето няма ли да му търсите разрешителното? Или на дворците на българските царе в България и извън нея?

28

реалист

преди 5 години

А за цените: ВСЯКА една държавна поръчка е минимум 10 пъти по-скъпа от пазарната и стойност.Знаетве ли колко струва направата на един най-най-най-обикновен светофар на третокласен път?20 хил. лева!!!Желязото,електрониката,лампите,знаците и по трънския курс да ги смятате, неможе да ги докарате до 1000лв.Обаче комисии, експертизи,планове,сертификати, фирми конкурси и още и още .. даже няма да слагам в сметката рушветите и накрая цената става 20 бона ЗА ДА Е ВСИЧКО ЗАКОННО!Говоря от първо лице

27

MEN

преди 5 години

BRAVO,E MALKO DA SE KAZE ZA HORA KATO NEGO.AKO VSEKI V BALGARIJA PRAESHE PO NESHTO,DAZE MALKO-ZASHTOTO NEGOVOTO DEJANIE E OGROMNO,TAJA DARZAVA SHTESHE DA PREBADE.DA E ZIV I ZDRAV.OSTAVI NESHTO ZAD SEBE SI S KOETO SHTE GO POMNJAT ZAVINAGI!

26

Анонимен

преди 5 години

Евала на аго Юсеин! Ама лошо прави чиляка. Сега става ясно, че това строителство става с поне три пъти по-малко пари, отколкото харчат родните "политици".

25

Реалист

преди 5 години

Браво на човека! Ако всеки направи една стотна от това което той е направил, държавата ще възкръсне!НО!!!това кето е направил е НЕЗАКОННО!Жалко, но такива са ни законите и сега ако държавата си е на място, трабва да разруши моста.Може би и за това се дава гластност, на труда на човека, за да се спасят някак си усилията му, щото когат нещо влвзе в медийното пространство, за него вече важат други правила, та дано да устой съоръжението на закона!

24

Кривондел

преди 5 години

Ако всеки от нас отделя по един час на седмица за нещо общополезно, вместо да мрънкаме или зяпаме телефоните.. България ще е рай!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен: И което е за отбелязване, не е от партия ГЕРБ. Иначе Цуци да го е научил да краде. Не е и от БСП. Н е е и българин да се жалва, ама да не си мръдне пръста да стори нещо.

22

Анонимен

преди 5 години

Драги зрители, как тънко ви пускат на пързалката.........

21

Анонимен

преди 5 години

Бай Юсеине ела да оправиш Графа, че ако го тестват с 26 тонен камион ще искачат павета. Даже учителката, ако милее за София ще те назначи за зам.-кмет по строителството.

20

Анонимен

преди 5 години

Сам го прави , със собствени средства и собствен труд .Няма какво и от кого да се краде !

19

Анонимен

преди 5 години

Браво на Юсеин,корав човек със златни ръце!Пример за подражание